Знайомство наосліп (газети, інтернет): за і проти

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Sertce, 19 Квітень 2011.

1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Знайомство наосліп (газети, інтернет): за і проти

По-перше, не думаю,що багато наших форумлянок бгають на інтернет-побачення)
    По-друге, в неті люди не під своїми паспортними іменами, а під ніками. Ви їх пропонуєте писати? (типу кому іще призначив побачення Себастьян Перейра?:girl_smile:)
    Якось воно все беззмістовно.

Зареєструйтесь на тому сайті під іншим ніком. Поставте гарні фото. І чекайте поки Ваш напише Вам (тобто їй). Або самі напишіть. Спровокуйте. Запросить на побачення - прийдіть. І побачите, що з того вийде. І будете мати свої власні докази та аргументи, а не чиїсь слова.... Усьо)

2. Lyaska

Lyaska New Member

[MP3]Я маю на увазі писати реальні імена і прізвища.Ви ж коли зустрічаєтесь з людиною, то знаєте як його звати, я думаю не одноразово бачили права,тощо. А на рахунок зареєструватись під іншим ніком,так і зробила,але не впевнена що хочу почути що він зараз один...чи ще щось не приємне про себе..важкувато.[/MP3]

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Я маю на увазі писати реальні імена і прізвища.Ви ж коли зустрічаєтесь з людиною, то знаєте як його звати, я думаю не одноразово бачили права,тощо. А на рахунок зареєструватись під іншим ніком,так і зробила,але не впевнена що хочу почути що він зараз один...чи ще щось не приємне про себе..важкувато.

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Я трохи не вмію тут відписувати,бо лише вчора зареєструвалась..))

3. Sertce

Sertce Member

Було б не погано, АЛЕ не можна писати про людину без її згоди, та й , напевне, модератори не дозволять. Не знаю....

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ну ви даєте!:girl_impossible: За такі речі і дістати по голові можете добряче від якогось викритого Дон Жуана...

А що ви хотіли? Це ж інтернет...І коли вже людина робить анкету на сайті знайомств, то вибирає і порівнює варіанти.аж смішно таке читати.)))

5. нталька

нталька Well-Known Member

Підтримую. Люди шукають найкраще, найбличе до свого ідеалу. А, тим більше, якщо є вибір.
    І, мабуть, Lyaska, ви ще не близько саме до його ідеалу.

6. Sertce

Sertce Member

Lyаskа, ви маєте на увазі такий тип чоловіків, які "закрутять" голову, влізуть в душу, наобіцяють золоті гори, а тоді дають "дьора"? Є такі. Багато збоченців, і просто чоловіків, для якиx такі знайомства норма, стиль життя. Такі гарно "вішають лапшу", обіцяють як не гори золоті, то море щовідпустки точно. І то обіцяють не вам одній. Такий тип мужиків ви мали на увазі викривати?

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

Для мене сайт знайомств це трішки перебір. В мене подружка вічно таким займається і потрібно то все потім "розрулювати".Стількох альфонсів зустріла. можливо ми не таких серйозних сайтах лазили, але через тиждень спілкування відчувалась брехнє. Якась толкова людина хотіла розвагу на ніч, а якесь таке собі - серйозних стосунків:)
    А я знайомлюсь з новими людьми в соцмережах. Поки ще не шкодую про нових знйомих. Зараз навіть починаю шкодувати що невідважилась на серйозні стосунки з одною людиною. Хотілось, але було лячно через місяць знайомства їхати в Єгипет. Інтернет знайомство - лотерея, можна виграти і можна програти:)

8. Lyaska

Lyaska New Member

Мені нічого не обіцяли,просто ми обоє хотіли серйозних стосунків. А він і зараз каже що хоче,просто через 5 місяців мене накрило і я вирішила його там пошукати,ось і зареєструвалась під чужим іменем і знайшла.а коли почала натякати про сайт і про наші стосунки то почула що все добре.ось і все.Дорогі дівчатка,а кому смішно таке читати то не читайте і не коментуйте,бо ітак не легко.

9. Vероніка

Vероніка Never give up

А моя подруга познайомилась на сайті знайомств з дуже хорошим хлопцем, скоро весілля має відбутись. Обидва дуже зайняті на роботі і мало часу було на знайомства в реалі, якось не складалось.
    А тут познайомились, зустрілись і виявилось, що в них багато спільного.
    При чому свої анкети з сайта вони видалили одночасно, десь через тиждень після знайомства.

10. Lyaska

Lyaska New Member

Моя рідна сестра вже 7 років одружена,познайомилась також на сайті. Тут не залежить де познайомились,залежить все від людини,і від того що в неї в голові.

11. Artemida

Artemida Well-Known Member

А Ви не намагались відверто поговорити з своїм хлопцем? Спитати прямо що він досі шукає на тому сайті. Може буде якесь толкове пояснення.

12. Zapadenka

Zapadenka New Member

Я зі своїм коханим познайомилась 5 років тому через смс чат. Чого тільки за ці рок не було. І приїзди. і від"їзди, і любов, і втрачені зв"язки, і інші люди, інші знайомства, інші захоплення але розуміння того, що ця людина "моя" не ділось нікуди. Рік за роком, день за днем, ми спільно вирішували проблему переїзду до Львова (сам він зі сходу країни), і тепер ми 1,5 року живемо разом. з них 3 місяці і 20 днів щаслива сім"я. так що я ЗА такі тосунки. Вони обов"язково дадуть вам якийсь урок.

13. Oksana Lupneva

Oksana Lupneva New Member

Я досвіду знайомства на сайті не маю! Мені чомусь лячно! Лячно, тому що невідомо хто зареєстрований за ніком і що в цієї людини в голові! Мабуть, треба до віртуальних знайомств підходити з обережністю і розумом. P.S. Це виключно моя думка

14. Mawa

Mawa Member

В мене є пару знайомих які саме через сайт і познайомились і одружились. Зустрічались віртуально ну і пару раз вживу і мають чудові сім"ї

15. Tentatrice

Tentatrice black coffee_sweet dreams

В мене досвід таких знайомств є, і знаєте Ви праві. Ніколи не знаєш,з якою людиною спілкуєшся,адже фото можуть бути зовсім не правдиві,слова не щирі,і перевірити це змоги нема. Проте я наприклад під час переписок на сайтах знайомств, час від часу задавала якесь одне і теж запитання,якщо людина спілкується адекватна можна одразу отримати відповідь. А от один із моїх знайомих постійно просить посилання на особисту сторінку в соцмережах ( однокласники, контакти),аргументує тим,що там хоч можна подивитись як давно створена сторінка.

А загалом в нас просто на сайтах знайомств як правило і справді або люди з надто схибленою психікою,або чоловіки,які шукають коханок.
    Хоча якщо прагнеш познайомитись із хорошою людиною,то при бажанні навіть на таких сайтах
    можна знайти другу половинку. Це реально,а інколи навіть зовсім не складно. Я ось часто із коханим згадую як починались наші стосінки,про що говорили,а ми доречі також познайомились на одному із таких сайтів.

16. ginostra

ginostra New Member

оо в мене того досвіду огого))) можу відкривати клуб порад, як з першої фрази зрозуміти що то за людина і так далі))
    реально були і серйозні стосунки по 2-3 роки з такими інтернет знайомими))) навіть на весілля були натяки, але я злякалась йти)))
    а те що там хтось чийсь десь сидись то не потрібно робити скандалу але обережно відівчити від цього, по собі знаю)) маючи стосунки і сидячи на сайтах все ніби є якесь бажання знайти щось ще краще))) тому не варто ризикувати.

17. Bonita

Bonita Member

почитала одну темку, зайшла сюди і виникло в мене питання. Що там такого цікавого на тих сайтах знайомств і як там можна знайомитися?
    Є один хлопець одружений з дітьми, цілими днями сидить на ... лавлесбі.ру :khomyak: і ще купа інших вкладок відкрито (мамба, і т.д.), а так кумедно ховає думає що ніхто не бачить. От не розумію я того і все можливо хтось пояснить, який прикол "пацану" сидіти на сайті лесбіянок??? Однозначно якісь психологічні проблеми.

18. MadamPankiv

MadamPankiv New Member

Я з своїм чоловіком познайомилася в інтернеті))) і вважаю що мені неабияк пощастило) ми 4 роки разом, два з половиною з яких в шлюбі, в нас підростає маленька доця. аж страшно подумати тепер як би я жила без нього, як би ми не познайомилися)))

19. Margot

Margot Well-Known Member

теж знаю дві такі пари.
    що до себе, то насторожено ставлюсь до таки знайомств.Можливо, то занадто, але, навіть, уникаю переписки, ігноруючи повідомлення:girl_mad:

20. UnLikE

UnLikE Фотограф

Що в інтернеті повно різних збоченців т оправда, але навіть на тих же сайтах знайомств є нормальні хлопці, з якими є про що поговорити. Спілкування в інтернеті є корисним через то, що мабуть якби ми зустрілись вживу з конкретним хлопцем, то ми б не заговорили. в інтернеті все простіше, нема обмежень. можна говорити про все що хочеш. Потім можна відкрити своє лице (зустрітись), а можна залишитись назавжди просто дівчиною (хлопцем) по переписці...