Зла на весь світ.....

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Марго, 30 Серпень 2009.

1. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

Відповідь: Зла на весь світ.....

А може бракує якось позитивчику? Інколи до життя потрібно дадавати кольори......

От в мене зараз теж депресняк страшний, розійшлася з хлопцем, найулюбленіша пора року закінчується і настають дощі......я так того не люблю, якесь ПМС, яке триває 3 місяці=(((((

• Подобається Подобається x 4
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

якщо ПМС вже триває триває три місяці, то зачекайте ще шість і воно пройде. Натомість у вас появиться комочок який не дасть вам і думати про ПМС, у вас просто на це не буде часу. Наступні ПМС у вас будуть залежновід особливостей вашого організму.

А якщо сурозно, то добре ви про кольори підмітили. Ну його все у баню, беремо дешеві гуаш і гайда розмальовувати життя...

• Подобається Подобається x 10
  3. Hruska

Hruska Well-Known Member

От, я якраз про це і хотіла написати.... В мене така ж депресія починається, коли та одноманітність починає мене доводити до сказу....
    Але хочу сказати, що спроавді може помогти....ну це чисто моя така суб`єктивна порада....В мене якось був такий же ж емоційний зрив, коли я впрямому значенні - визвірювалася на оточуючих....і я вирішила поїхати у віддалений куток міста, до річки, лісу....повністю усамітнилася...і почала дуже швидко бігти, бігти і кричати, кричати, що сили хватало....кричала може хвилини 2 безперестанку....чесно скажу - так помогло....!!!!

4. Марго

Марго Well-Known Member

Гарненький метод. але я щось наразі не можу себе заставити так зробити, найшла вихід - виплакатись, коли підступило........попускає, але не відпускає!

• Подобається Подобається x 1
  5. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ото ж то, то все та ДЕПРЕСІЯ не хоче відступати....а якщо так зробите, вихлюпнете всі негативні емоції з криком.....хоча поплакатися також інколи потрібно....зі сльозами все наболіле "виходить"....

6. pIRAtka

pIRAtka Well-Known Member

А можливо така "дипресія" є сигналом для того що потрібно щось змінювати в житті...
    Таке враження що вміння бути щасливим також може атрофуватися... :girl_sad:

• Подобається Подобається x 2
  7. Galino4ka

Galino4ka Well-Known Member

Ендокринний центр у Львові є на вул.Острозького (це бічна Личаківської).
    Я б радила туди сходити, бо все таки там спеціалісти..
    А в мене, до речі, теж ваша проблемка іноді з,Являється - злість на весь світ, правда щитовидку перевіряти буду вже після вагітності, бо під час неї особливих загострень ніби не було)

8. bora

bora Well-Known Member

Дивно читати від дівчаток стільки про депресію і безвихідь. З власних спостережень - вона частіше "гребе" чоловіків. При тому вони перечікують її лежачи на дивані доки жінка на 3-х роботах і з дітьми ганяє, витрушує його з тої депресії) В неї ж - просто на то часу бракує.. Направду. кілька таких випадків вже спостерігала:)
    Вставайте злючки - депресія то хвороба лінивих:)

• Подобається Подобається x 8
  9. Galino4ka

Galino4ka Well-Known Member

ну не скажіть!!! :girl_spruce_up:
    буває, що депресія з,являється і від надмірного трудоголізму, коли інших радостей, окрім роботи немає ..
    всього треба потрошки :girl_bye2:

• Подобається Подобається x 5
  10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Дівчата, повірте мені!!! Те, що ви зараз описуєте - це хандра, добре про це написала Бора - "хвороба лінівих", і допомагає від неї саме робота, при чому багато роботи. А депресія - це насправді хвороба, яка може і не проявлятись в поганому настрої чи небажанні щось робити. Вона може проявлятись, наприклад, в постіному головному чи зубному(!!!) болі, болях в поясниці, постійній слабкості і запамороченні. І люди, які страждають на депресію і не знають цього, лікують тільки оці прояви, і їм пощастить, якщо вони вчасно виявлять причину. Крім того, депресія повністю не виліковується, просто деякі препарати на деякий час ці прояви "загашують". Так що не накликайте на себе біду!
    А депресія від трудоголізму - буває, але це якраз не той випадок, по-моєму :)

11. Марго

Марго Well-Known Member

Так ж плідно працюю!!!

12. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

та не скажіть... мене хандрить саме від перевтоми, від нічної роботи...
    а коли я собі потихеньку спокійно роблю свою буденну роботу, ніхто до мене не пхається, мої плани не руйнують - я сама спокійна і щаслива жінка/мама/дружина.

13. bora

bora Well-Known Member

Упс. Я ж жартувала)) Це точно не діагноз лікаря:)
    Але на мене діє - чим меньше вільного часу, тим меньше глупств в голові)
    А втома..
    То не єсть гуд, всього має бути в міру.

Останнє редагування: 1 Вересень 2009
  14. Волошка

Волошка Well-Known Member

:girl_claping:
    Я завжди відволікаюся від отих "глупств" тим, що повністю поринаю у роботу.

15. sofcja

sofcja Member

а я відволікаюсь танцями. найулюбленіше то танець живота. і організм працює, і душа розслабляється, і часу думати про погане не залишається.
    і коли геть кепсько то йду в гості до колєжанки! в своїй хаті сидячи все ще гірше стає. а так як не люблю показувати свої негативні емоції оточуючим то автоматично перемикаю настрій...

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Читаю як про себе, тільки рік тому....але у Вас то ще "квіточки"...в мене вже були "ягідки"...в цій ситуацій просто потрібно заспокоїтися, з кимось побалакати (стає легше), зайнятися таким ділом, щоб хвилинки вільної не було...
    як жаль, що колись я цього не розуміла, не слухала порад, які мені давали..тепер маю результат - втрата коханої людини (через оті всі істерики, скандали та сльози), звільнилася з улюбленої роботи...втратила купу друзів...от тепер маю над чим працювати...
    на емоціях дуже легко образити людину...вона (якщо любить) звичайно вибачить...але в усьому є межа, яку не варто переступати...

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

....і я зла,і мені хочеться кричати,злитись на весь світ,але я собі такого не можу дозволити,принаймі,заради цьопки Ігорки,заради тої надії,яка завжди Є!!! і я,не зважаючи на все,вірю-І ЦЕ ПРОЙДЕ...

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я не зла... але коли таке підходить то мені музика дуже допомагає. Тримати себе в руках важливо, бо он останні дні хотіла багато кого стукнути але мусіла себе стримати бо старші люди вони робляться на старість тяжкі, той беру їх докори на весело.

19. носик

носик New Member

буває, що зла часто))) гризу себе сама всякими дурницями, а деколи дістану чоловіка чимось. Погаркаємося, а потім він обніме мене- тану, наче крига і вже хороша. А найчастіше злість збиваю якоюсь позитивною робою ( кулінарія чи бісер)

20. sofcja

sofcja Member

а я просто в розпачі... і незнаю чи то зла така чи то втомлена...

сесія- ужос((((( мучають страшно, а ще й вчитись не хочеться, хоча завжди мені то легко йшло...
    купа проблем в особистому, які шалено боляче переживаю...
    відчуття ніби мене вивертає від усього що бачу і чуююю....
    хочеться залізти в ліжечко і поспати дні так 3... і може легше стане... але не можу дозволити собі такої радості...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    дайте дожити до суботи не застрілившись....