Відповідь: Зла на весь світ..... А може бракує якось позитивчику? Інколи до життя потрібно дадавати кольори...... От в мене зараз теж депресняк страшний, розійшлася з хлопцем, найулюбленіша пора року закінчується і настають дощі......я так того не люблю, якесь ПМС, яке триває 3 місяці=(((((
Відповідь: Зла на весь світ..... якщо ПМС вже триває триває три місяці, то зачекайте ще шість і воно пройде. Натомість у вас появиться комочок який не дасть вам і думати про ПМС, у вас просто на це не буде часу. Наступні ПМС у вас будуть залежновід особливостей вашого організму. А якщо сурозно, то добре ви про кольори підмітили. Ну його все у баню, беремо дешеві гуаш і гайда розмальовувати життя...
Відповідь: Зла на весь світ..... От, я якраз про це і хотіла написати.... В мене така ж депресія починається, коли та одноманітність починає мене доводити до сказу.... Але хочу сказати, що спроавді може помогти....ну це чисто моя така суб`єктивна порада....В мене якось був такий же ж емоційний зрив, коли я впрямому значенні - визвірювалася на оточуючих....і я вирішила поїхати у віддалений куток міста, до річки, лісу....повністю усамітнилася...і почала дуже швидко бігти, бігти і кричати, кричати, що сили хватало....кричала може хвилини 2 безперестанку....чесно скажу - так помогло....!!!!
Відповідь: Зла на весь світ..... Гарненький метод. але я щось наразі не можу себе заставити так зробити, найшла вихід - виплакатись, коли підступило........попускає, але не відпускає!
Відповідь: Зла на весь світ..... Ото ж то, то все та ДЕПРЕСІЯ не хоче відступати....а якщо так зробите, вихлюпнете всі негативні емоції з криком.....хоча поплакатися також інколи потрібно....зі сльозами все наболіле "виходить"....
Відповідь: Зла на весь світ..... А можливо така "дипресія" є сигналом для того що потрібно щось змінювати в житті... Таке враження що вміння бути щасливим також може атрофуватися...
Відповідь: Зла на весь світ..... Ендокринний центр у Львові є на вул.Острозького (це бічна Личаківської). Я б радила туди сходити, бо все таки там спеціалісти.. А в мене, до речі, теж ваша проблемка іноді з,Являється - злість на весь світ, правда щитовидку перевіряти буду вже після вагітності, бо під час неї особливих загострень ніби не було)
Відповідь: Зла на весь світ..... Дивно читати від дівчаток стільки про депресію і безвихідь. З власних спостережень - вона частіше "гребе" чоловіків. При тому вони перечікують її лежачи на дивані доки жінка на 3-х роботах і з дітьми ганяє, витрушує його з тої депресії) В неї ж - просто на то часу бракує.. Направду. кілька таких випадків вже спостерігала Вставайте злючки - депресія то хвороба лінивих
Відповідь: Зла на весь світ..... ну не скажіть!!! буває, що депресія з,являється і від надмірного трудоголізму, коли інших радостей, окрім роботи немає .. всього треба потрошки
Відповідь: Зла на весь світ..... Дівчата, повірте мені!!! Те, що ви зараз описуєте - це хандра, добре про це написала Бора - "хвороба лінівих", і допомагає від неї саме робота, при чому багато роботи. А депресія - це насправді хвороба, яка може і не проявлятись в поганому настрої чи небажанні щось робити. Вона може проявлятись, наприклад, в постіному головному чи зубному(!!!) болі, болях в поясниці, постійній слабкості і запамороченні. І люди, які страждають на депресію і не знають цього, лікують тільки оці прояви, і їм пощастить, якщо вони вчасно виявлять причину. Крім того, депресія повністю не виліковується, просто деякі препарати на деякий час ці прояви "загашують". Так що не накликайте на себе біду! А депресія від трудоголізму - буває, але це якраз не той випадок, по-моєму
Відповідь: Зла на весь світ..... та не скажіть... мене хандрить саме від перевтоми, від нічної роботи... а коли я собі потихеньку спокійно роблю свою буденну роботу, ніхто до мене не пхається, мої плани не руйнують - я сама спокійна і щаслива жінка/мама/дружина.
Відповідь: Зла на весь світ..... Упс. Я ж жартувала)) Це точно не діагноз лікаря Але на мене діє - чим меньше вільного часу, тим меньше глупств в голові) А втома.. То не єсть гуд, всього має бути в міру.
Відповідь: Зла на весь світ..... Я завжди відволікаюся від отих "глупств" тим, що повністю поринаю у роботу.
Відповідь: Зла на весь світ..... а я відволікаюсь танцями. найулюбленіше то танець живота. і організм працює, і душа розслабляється, і часу думати про погане не залишається. і коли геть кепсько то йду в гості до колєжанки! в своїй хаті сидячи все ще гірше стає. а так як не люблю показувати свої негативні емоції оточуючим то автоматично перемикаю настрій...
Відповідь: Зла на весь світ..... Читаю як про себе, тільки рік тому....але у Вас то ще "квіточки"...в мене вже були "ягідки"...в цій ситуацій просто потрібно заспокоїтися, з кимось побалакати (стає легше), зайнятися таким ділом, щоб хвилинки вільної не було... як жаль, що колись я цього не розуміла, не слухала порад, які мені давали..тепер маю результат - втрата коханої людини (через оті всі істерики, скандали та сльози), звільнилася з улюбленої роботи...втратила купу друзів...от тепер маю над чим працювати... на емоціях дуже легко образити людину...вона (якщо любить) звичайно вибачить...але в усьому є межа, яку не варто переступати...
Відповідь: Зла на весь світ..... ....і я зла,і мені хочеться кричати,злитись на весь світ,але я собі такого не можу дозволити,принаймі,заради цьопки Ігорки,заради тої надії,яка завжди Є!!! і я,не зважаючи на все,вірю-І ЦЕ ПРОЙДЕ...
Відповідь: Зла на весь світ..... Я не зла... але коли таке підходить то мені музика дуже допомагає. Тримати себе в руках важливо, бо он останні дні хотіла багато кого стукнути але мусіла себе стримати бо старші люди вони робляться на старість тяжкі, той беру їх докори на весело.
Відповідь: Зла на весь світ..... буває, що зла часто))) гризу себе сама всякими дурницями, а деколи дістану чоловіка чимось. Погаркаємося, а потім він обніме мене- тану, наче крига і вже хороша. А найчастіше злість збиваю якоюсь позитивною робою ( кулінарія чи бісер)
Відповідь: Зла на весь світ..... а я просто в розпачі... і незнаю чи то зла така чи то втомлена... сесія- ужос((((( мучають страшно, а ще й вчитись не хочеться, хоча завжди мені то легко йшло... купа проблем в особистому, які шалено боляче переживаю... відчуття ніби мене вивертає від усього що бачу і чуююю.... хочеться залізти в ліжечко і поспати дні так 3... і може легше стане... але не можу дозволити собі такої радості... дайте дожити до суботи не застрілившись....