Відповідь: Зіркові наречені Ні, це не фотомонтаж. Фотографія Могилевської була опублікована її найкращою подружкою, дружкою на весіллі, журналісткою Ладою Лузіною в газеті "Бульвар". Це можна перевірити і зараз, фотографія є в електронній версії "Бульвару". Вона справді була в такій сукні.
Відповідь: Зіркові наречені Хм.. пішла шукати, я памятаю відео по телику дивилась, сукні були зовсім інакші, класині довгі і пишні... Ну то філософська тема, не мені її судити, я люблю казати чоловіку "кожен заробляє своїм розумом, а от де в кого той розум, то їхня справа". Лише хотіла донести думку, що наречена, то не ялинка, обвішана і розмальована, тут більшість "зірок" своїм образом "нареченої" підходять для Плейбою значно більше. Ну і чого косіння. Для Плейбою роздітися, бо то Плейбой, на вінчання невинно, бо то вінчання. Десь в неті бачила весільні фото стритизерки, ніби не заміж іде, а до шеста.. думаєте так краще?
Відповідь: Зіркові наречені http://www.bulvar.com.ua/arch/2004/461-34/415d6af628f37/ Знайшла ту статтю, там є і "нормальні" плаття))
Відповідь: Зіркові наречені Я вас прошу... а решта звізд дуже невинні? Мені особисто її сукня не подобається але не тому що косить під невинність а фасон просто такий мені не подобається, щось йому бракує... ну не знаю. А он в дружок справді чудові суконочки. ---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- Нічо так влаштувався, нє?
Відповідь: Зіркові наречені Люди, то тільки мені одній Могилевська нагадує перебраного хлопа..? як трансвестит, чесне слово
Відповідь: Зіркові наречені Ні, не тільки Вам. Якщо чесно я її так добре недолюблюю. Якась вона вже надто.
Відповідь: Зіркові наречені Вже не пам"ятаю, в якій газеті минулого тижня прочитала про бабцю, яка йшла заміж втретє, їй за 70- то вона одягнула український костюм і вінок зі стрічками.
Відповідь: Зіркові наречені і з нагоди такого дня вставила в слуховий апарат нові батарейки, нє? :ninja:
Відповідь: Зіркові наречені Бабці слуховий апарат не тре-вона ще ого-го- чоловік ( той ,що наречений ) молодший на 20 літ..З того всього пригадала газету- Експрес за четвер.Киньте фото- хто вміє чи може.
Відповідь: Зіркові наречені Ой, то вже перекручена інформація. Її чоловік власник мережі фітнес-клубів у Швеції. ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- С принцессой Викторией он познакомился в спортзале, и несколько лет вся Швеция наблюдала за развитием их отношений. Придворные историки, покопавшись в архивах, нашли у молодого мужа аристократические корни, и дальних родственников среди русских дворян. Тут уместно вспомнить генеалогию самой шведской королевской семьи - первым правителем в династии был французский маршал Бернадотт. Его 200 лет назад сделал королем Наполеон Бонапарт. Основатель династии очень стеснялся своей татуировки, сделанной в то время, когда он был революционером - на груди государя красовалась красноречивая надпись: "Смерть королям и тиранам! ". ---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- Впервые за многовековую историю Королевства Швеция наследница престола сочеталась узами брака с человеком незнатного происхождения: принцесса Виктория вышла замуж за своего бывшего тренера по фитнесу 36-летнего Даниэля Вестлинга, владеющего несколькими фитнес-клубами. После женитьбы он приобрел титул принца и герцога провинции Вестеретланд. <a href="http://www.segodnya.ua/news/14146490.html">Источник</a>
Відповідь: Зіркові наречені Інформація з інтернет видання. Але у Вас напевн неперекручена, з перших рук, були на весіллі?
Відповідь: Зіркові наречені Від перестановків доданків сума не змінюється. Ну так... тілько в тому випадку принцеса взяла собі хлопа. Не бачу нічого поганого в тому що газета пише такі заголовки. Для того вони і робляться яскравими, короткими і імпонуючими читачеві аби купувалась та сама ґазета чи журнал. Але ви газет і журналів не читаєте?
Відповідь: Зіркові наречені Читаю, і не тільки газети чи журнали, тому і пояснюю, що одну і ту ж інформацію можна подавати під різними кутами і від того буде інше сприйняття та, відповідно, маніпуляція.
Відповідь: Зіркові наречені О, я цю історію знаю виключно з Шведських масс-медіа Ну шо сказати - справді, він був її приватним тренером. Також він ніби власник мережі спортзалів (аж 2 спортзали, але виключно для вищого класу, дуже дорогі), але чи він був власником одразу, чи його "зробили" - того ніхто не знає, адже зустрічались вони аж 8 років... Король спочатку був "явно не радий", але в кінці-кінців попросив парламент винести на голосування заручини Вікторії і Даніеля. Парламент проголосував "ЗА", і, якшо не помиляюсь, в той же тиждень вони заручились. Весілля було влітку. Дуже гарне Мушу сказати шо шведи дуже люблять Вікторію, вона така собі "шведська принцеса Діана"...
Відповідь: Зіркові наречені Бідні ті закордонні принцеси-заручини виносять на голосування парламентупригадала себе (через тиждень 12 років буде )-мама мовчала, дід одобрив, коліжанки затвердили, сусіди спочатку покритикували , а потм прийняли, колеги по роботі затвердили-а там якийсь парламент