Відповідь: Зіркові наречені я би навпаки лишила діадему, але забрала фату. така іспанка до гавайського весілля з вінками і простого лєтящого плаття мені шось зовсім не альо.
Відповідь: Зіркові наречені Вона схожа на загорнуту цукерочку . Але у загальному платтячко так нічогеньке, вони один до одного підходять, все продумано до дрібниць бантик до галстука. А шкарпетки це дійсно... певно наречений трошки не розрахував, шо на коліно впаде.
Відповідь: Зіркові наречені А, може, якраз і розрахував, і вніс таку собі родзинку у чорно-білу "картинку"
Відповідь: Зіркові наречені От не люблю я Мераю Кері хоч би там що. Не можу назвати точних причин своєї нелюбові, однак, голосу її терпіти не можу, вигляд в неї мені зовсім не сексуальний. То все звісно особисті вподобання, але нашо їй така сукня? Замоцна вона мені в плечах до того плаття.
Відповідь: Зіркові наречені Марк Цукерберг сьогодні одружився з Прісцилою Чан. До цього вони були разом близько 9 років, якщо не помиляюсь. Дуже за них рада.
Відповідь: Зіркові наречені Меттью Макконахі (42р) одружився на матері двох своїх дітей моделі Камілі (29р)
Відповідь: Зіркові наречені Дивіться які я раритетні шлюбні фотки знайшла 1. Кремльовський карлик №1 2. Кремльовський карлик №2 3. американський презідент - дуже природне і живе фото 4. Цей партрєт напевно вже всі бачили - дуже мені нагадує в селі, на стінах за стєклом родичі так висіли 5. А цю наречену я сама не відразу впізнала - відгадайте хто ця тургенєвська баришня?