Відповідь: Зіркові наречені Вона на фото виглядає взагалі ніяка, зачіска смішить її, тай старить, вона багато де на заходах виглядає гарніше ніж на своєму весіллі.
Відповідь: Зіркові наречені От і я про то! Алла вже не то що якоїсь там молодості, вона вже просто дійсно підстаркувата, і при чому талант старіти в неї відсутній повністю! Вони з С. Ротару чи однолітки чи до року різниці, але Зоська просто лялічка
Відповідь: Зіркові наречені Ось ще віднайшла відео з гуляння весілля Пугачової та Галкіна. http://www.1news.az/bomond/lukmore/20111225025605122.html
Відповідь: Зіркові наречені Людина має такий талант, славу, і зіпсувала все це жахливим іміджем. Колись про Аллу говорили з захопленням, а зараз - просто обговорюють. Зробила з себе посміховисько бабуся:/
Відповідь: Зіркові наречені Популярна телеведуча Лілія Ребрик і танцюрист Андрій Дикий офіційно зареєстрували свої стосунки. У суботу, 23 грудня, пара розписалася в одному із столичних РАГСів. Як бачимо, усе пройшло доволі скромно. Ліля одягла звичайну білу сукню та бежеві чобітки, а Андрій був у класичному костюмі, до речі навіть без краватки чи "метелика". Обручки теж були без зайвих "наворотів". По закінченню церемонії молодята випустили голубів на щастя. Нагадаємо, у той самий день путами шлюбу себе зв'язали примадонна російської сцени 62-річна Алла Пугачова та 35-річний гуморист Максим Галкін. У цих молодят весілля було куди гучнішим.
Відповідь: Зіркові наречені Гарні вони. Мені Ліля Ребрик завжди подобалась. Принаймні на ефірах справляє враження дуже приємної. Та і одягають її куди краще і елегантніше ніж Оксану Марченко.
Відповідь: Зіркові наречені Цілком погоджуюсь. Гарна елегантно- стримана сукня. От мені не сподобались чобітки. Були надто темнію. Як на мене не дуже пасували до її світло-ніжного образу.
Відповідь: Зіркові наречені Ну ті фоторакурси знизу додали їй реально лишні кг. Я б за такі фотки прибила! Насправді вона така стрункенька...
Відповідь: Зіркові наречені Вони пасують до шубки молодої))) Але до самого плаття можна було б і одягнути якісь мешти(перезувне) світлішого кольору
Відповідь: Зіркові наречені Щось мені те плаття не подобається.. верх був моді десь ще коли я заміж виходила, та й низ якийсь забитий...оті квітуйочки якісь такі лапаті..А самі молоді гарні
Відповідь: Зіркові наречені і мені теж ні! Погоджуюсь квіточки якийсь несмак. Сама наречена така красуня, а коронка, зачіска, ті пасма УХ! Таки чоловік-зірка, тому треба було краще помислити над образом нареченої. Весілля було на 26 чоловік, гадаю для маленького свята виглядала нормально, але щоб показатись на всю країну - ні. Хоча "кожному-своє!" . «Совет да любовь!»
Відповідь: Зіркові наречені Кирилл Сафонов и Саша Савельева:Тайная свадьба. «Поженились мы 17 апреля и, как положено, с этого дня носим свои обручальные кольца. И лишь месяц назад, когда мы появились на премьере фильма «Овсянки», кто-то из журналистов написал: «Они пришли вместе, и у Савельевой новое кольцо на пальце. Наверное, скоро свадьба» ---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Мені вони дуже сподобались. Якось все так мило, щиро, весело, без зайвої помпезності і понтів. Саша виглядала ніжно і вишукано, і з чоловіком вони дуже гарна пара)
Відповідь: Зіркові наречені Файно виглядає. Мені вона тут схожа на Шарліз Терон в рекламі Жадор від Діор.
Відповідь: Зіркові наречені http://7days.ru/Video/chronic/594449 http://7days.ru/Video/chronic/594537