Зіркові наречені

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 9 Вересень 2009.

1. TUCR

TUCR Well-Known Member

Відповідь: Зіркові наречені

Вона на фото виглядає взагалі ніяка, зачіска смішить її, тай старить, вона багато де на заходах виглядає гарніше ніж на своєму весіллі.

2. La asiano

La asiano New Member

От і я про то! Алла вже не то що якоїсь там молодості, вона вже просто дійсно підстаркувата, і при чому талант старіти в неї відсутній повністю!

3. TUCR

TUCR Well-Known Member

Останнє редагування: 25 Грудень 2011
  4. MyDream

MyDream Member

Людина має такий талант, славу, і зіпсувала все це жахливим іміджем. Колись про Аллу говорили з захопленням, а зараз - просто обговорюють. Зробила з себе посміховисько бабуся:/

5. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Популярна телеведуча Лілія Ребрик і танцюрист Андрій Дикий офіційно зареєстрували свої стосунки. У суботу, 23 грудня, пара розписалася в одному із столичних РАГСів.

Як бачимо, усе пройшло доволі скромно. Ліля одягла звичайну білу сукню та бежеві чобітки, а Андрій був у класичному костюмі, до речі навіть без краватки чи "метелика". Обручки теж були без зайвих "наворотів". По закінченню церемонії молодята випустили голубів на щастя.

Нагадаємо, у той самий день путами шлюбу себе зв'язали примадонна російської сцени 62-річна Алла Пугачова та 35-річний гуморист Максим Галкін. У цих молодят весілля було куди гучнішим.

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Гарні вони. Мені Ліля Ребрик завжди подобалась. Принаймні на ефірах справляє враження дуже приємної. Та і одягають її куди краще і елегантніше ніж Оксану Марченко.

7. Fechka

Fechka Member

Цілком погоджуюсь. Гарна елегантно- стримана сукня. От мені не сподобались чобітки. Були надто темнію. Як на мене не дуже пасували до її світло-ніжного образу.[​IMG]

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ну ті фоторакурси знизу додали їй реально лишні кг. Я б за такі фотки прибила:girl_devil:! Насправді вона така стрункенька...

9. TUCR

TUCR Well-Known Member

Вони пасують до шубки молодої))) Але до самого плаття можна було б і одягнути якісь мешти(перезувне) світлішого кольору

10. Fechka

Fechka Member

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Щось мені те плаття не подобається.. верх був моді десь ще коли я заміж виходила, та й низ якийсь забитий...оті квітуйочки якісь такі лапаті..А самі молоді гарні :)

12. Fechka

Fechka Member

і мені теж ні! Погоджуюсь квіточки якийсь несмак. Сама наречена така красуня, а коронка, зачіска, ті пасма :girl_cool: УХ!
    Таки чоловік-зірка, тому треба було краще помислити над образом нареченої. Весілля було на 26 чоловік, гадаю для маленького свята виглядала нормально, але щоб показатись на всю країну - ні. Хоча "кожному-своє!" . «Совет да любовь!»

13. Fechka

Fechka Member

Кучерява Сью вийшла заміж

14. Shpunka

Shpunka New Member

Кирилл Сафонов и Саша Савельева:Тайная свадьба.

«Поженились мы 17 апреля и, как положено, с этого дня носим свои обручальные кольца. И лишь месяц назад, когда мы появились на премьере фильма «Овсянки», кто-то из журналистов написал: «Они пришли вместе, и у Савельевой новое кольцо на пальце. Наверное, скоро свадьба»

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

Мені вони дуже сподобались. Якось все так мило, щиро, весело, без зайвої помпезності і понтів. Саша виглядала ніжно і вишукано, і з чоловіком вони дуже гарна пара)

15. siriuska

siriuska Member

Підтримую,все природньо і гармонійно

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Файно виглядає. Мені вона тут схожа на Шарліз Терон в рекламі Жадор від Діор.

17. Fechka

Fechka Member

http://7days.ru/Video/chronic/594449
    http://7days.ru/Video/chronic/594537

18. Kofein

Kofein New Member

маленькою вона була миліша

19. zaderyshka

zaderyshka Member