Відповідь: Зіркові наречені А я завжди дивуюсь, як її можуть вважати суперовою тендітною балериною з такими широченними плечами,як у плавчихи!
Відповідь: Зіркові наречені Дженіфер Лопез ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ---------- Джесіка Альба Ашварія Рай
Відповідь: Зіркові наречені Наташа Корольова Рене Зельвегер Джулія Робертс Кармен Електра Діта фон Тіз і Мерилін Менсон Клавдія Шифер
Відповідь: Зіркові наречені Джессіка Сімпсон Кейт Хадсон Валерія та Йосип Пригожин Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов
Відповідь: Зіркові наречені Єва Лонгорія Паркер ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ---------- Ще одне фото Єви Лонгорії Дональд Трамп та Мелані Кнаус Яна Рудьковська та Євген Плющенко
Відповідь: Зіркові наречені Плаття в Корольової зовсім їй не пасує, та і завсім не зіркове воно, а якесь сільське! Ліфчик їй би не завадив... І ще мені не подобається, як на Рудьковській лежить плаття, не її фасон! Щось мені сьогодні нічо не подобається, Лонгорія - вийняток!!!
Відповідь: Зіркові наречені Шукала кого б це показати, кого ще тут не було... Ірина Білик Юлія Началова (рос. співачка) Сєдакова-Белькевич
Відповідь: Зіркові наречені Так, приміряє весільне вбрання... ---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ---------- Глюкоза
Відповідь: Зіркові наречені Молодая голливудская актриса Меган Фокс вышла замуж за своего давнего бойфренда Брайана Остина Грина 24 июня 2010 года. Сейчас появились первые фото с этого с одной стороны долгожданного, а с другой - неожиданного события. Скромная свадьба состоялась на Гавайях. 24-летняя невеста Меган Фокс была в белом платье от Armani Prive с почти 5-метровым шлейфом. 37-летний Жених был в костюме от Emporio Armani.
Відповідь: Зіркові наречені і думаю що ліфчик там би був у самий раз, аше нерівно загоріла, видно полоски за шию від купальнака, короче як-небудь аби було
Відповідь: Зіркові наречені саме більше, що мені сподобалось з фото акторки Меган Фокс, це той дядінька який реєструє їх шлюб, класний в нього прікідік