Відповідь: Зіркові наречені Весілля -в Греції ! Навіть дуже романтично!.Наречена виглядає дуже ніжно,а основне Тара -сяє від щастя!!! Це обручка:
Відповідь: Зіркові наречені От перечитувала новини і виявилось, що Перша ракетка України-Олена Бондаренко-вийшла заміж. Ось фото з розписки Святкування 10.07.11 Красива пара! Наречена- мила. Мені б хотілось аби сукня мала більший виріз (в зоні декольте). Верх плаття наче нічого,а от мені не дуже довподоби.
Відповідь: Зіркові наречені а мені подобається, дуже мила наречена, сукня красива - нічого зайвого і суперський букет!
Відповідь: Зіркові наречені Мені теж дуже букет сподобався - такий неординарний, не такий як у всіх і взагалі все підібрано так скромненько і "со вкусом", як то кажуть, без лишніх побрякушок Дуже ніжною вона виглядає.
Відповідь: Зіркові наречені Мені не подобається її прикраса на голову.Та загалом вона дуже красива. ---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- Ще відео http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded
Відповідь: Зіркові наречені мені також не подобається її прикраса на голову. Вона ще та тьотінька.... от скинутипару зайвих кг не завадило б.... Ось фото - місце, де відбувалась церемонія. Незвично бачити чорні кольори, але мені сподобалось
Відповідь: Зіркові наречені Я вважаю, що Кім було б набагато краще з іншою зачіскою, а так макіяж дуже гарний.
Відповідь: Зіркові наречені А мені подобається і зачіска і прикраса - дуже гарно виглядає. А може їй так подобається? І я не вважаю напр. що їй потрібно щось скидати, якщо їй то не заважає. Вважаю, що вона виглядає зі своїми лишніми кг краще, як деякі худенькі. Вона ж не така цьотка що сала звисають чуть не до землі, так -має пишні форми, але я б не сказала, що то її портить. Так дивно мені читати таке, от всі мають бути худими і крапка. Якщо має хтось якісь зайві кг, то відразу обовязково треба скидати, бо ж обовязково мають всі бути вішалками.
Відповідь: Зіркові наречені ну не портить, в деякихх платтях вона дуже гарно виглядає. можливо інколи ракурс не правильний. Ось з"явились фото 3-х суконь Кім І ще фото з весілля
Відповідь: Зіркові наречені Як на мене, непогано вона виглядає у сукнях фасону "рибка". Все-таки з її ростом і формами слід остерігатись горизонтальних ліній. Пишна сукня робить її ще нижчою та "роздобрілою".
Відповідь: Зіркові наречені Ось ще фото з дружками Думаю, краще було б, якби сукні дружок були не білими. А то "зливаються" з нареченою. Та ще й букетики однакові.. Цікаво, а дружби були в таких же костюмах, що й наречений?
Відповідь: Зіркові наречені це з розряду "Знайди 10 відмінностей"? Шось я не "вшарюю" приколу, щоб дружки мали суконки як у нареченої..гммм....
Відповідь: Зіркові наречені то просто кравчиня криво вкроїла і ті, що не по фігурі Кім були - дружкам віддали, щоби нові не шити
Відповідь: Зіркові наречені Задумка оригінальна, але справді, важко впізнати, де наречна, хіба що фата допомагає