Відповідь: Зіркові наречені Як співала Вєрка, "даже єслі вам нємнога за трідцать..." А узагалі - ні найстарша по віку, і що це дає/не дає? Яке це має значення для Британської корони та для щастя самих молодят?
Відповідь: Зіркові наречені Та власне, шо на мою думку нiякого значення) Просто тут дiвчатка питали про вik. А там на сайтi величеньку статтю про те написали) То мабуть молода журналiстка з заздрощiв, що не вона)))
Відповідь: Зіркові наречені я просто в захваті від Кейт, красива сукня, букет, і сама наречена. Вона дуже вишукана і посмішка заворожує. Принцеси в смішних шапочках просто відпочиваюь... нехай вчаться в Міддлтон як треба виглядати і посміхатися.
Відповідь: Зіркові наречені Погоджуюсь. Я теж так думала, що вона старша від свого нареченого/чоловіка.
Відповідь: Зіркові наречені - не знаю хто що подумав, але в мене перша думка - вона йому там що шнурівки зав'язує?
Відповідь: Зіркові наречені читала десь в неті, що то в неї щось впало, а Британська преса написала про інтим на балконі... якою не в'яжеться мені така інтерпретація
Відповідь: Зіркові наречені Та йой, я дивилася то все, то не так страшно було, як на фото є. Просто зловили мить і от роздули. Вона просто на мить нахилилася, чи щось підняти, чи поправити плаття.
Відповідь: Зіркові наречені А мені сподобалось все! Кейт з однієї строни виглядала дуже просто і надзвичайно елегантно, справжня принцеса
Відповідь: Зіркові наречені Щось мені сукня не сподобалась якась задуже розшита зверху! Як на доньку губернатора то мало бути щось вишуканіше.. і зачіскаНі таки подорож в минуле....!!
Відповідь: Зіркові наречені мені здається наречена вагітна, на "Таблоїді" було кілька фоток, які викликали в мене такі сумніви...