Зіркові наречені

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Грильяжка, 9 Вересень 2009.

1. aknelitta

aknelitta New Member

Відповідь: Зіркові наречені

На першому національному теж показували, і періодично коментатори затихали, що послухати "реально". Сьогодні має бути повтор церемонії (так вчора на М1 казали в 9,40)

2. madchen

madchen Member

а мою увагу якраз і привернула фата:) вона якось так цікаво поєднувалась з короною....
    не так як у всіх:)

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Останнє редагування: 30 Квітень 2011
  4. madchen

madchen Member

зате не менш елегантне:) Красота і ніжність в одному!!!!

5. kristas

kristas Well-Known Member

нажаль деталей не знаю...просто в попередніх репортажах говорили за якісь певні "стандарти" яких повинні дотримуватись.

теж дуже гарне, вишукане.

6. Fechka

Fechka Member

Дуже красиве справді...
    І ця сукня і весільна мають чудову форму грудей!
    Я дивилась весілля в прямому ефірі! Красиво; мило; витончено!! Клас.. Враження наче хтось х моїх близьких виходив заміж!!!
    Наречена сама граціозність..:girl_in_love::girl_claping:Хай все в них складеться чудово!!!!!!!

7. talja

talja Member

Це й видно по церемонії... скромна наречена, в видержаній сукні, це ж не просто весілля звичайної пари, кому що до вподоби той так і робить! (відкрита сукня чи коротка, чи припустимо хотіли чи бачили вони своє весілля по іншому) А це королівська церемонія, тому все повинно відповідати!
    І як на мене красиво, хоча трошки смішно було дивитись на перший поцілунок, ;) після декількох років спільного життя.

8. Fechka

Fechka Member

І працювати з мереживом було складно:

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

Я знайшла не стандарти вигляду а стандарти поведінки:

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

І ще дещо:

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Обов"язковий атрибут:

9. zhabusya

zhabusya New Member

дісно цікаве кріплення фати до тіари. Як вона трималася. А взагалі дуже вишукана і ніжна наречена,справжня майбутня королева)))

10. kristas

11. Відповідь: Зіркові наречені

Знайшла на ВВС гарну фотографію :girl_yes2:[​IMG]
    Молодята уже покинули на гелікоптері Букінгемський палац і відправилися у медовий місяць, - пише сьогодні ВВС. Повідомляється, що вони відпочиватимуть на Мертвому морі, а потім - у Шотландії.

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Ну як пишуть, то, значить, правда:smile:, народилася 9 січня 1982. Вільям молодший - 21 червня 1982. А чому це Вас так дивує?:smile:

12. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

мене теж її вік здивував, виглядає старшою:girl_in_dreams:

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Трошки оффтоп, але раз ми про весілля тут говоримо, то додам сюди.
    До весілля Кетрін та Вільяма мобільна компанія випустила нову рекламу.
    http://www.youtube.com/watch?v=Kav0FEhtLug

14. kristas

Так гарно дивитись, як казка...ніби не з нашої епохи, виміру...:girl_in_love:я от думаю чи я б так змогла :) я так не люблю отих урочистостей, хочу завжди чим по швидше :) І тепер на ній велика відповідальність, як казали на якомусь каналі : "прощай, безтурботна молодість " :)

15. Tasia

Tasia Well-Known Member

Я, навпаки, здивувалася, що їй 29, думала, менше:). Коли придивилася, то десь так на 28-29 років виглядає.
    І справді, тепер вона вже бідна, не погуляє:)). Десь читала, що у неї тільки на перший рік заплановано 150 різних королівських заходів. Але в неї будуть свої переваги:)

16. aknelitta

aknelitta New Member

Ось ще фото королівської родини

17. Charmel

Charmel Well-Known Member

Не знаю чи в цю тему чи ні, але все ж таки дівчата, раз ми тут говоримо про молодят, не відходячи від теми хочу згадати про обітниці які давали молодята.
    Перед вівтарем, Кейт не давала оіцянки "підкорюватися чоловікові". Вона відмовилася виголошувати ці слова, але замість цього сказала "обіцяю любити і піклуватися".

18. zaderyshka

zaderyshka Member

19. zhabusya

zhabusya New Member

20. jylanda

jylanda занууууда

я знайшла, шо вона найстарша по вiку з усiх, хто виходив за принцiв в Великобританii:girl_impossible: Не рахуючи тих, що були розлученi:girl_crazy:)