Відповідь: Зіркові наречені В неї стиль дуже класний!А сукня дійсно достойна принцеси. І все так разом стильно виглядає. Тепер вона задала тенденцію на наступний 1-2 роки це вже точно! Я коли дивилась як вони давали клятву то аж сплакнула)В них такі закохані погляди були один на одного 100%!Великий заряд позитиву.
Відповідь: Зіркові наречені колись десь читала, що жовтий не пасує нікому, хіба Умі Турман, бо повнить дуже, колір лиця не такий і ще там щось. видно королеву це не стосується, бо вона в ньому просто сяє
Відповідь: Зіркові наречені На жаль, вона не принцеса, але має всі шанси стати королевою. Вони з чоловіком тепер офіційно є герцогом та герцогинею Кембріджа. Що цікаво, що її тепер офіційно почали називати Кетрін замість Кейт.
Відповідь: Зіркові наречені Ех,шкода.Але в майбутньому має всі шанси стати королевою. Тепер вона офіційна особа,представниця королівської сім'ї.Та й у них за правилами так прийнято.
Відповідь: Зіркові наречені Аналогічно) Мені не сподобалось як говорили коментатори, вони цілий час перебивали один другого, і під час церемонії той коментатор не дав нормально всьо послухати, мене аж зло брало, а так всьо супер))) І сукня нареченої дуже сподобалась своєю простотою...
Відповідь: Зіркові наречені Вони чудова пара, а вона просто красуня, і плаття шикарне, а букет простенький, але дуже гарний!!!!
Відповідь: Зіркові наречені А я з Вами не погоджуся! Так справді все гармонійно виглядає (правда з фатою щось не те...),мила наречена, образ аристократичний, але нічого особливого та нового! Такі сукні і не в колах принцес давно популярні! Мені бракує "ізюмінки", адже це весілля обговорювалося майжу у всьому світі... А букет мені дуже сподобався, здається це конвалії. а можливо і ні...
Відповідь: Зіркові наречені Так, Ви праві, це конвалії. Цікаво те, що на теренах пострадянських країн конвалія занесена у Червону книгу, в той час як у Європі це звичайні садові квіти. Крім конвалій у композиції букету були використані також гвоздики, гіацинт, плющ і мирт - символи щастя, кохання і міцного шлюбу.
Відповідь: Зіркові наречені Сукня направду дуже вишукана, без зайвих рюшечок-бантичків, а фата до тіари підходила. Мене тільки (страшенно!) коментатори здратували. Ми з чоловіком казали, шо телевізора шкода, а то закидали би яйцями. Подивимося на ютубі.
Відповідь: Зіркові наречені Мені Кейт (уже Катріна) виглядає просто прекрасно. Якась є у ній грація, вишуканість. Сукня дійсно проста, але ж де ви бачили в англійському етикеті надмірну епатажність? Дійсно чудова пара
Відповідь: Зіркові наречені а по якому каналу ви трансляцію дивились??? таки так! тай щодо сукні там існують певні вимоги, котрих треба було дотриматись.
Відповідь: Зіркові наречені але тим не менш сукня-шикарна!!!! Власне , що дуже зі смаком вишуканим зроблена.
Відповідь: Зіркові наречені Сукня Кейт була від дизайнерки Сари Бартон від Будинку мод покійного Александра Макквіна. Шлейф був довжиною 2,7 метра. Бездоганною також була мати нареченої Керол Елізабет Мідлтон.
Відповідь: Зіркові наречені А скільки там ручної роботи!!! Я як почитала - то щось! Мереживо теж ручної роботи. Взуття також було ручної роботи. До речі, букет складався із мірту, конвалій, гіяцинтів і турецьких гвоздик (англійською вони називаються sweet William). Плюща там не було. Ви знаєте конктретно які? Цікаво би знати. Пишуть, що Кетрін сама дизайн сукні затверджувала й обговорювала з дизайнером усі деталі. І вона власне забажала поєднати в стилі традиційність та модерність. Це вже в тему стилю, мабуть.
Відповідь: Зіркові наречені Ой, і мені весілля таааак сподобалося, я аж плакала, така зворушена була, Кейт прекрасна, взагалі - дуже гарна пара вийшла. Ну я просто слів не маю, щоб передати захоплення. Це було дійсно прекрасно. І одяг наречених і сама церемонія, а який муз. супровід. Ну, немає слів... ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ---------- Якась з тих квіток ще називається в них "милий Вільям" (сорт такий напевно...)
Відповідь: Зіркові наречені Просили в мене лінк. Ютуб створив окрему сторінку. Можна глянути відео тут Там є і повтор, і просто короткі уривки з трансляції. І ще за цим лінком є кілька відео в непоганій якості.
Відповідь: Зіркові наречені можу уявити.. Я дивилася по каналі Euronews і там коментатори на час церемонії вмовкли цікаво було б почути, а що саме -не те? Бо як на мене все в її вбранні було довершене. йой... шо то за слово-популярні? Тут важливим є вишуканий смак, елегантність, культурність вбрання-і наречена того всього цілком дотрималася. Я дивувалася тою суконкою нині, ну просто неперевершена! Може то я якась сентиментальна, але я нині дивилася ту церемонію і мене чомусь перехоплювали почуття, так все гарно було, душевно.