Відповідь: ЗІРКА+ЗІРКА Як????? Нєєєєєєєєєєєє.... Ну все, мені нема чого то шоу тепер дивитись, мене крім них щось ваааапщє не вражав.... А тепер - і поготів....
Відповідь: ЗІРКА+ЗІРКА Мені теж їх шкода , ,тим більше,що вибір був між "Машою+Настею" "і "Білик+Зверев" нажаль- зал проголосував за "Біло-звіра" Мені подобаються "Вася+Ваня" ,Василіса Флорова та Іван Дорн такі видумщики , артистичні і позитиву "повний вагон"... А ще Інна Цимбалюк та Олександр Буйнов,,, Вчора попрощалися з Ольгою Будіною та Влєрою Харчишиним ..., а ще мене трохи "дивують " Гришко та Писанка Подобається ,як судять Потап і Лайма , вони різні ,зате толерантні...
Відповідь: ЗІРКА+ЗІРКА Закінчився проект "ЗІРКА + ЗІРКА" ще напередодні Нового року , так як і сподівалися переможцями стали Іван Дорн та Василіса Флорова (ВАНЯ + ВАСЯ) , сертифікат на 200 тисяч гривень отримали , але тут же зробили Новорічний подарок (передали ці кошти на потреби дитячих будинків!!!) А вчора я із задоволенням подивилася Новорічну програму підготовлену за участю усіх зірок цього проекту кажуть, що буде ще продовження "ЗІРКА + ЗІРКА - 2" напевно з іншими співаками та акторами.,
Відповідь: ЗІРКА+ЗІРКА Спасибі за інформацію... а то я дивилась це шоу через раз...один ефір нормальний а інший"нудний-нудний"! А переможці "молодьож"!Це супер!Гадаю достойні....Молодці,що передали гроші в дит.будинок!
Відповідь: ЗІРКА+ЗІРКА Ну ось розпочався другий проект "Зірка + Зірка 2",і вже із самого початку ,якісь невзгоди і непорозуміння, тай чомусь той ЗІРКОВИЙ склад мене ненадихає,:umbrage: а ще замість Н. Могилевської ,двома ведучими з Юрієм Горбуновим стали Іван Дорн і Василіса Фролова. Якось раніше ,як був час то дивилася "Карооке на Майдані", а то останні передачі ( 3-4 рази) подивилася по СТБ і вжахнулася , хто там співає і як...:shok:. Та й ще перемагають і виграють плазмовий телевізор,"карооке"і ще якісь там призи, то подумала ,щоб так позоритися, то краще б не проводили його,в порівнянні з тими хто колись перемагав і вигравав, а потім і в "Шансі" перемагали -П.Табаков, Н.Валевська, В.Козловський ... то просто жах якись...