Життя за склом... або що було, коли ДП не було

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Златка, 5 Березень 2010.

1. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Відповідь: Життя за склом... або що було, коли ДП не було

А в мене за ці декілька днів і справді не було інтернету(чоловік забрав ноут з собою),то я помало дуріла без ДП. А як потім виявилось- то всі дуріли. Тепер мені не так обідно,що компа не було.

2. Муська

Муська Well-Known Member

Що було? Не було ДП (але на щастя був ЛФ:girl_claping:). Була ломка за новими дописами. Чоловік був у відрядженні,навіть не було кому пожалітись ввечері в перший день . На другий день: в мене було день варення,не було можливості повихвалятись покупкою-подарунком(а тепер вже неактуально).Третій день: була форумівка в ПХ(принесла нові емоції),була зустріч співробітниками(вони працюють,а я відпочиваю,у декретній відпустці:girl_haha:) А потім ще поїхали з чоловіком і малим в один наш любимий ресторанчик,але вони нажаль мали бенкет і ми туди не потрапили в п"ятницю(не було знов кому поплакатись). третій день: ДП запрацював,але немогла довго зайти на форум. Але потім все стало на свої місця.:girl_claping:

3. Златка

Златка Well-Known Member

Муська, актуально - для цього саме і є ця гілочка :girl_wink:

4. poetka

poetka Well-Known Member

Я взагалі,якщо так можна сказати "фанат" ЛФ,але до Вас заглядаю,по цікавеньке,теж подобається...................Отож,коли не було ДП я увесь час сиділа на ЛФ і читала Ваші класні дописи з залу очікувань:girl_haha:Настрій був файний.Всім дякую!!!!!!!

5. zetta

zetta Well-Known Member

а я заходила по пару разiв на день... поцiлую клямку, потопчусь на порозi....а закрито. Зате ще раз переконалась... що дуже багато чоловiкiв тут не сидять але тихо пiдглядають за дiвчачими темками, розмовками )))