Життя прекрасне!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Ligymunka, 10 Травень 2012.

1. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

не плодіть дописи, пишіть все одразу

1. Сьогодні розпочну жити по-новому.

Віднині виховуватиму у собі тільки добрі звички, щоб вони цілковито замінили всі погані. Щоранку прокидатимуся з новою силою, енергією, ентузіязмом та бажанням обійняти весь світ. Радітиму світу, хоч у ньому й панують розбрати і нещастя.

Далі буде :girl_in_love:

2. Зустріну цей день з любов"ю в серці :girl_in_love:.

Це найцінніша таємниця успіху, бо у ній криється істина : тільки любов розкриває серця. Хвалитиму ворогів, і вони стануть моїми друзями, підбадьорюватиму друзів, і вони стануть мені братами. Вітаючись із кожним, подумки промовлятиму : " Люблю тебе " :girl_in_love:. Хоч ніхто цих слів не почує, вони будуть помітні у моїй усмішці та відлунні голосу. Це відкриє серця ближніх. Любитиму й себе, щоб відігнати всю ненависть, бо віднині не матиму часу ненавидіти : лише любити. Розпочну день з любови, і так досягну УСПІХУ :kiss3:

Далі буде :girl_cool:

3. Ітиму до кінця :tanksmile:

Зазвичай подарунків та трофеїв очікують наприкінці мандрівки, і ніхто не знає, скільки ще кроків до мети. Якоїсь миті можу зазнати невдачі, та вже наступного дня мене чекатиме успіх. Тож не варто зупинятися.
    Не чекатиму поразки, забуду слово "не можу", "неможливо", " безнадійно". Уникатиму розпачу, але якщо відчай таки огорне мене, то не зважатиму на нього і продовжу шлях. Залишу перешкоди позаду і зосереджу погляд на меті. Щодня сподіватимусь на перемогу. Доки живу- Працюватиму. Тоді й досягну успіху. :girl_tender:

Далі буде :girl_yes2:

4. Буду собою :connie_pull-pigtail

У світі немає нікого, хто мав би такі очі, руки, волосся, обличчя, як у мене. Ніхто не поводиться так, як я. У цьому моя унікальність. Тому я не копіюватиму інших, а залишуся собою і використаю свої таланти. Я живу на землі, щоб виконувати якесь особливе завдання. Усі мої проблеми і розчарування- це насправді мої нереалізовані можливості. :girl_wink:

Далі буде :girl_yes2:

Житиму так, наче цей день- останній

Не сумуватиму за вчорашнім і його поразками, хай воно залишається у минулому і ніколи не повертається. Радітиму кожній новій хвилині, житиму за принципом " ТУТ І ТЕПЕР ".

виконуватиму сьогоденні завдання. Бавитимуся з дітьми, поки вони ще маленькі, і кохатиму, поки найдорожча людина-поруч. Допоможу другові у біді. Житиму так, наче цей день- останній. Якщо мені буде даровано ще один- щиро подякую за нього.

Далі буде :connie_pull-pigtail

Останнє редагування модератором: 2 Липень 2013
  2. Ligymunka

Відповідь: Життя прекрасне!

РЕЦЕПТ НА КОЖЕН ДЕНЬ

1. Беремо день і добре очищаємо його від заздрощів, ненависті, розпачу, жадібності, впертості, егоїзму, байдужості :girl_emo: !

2. Додаємо три повні ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, кілька зерен терпеливості і дрібку ввічливості та порядності у ставленні до всіх :girl_flag_of_truce: !

3. Всю суміш, що вийшла заливаємо зверху ЛЮБОВ'Ю :girl_in_love:!

Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками квітів доброти і уваги.
    Подавати щоденно з гарніром із теплих слів і сердечних посмішок :girl_wink:!

3. Ligymunka

Настане ранок – посміхнись! І кожен день цінуй як диво!
    Навколо себе озирнись: скажи собі, що ти – щасливий!
    Створи колекцію з удач, забудь проблеми і печалі.
    І ворогів своїх пробач. А злі думки жени подалі…
    Збагни нарешті – все мине. Навіщо ж сили витрачати?
    Життя прекрасне… Бо одне… І його не варто марнувати!:girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Ligymunka

5. Ligymunka

6. Ligymunka

Може не дуже в цю тему, але мені дуже сподобалася

†...БЕЗ ВИПРАВДАНЬ...†

Якоїсь неділі на брамі церкви вивісило таке оголошення: «Аби всі могли прийти до церкви, у найближчий тиждень ми організовуємо «Особливу неділю без виправдань». У захристії розмістимо ліжка для всіх тих, котрі твердять, що неділя є єдиним днем тижня, коли вони можуть виспатися. Буде приготовано спеціальний сектор м’ягких крісел для тих, котрі вважають, що церковні лави незручні. Тим, у кого очі надто стомлені після ночі, проведеної перед телевізором, запропонуємо відповідні краплі для очей. Всі, котрі кажуть: «Коли піду до церкви, на голову мені може звалитися дах», – отримають металеві каски. Особам, котрі стверджують, що у церкві надто холодно, забезпечимо теплі пледи, а тим, котрі вважають, що у церкві занадто гаряче, видамо вентилятори. Для тих, котрі бажають провести класифікацію осіб, які «весь час ходять до церкви, але поводяться гірше за інших», будуть також картки паперу. Родичів і друзів господинь, котрі не можуть одночасно прийти до церкви і приготувати обід, буде покликано на допомогу. Усім, кого турбує необхідність складання пожертви, роздадуть відзнаки з написом: «Я вже дав». В одній лаві розмістять дерева і квіти для тих, які шукають Бога у природі. Лікарі займуться особами, які хворіють лише у неділю. Забезпечимо слухові апарати тим, котрі не чують проповіді, і спеціальні затички для тих, яким занадто голосно. Церква завжди буде оздоблена Вифлеємськими зірками і великодніми крашанками, для тих, хто любить лише такі «прикраси». Сьогодні чування з Ісусом стало покаранням у вигляді примусової праці. Бог дарує нам Вічність. Ми неохоче віддаємо Йому кілька хвилин в особистій молитві та шукаємо виправдань, щоб не піти на Божественну Літургію.

7. Ligymunka

8. Ligymunka

9. Ligymunka

Найцікавіша подорож - Життя,
    Найкращий провідник - Христос,
    Найвірніша дорога - Божий план :connie_pull-pigtail

10. Ligymunka

Колишня стриптизерка танцює для Ісуса

Анна Нобілі 20 років була стриптизеркою і танцівницею в нічних клубах. Сьогодні вона монахиня і прославляє Бога за допомогою танцю.

Навернулася Анна біля гробу святого Франциска під час візиту до Ассизі. Після навернення вступила до монастиря. Нині 42-річня танцівниця називає себе «балериною Бога».

«Ті ночі були темні, наповнені злом, сексом і наркотиками», — розповідає монахиня про своє попереднє життя. А свій досвід порівнює до навернення св. Павла в дорозі у Дамаск. За словами монахині, біля гробу святого Франциска вона відчула Божу присутність.

«Я сказала шефу, що знайшла новий найчистіший скарб — Бога», — згадує сестра Нобілі.

«Моє життя змінилося, я народилася наново. Я б ніколи не відмовилася від танцю, але зараз я танцюю для Бога», — сказала монахиня.

Пропонуємо переглянути танець:

Джерело CREDO- католицький суспільно-релігійний часопис

11. Ligymunka

12. Ligymunka

13. Ligymunka

Яблука

Декілька молодих менеджерів, що тиждень навчалися на курсах підвищення кваліфікації, бігли коридорами аеропорту. Це було ввечері у п’ятницю, усі хотіли летіти на вихідні додому.

Чоловіки спізнювалися. Рейс літака відкладали вже кілька разів.

Бігли коридорами летовища, стискаючи в долонях паспорти, квитки та ручки валіз.

Зненацька двоє з них одночасно і ненавмисне зачепили кошик з яблуками, що стояв на лотку.

Яблука розсипалися по підлозі.

Не зупинившись і навіть не озирнувшись, чоловіки помчали далі. Їм поталанило – на літак вони встигли.

Всі, крім одного.

Один чоловік затримався. Йому стало неприємно через прикрість, яка спіткала господиню лотка.

Гукнув товаришам, щоб не чекали на нього. Потім зателефонував дружині, що прилетить наступним рейсом.

Тим часом розсипані яблука так і лежали на підлозі.

Враз чоловік збагнув, що продавчиня, молода дівчина, – незряча. Завмер на місці, приголомшений.

Великі сльози котилися по дівочих щоках.

Раз у раз вона нахилялася до підлоги, даремно намагаючись позбирати яблука, тоді як сила-силенна людей проходила повз неї, не затримуючись і навіть не звертаючи уваги на те, що діється.

А молодий менеджер опустився коло дівчини навколішки і заходився збирати плоди. Потім допоміг їй розкласти все на лотку.

Ще збираючи яблука, він побачив, що багато з них є ушкодженими через падіння на кам’яну підлогу. Такі яблука він поклав у кошик.

Далі витягнув гаманця і запитав дівчину:

– Ти добре почуваєшся?

Вона, усміхаючись, підтвердила це граційним кивком голови.

Чоловік простягнув їй купюру вартістю 100 євро.

– Прошу, візьми це. Я хочу відшкодувати збитки, яких ми тобі завдали. Сподіваюсь, ми не зіпсували тобі дня.

Чоловік уже відходив, коли дівчина загукала:

– Пане, будь ласка!..

Зупинився, обернувся, поглянув у невидющі очі.

Тоді вона запитала:

– Ісусе, то справді Ти?

Чоловік зупинявся не раз, поки дістався до зали очікування. Питання знедоленої сліпої дівчини дзвеніло у вухах, обпікало серце:

– Ісусе, то справді Ти?

А тебе вважають інколи Ісусом?

Із книжки Бруно Ферреро «365 коротких історій для душі»

14. Ligymunka

15. Ligymunka

Де здобувають перемоги?

Генерал Артур Велслі, герцог Велінгтон, який переміг Наполеона при Ватерлоо (1815), захотів повернутися в Англію, щоб побачити військовий коледж, в якому колись навчався і проходив підготовку.

Коли в найбільшій авдиторії зібралися всі учні коледжу, генерал сказав:

– Дивіться, саме тут було здобуто перемогу при Ватерлоо!

Визнаймо, що книжки є цеглинами, які будують! Все починається з голови. Все завжди починається зі школи.

Євреї кажуть: «Світ тримається лише на подиху дітей, які навчаються. Не можна переривати навчання навіть для того, аби йти відбудовувати Єрусалимський храм».

Із книги «300 оповідок для душі»

16. Ligymunka

Якби нота сказала: “Одна нота не творить музики” –
    не було б симфоній...
    Якби цегла сказала: ”Одна цегла не може збудувати стіну”
    не було б хат...
    Якби капля сказала: “Одна капля не може творити ріку” –
    не було б океанів...
    Якби людина казала: “Один жест любові не може спасти
    людство” – ніколи не було б справедливості і миру,
    гідності і щастя на землі...
    Як симфонія потребує кожної ноти,
    Як книжки потребують кожного слова,
    Як хати потребують кожної цегли,
    Як океани потребують кожної краплі води,
    Як жнива потребують кожного зерна –
    все людство потребує тебе
    там, де ти є, єдиний, єдина,
    і отож незамінну чи незамінного.
    Чого ти чекаєш, щоб починати?

17. Ligymunka

Бог не запитає Тебе

1. Бог не запитає тебе, яким автомобілем їздив, але скільки людей ти підвіз…

2. Бог не запитає тебе, яку площу мав твій дім, а скільки подорожніх ти в ньому прийняв…

3. Бог не запитає тебе, як ти одягався, а запитає, скількох людей ти зодягнув…

4. Бог не запитає тебе скільки грошей ти заробляв, але яким способом…

5. Бог не запитає тебе яку посаду ти займав, але чи ти працював чесно і сумлінно...

6. Бог не запитає тебе, скільки ти мав приятелів, але для кого з них був приятелем ти…

7. Бог не запитає тебе, в якому оточенні ти жив, але як ти ставився до своїх сусідів…

8. Бог не запитає тебе, скільки разів ти говорив неправду, але запитає скільки разів ти збрехав.

9. Бог не запитає тебе, чому ти так довго зволікав з покаянням і виправленням. Він з любов'ю запровадить тебе до твого небесного житла.

18. Ligymunka

ВИПАДОК !

Молода жінка поверталася з роботи додому автом. Вона вела дуже обережно, бо машина ж новісінька, лише вчора придбана завдяки ощадливості чоловіка, який відмовляв собі у багатьох речах, аби купити саме цю модель.

На запрудженому перехресті жінка на хвильку розгубилася і — цього виявилося досить, аби бампером врізатись у машину попереду.

Жінка розплакалася. Як їй пояснити чоловікові те, що сталося?

Водій другого авта поставився до неї з розумінням, але пояснив, що потрібно записати номери водійських посвідчень одне одного та інші дані.

Жінка стала шукати у пластиковій торбинці свої документи. Звідти випала якась картка.

На картці характерним почерком чоловіка було написано: «Коли щось трапиться — пам’ятай, сонце, що я кохаю тебе, а не авто!»

Нам варто весь час про це пам’ятати: найважливіші люди, а потім все інше. Ми-бо стільки робимо для предметів, авт, будинків, організацій, матеріяльного забезпечення! Якби то стільки часу й уваги ми присвячували людям, світ був би інший.

Ми повинні знайти час на те, щоб вислухати одне одного, щоб подивитися одне одному в очі, щоб разом поплакати, посміятися, поспівчувати, погуляти…

Тільки це заберемо до Господа. Себе і свою здатність любити. Не меблі, не одяг, не тіло…

Джерело Із книжки Бруно Ферреро «365 коротких історій для душі»

19. Ligymunka

Іноді питаючи Бога з чого почати зміну оточуючого нас світу,
    - Він мовчки простягає нам лише дзеркало.

Сьогодні ці слова є актуальними, як ніколи раніше !

20. Ligymunka