Життя без Макдональдса - міф чи реальність

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем MIRA$A, 22 Червень 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Well-Known Member

Відповідь: Життя без Макдональдса - міф чи реальність

http://www.google.com.ua/search?q=к...&rls=org.mozilla:ru:official&client=firefox-a

2. duncan

duncan Well-Known Member

я відрізню.... ;)
    саме на смак.... :)

3. Melown

Melown New Member

Ходив я одного разу в Масдона... Взагалі не сподобалось! Можливо тому, що було дуже багато відвідувачів, і дорого!

У нас в Чернівцях найпопулярніша - це Картопляна Хата. Асортимент широкий, готують хачапурі, млинці з сирковими начинками та спеціями... особливо подобається дизайн та й взагалі затишно там...

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я розрізняю. Мій брат також. Пояснити словами важко. Смак якийсь м'якший, приємніший. Я люблю часом випити собі Пепсі з лаймом. Колу - ніколи не п'ю.

5. duncan

duncan Well-Known Member

у львові є також піцерії непогані, та сама “картопляна хата”....
    дуже і дуже непогана мережа “хіт кафе”.....

6. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

та немає нічого смачншого (і жирнішого) від нашої української кухні !!!

це слоган :)

а маки та фасфуди то все для подорожуючих - зручно, швидко і не шкідливо раз-другий.

Студенти і дівчата - не підсідайте на ті сухарики і іншу дурню: перші не наїстеся, другі не схуднете!

7. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Я персонально також не маю нічого проти МакДональдсу, хоч не фанат таких видів кнайп (крім міста Києва, коли швидко в центрі треба випити кави, а з кавуcями to go у столиці сутужно). Вважаю, що чим більший спектр вибору, тим краще, кожна людина може знайти собі щось по смаку і можливості.
    Щодо дітей, то тут вже батьки повинні пильнувати. Я коли з дітлахами гуляю, то стараюсь їхню увагу зацікавити іншими речима: серйозними бесідами, розвитком фантазії, веселощами чи креативними завданнями, так що їм часто навіть морозива чи коли не хочеться, а ганяти у футбол в центрі міста, зачіпати перехожих чи імітувати індіанців :)!

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Well-Known Member

Давно відомо: в МкД до жирних гарячих страв подають переохолоджену колу, яка забиває почуття насичення і спонукає клієнта взяти ще щось.

Особисто я вважаю МкД "закладами 4-го розряду" і за власним бажанням ніколи туди не піду. На мою думку, пиріжки в бабусі з переходу - симпатичніші.

Особливо дивує, коли якийсь американський українець, що в Києві проїздом, хоче коротко зустрітися з киянином, то пропонує зустрітися в МкД. Наче нема ресторанчиків з українською кухнею.

• Подобається Подобається x 3
  9. afterstep

afterstep Well-Known Member

ментальність. Першоознака американської культури - МкД, кока-кола, силіконовий видолинок...

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Well-Known Member

Вперше я потрапив до крутого МкД у 1989 в N.Y.City.
    Ну там смажена картопля (фуфло), холодна кола (на вулиці- спека). Пішов умитися. З туалету виходить уколотий нарк-латино. Потім хтось нетерпляче стукає. Виявився якийсь літній WASP якого нудило.

А в Києві... якось мав "незадоволення" конфліктувати з бандюками (перепрошую, заслуженими спортменами; знайомі менти мені допомагали) і вдалося захопити кілька їхніх фотоальбомів. Хтось із них (може - їхні дружини) мали пряме відношення до верхнього ешелону МкД (бачив серед інших документів доручення на керування 40 тачками). Подивився тоді на тіньовий бік життя МкД (на фото). Менти аж прибалділи від такої концентрації знайомих фізіономій.

Фе й тільки. Конвейєр для лохів.

11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ну не люблять українці символів - не люблять макдоналдс, не люблять берізки... :)

12. Salata

Salata Active Member

:) Сотрудник одной фирмы занимается приемом гостей из-за рубежа: Великобритания, США, Германия, Франция, Китай, Корея...
    Рассказывал об одном американце, который во всех ресторанах пытался заказать "сникерс и колу" :), мол, он не знает из чего точно и как тут еду готовят...
    Может, эти Ваши тоже не хотели экспериментов...

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, то все теж від тих, хто приймає, залежить. Мої американські гості привчені, що їсти треба смачно, гарно та натурально. Ніколи в МакДональд з ними не ходила. :)
    А є у нас знайома американка, котра за два роки життя в Україні схудла до невпізнання, бо харчувалася лише нашою нормальною їдою. Але уникала нашого тлустого та смаженого. Отак.

14. Полковник

Полковник миється в бані

?????????????????????????

15. MIRA$A

MIRA$A Загублений

Помирать - так с музыкой;)

16. Мих

Мих Well-Known Member

а сміх злорадствующий, нє?

17. Мих

Мих Well-Known Member

З часом людина починає розуміти, що треба дивитися що їси, бо коли молодий, то здається, що все корисно...

В макдональдсі їв декілька раз і то тільки морозиво.
    А забув, раз їв канапку з котлетою, правда з чого та котлета - так і не зрозумів, до мяса - далеко.

18. duncan

duncan Well-Known Member

безумовно, рахують гроші і думають скільки ще відвідувачів стануть гладкими?.....

19. afterstep

afterstep Well-Known Member

насправді не користуватися по можливості МкД - порада хороша. Бо фастфуд - то щось типу "купи та з'їж 500 упаковок чіпсів лайс та виграй безкоштовне лікування виразки шлунку"....

20. Полковник

Полковник миється в бані

Я, конечно, не фан МД, но когда на работу еду, а дома позавтракать не успеваю, то торможу и картофельные деруны схавываю - очень даже душевненько получается!