Життя без Макдональдса - міф чи реальність

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем MIRA$A, 22 Червень 2007.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Життя без Макдональдса - міф чи реальність

чому немає є просто в іншому місті ПХ не завжди знайдеш одразу а часу шукати інколи немає тому МК.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та я так і зрозуміла, що альтернативи нема.
    Тут переважно кілька фастфудів поряд, тому завжди є вибір. Але я ніколи там м*яса не їм, тільки салати.
    Правда, в МД навіть в салатах є цукор. Саме цукор. А йогурти там такі, що я навіть не можу їсти, засолодкі.
    Колись, як Роман любив туди ходити, взяла собі раз, покуштувати. Відтоді взагалі ніц там не їм.
    Хоча тут вони вже почали вводити здоровий вибір. Але довіри в мене то не викликає. Репутація в них така.

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я навіть ніколи не пробувала їх. Одне скажу їхній чікен рол в лаваші то є гума натуральна нереально пожувати. Я там їм переважно крильця але сто років там не була. Чоловік любить їхню фрі але недавно дізнався якої якості та картопля то навіть домашньої з бабиного городу не хоче.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

Лілю, ніхто не читає ваші дописи упереджено. але до чого обговорення більшого зла чи меншого зла і до чого взагалі такі речення - то мені не зрозуміло .
    Чортення дуже вдало Вам відповіла.
    а Пузата Хата - той самий фастфуд. ви що думаєте, якщо там Вам не пахне, то там частіше міняють олію на смаження?
    з підходом - що ніхто не виконує жодні норми- можна кожен ресторан вважати поганим. бо не відомо які норми в них на кухні, і чи миють там руці.

5. kati

kati Well-Known Member

А ми любим зайти після цирку/ театру/недільної прогулянки в макдональдс/піцерію. Небачу ніц в тому поганого, це ж не є звичним харчуванням щодня

6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Не їм у Мак Дональдсі, і не хочу, Пузата Х мене теж не пре - була там 2 рази і більше не хочу. Найліпша їжа - вдома запечене м'яско з часничком і перчиком та запечна в духовці картопелька :)

7. kati

kati Well-Known Member

не спорю:)т Але деколи є потреба зайти кудись перекусити....коли ми з дитиною то я не люблю ходити до ресторанів/кафе, де потрібно прочекати замовлення мінімум пів години, бо дитина стогне що хоче їсти вже і зараз....тому сходити на піцу це саме то

8. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

На піцу з коліжанками ходимо частенько - люблю ту справу і страву:) Добре, хоч до піци не тра олії перепаленої :)

9. natorella

natorella Well-Known Member

я в МД можу тільки чай пити - великий банячок і дають зразу лід (гарячий не п*ю. тіки з льодом)
    коли зимно - то є люкс

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Власне мене трохи й здивувало.
    Добре, що не читаєте дописи упереджено. Перестрахуватися все одно не зашкодить.

Я написала, що як на мене, то й те, й інше погано.
    Я смажене не їм. ;)
    А де був підхід - ніхто не виконує жодні норми? Я написала, що сачкують.
    І кажете, що неупереджено. :confused:

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

це невідомо нікому. сачкують усюди зрештою. ніхто не знатиме правди , навіть у дорогому ресторані.

12. Дана

Дана Well-Known Member

Чесно сказати мене дивує сама постановка питання –життя без МД. Є собі МД то най буде, навіщо робити з цього велетенську проблему чи навпаки що то щось класне і круте?.Я в МД ходжу десь приблизно раз в 3-4 місяці, як їду в інше місто, особливо зранку то шукаю МД, бутиль кави і фішбургер - мені достатньо щоб дочекатися нормального обіду в нормальному місці. Племінника привчили до того що МД то є просто банальна закусочна, не більше і не менше, як є вибір йдемо в краще місце, як нема, місця, часу-йдемо в МД, І малий до МД відноситься без пієтизму, а не як його друзі для яких МД то щось неймовірно класне, і які свої кишенькові гроші тратять в МД коли їхні батьки того не бачать.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

і я , і я саме це їм:girl_haha:

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата я ще забула про морозиво ріжок. Так його люблю нямі нямі!!!

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

наша мала нас витягала до МД два рази, та й то тільки через дитячий майданчик (це той МД, що на Чорновола). Їхніх харчів вона не їсть, брали куряче філе (забула, як воно там обзивається) і чай, то чай вона ще випила, а курку доїдав наш тато.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Згадався прикол з КВНу: "Макдональдс, Жери швидко - помри молодим!"
    Але, якшо задуматись, не такий то вже і прикол...Я з Макдональдса люблю хіба морзиво- ріжок, а так...ходжу туди раз на рік. Хлопець мій дуже проти того.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Моя найменша щось до того МікіДі не надто прихильна. Старші нераз тягнуть (що трапляється один раз на місяць, якщо не один раз в два місяці) за тою картоплею і курячими наґетс але так тої бараболі і не з*їдають. Курку з*їдять і все. Ну то я їм просто купую онті готові і підігріваю в мікрохвильовій.

Я колись дуже любила туди ходити а тепер відвикла і як спробую їхнього гамбурґеру то мені він потім довго відбивається і тяжко в шлунку. Кава у них добра. Дехто любить їхні речі а я ні. Ось так і живемо без того.

18. natorella

natorella Well-Known Member

поміняла аватар (до 2 листопада)
    яко агітація)))

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

:xaxa::D:D

20. IKA

IKA New Member

Я люблю ходити в Макдональдз, правда лише на десерти, бо булочок їхніх не перетравлюю. Там можна спокійно писидіти і ніхто там не палить.