Життя без Макдональдса - міф чи реальність

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем MIRA$A, 22 Червень 2007.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Життя без Макдональдса - міф чи реальність

якщо дивитися передачі, що і як і з чого роблять - то бажано взагалі нчіого не вживати крім продуктів власного садівництва і городництва.
    якщо харчуватися у МС щодня - залежність.
    в іншому випадку - нге бачу ніц страшного.

у порівнянні з будкою типу хот дог , у МС принаймі прибирають.

2. popelushka

popelushka Well-Known Member

Але б дітей туди я не водила їсти нізащо.

3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ми "користуємось" МД на іграх. Це єдине місце, де можна перекусити о 2-3 ночі.

ІМХО, в принципі, постійний фастфуд - це зло. + погоджуюсь з Касею, краще вже в МД, де прибирають, миють, відповідають за чистоту, ніж хот-доги і т.д.

У мене, до речі, питання, а чого МД - то ресторан???

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, у Штатах. Бо дешево. Тут про таке не чула. Але все може бути.

Так і є. Ми стараємося купувати в фермерів, що можемо. Бо те, як б*ють худобу - це жах, справді можна вегетаріянцем стати.
    Просто я згідна з думкою, що ми є тим, що ми їмо.
    Фактично, те, що ми їмо, вбиває й планету також, бо виробництво масове. І здохла худобина чи ні, її все одно повезуть на переробіток. Та й відношення до худоби жахливе. І санітарні норми у тих тварин жахливі.
    Мене хвилює, що я їм, тому такі речі волію оминати. Ми взагалі вже півроку навіть до реставрацій не ходимо, я постійно вдома готую. Хвилює нас не лише, що ми їмо, але й як трактують тих, хто із тим працює, чи з кого то все роблять.
    У фермерів відношення людське. В Україні скоро теж почнеться утиск фермерів, як і тут. Весело буде, коротше...
    +1! :xaxa:
    Так його тут називають. Вочевидь, термін приходить із контрактом. :)
    Я не вірю в менше зло. Зле й одне, й інше.

Останнє редагування: 26 Жовтень 2009
  5. La esposa

La esposa Moderator

Ви впевнені??? 5 киівських МД оштрафували на немаленьку суму за недотримання санітарних умов. Та й в нас таке робиться - наприклад, вони після кожного смаження фрі мають виливати олію і давати нову. Де ви в наших МД таке бачили???

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не знаю, хто казав що то круто... круто було років 7-8 тому.... хоч звичайно всі на різному рівні сприймаємо речі...
    нашим фермерам і не було легко...))
    а хіба часом нема маркетів окремих зі здоровою їжею (то по телевізору таке показують.. кажуть, що там, в Америці, таке є))) )

7. Liliyah Romanova

Не було. А тепер буде ще гірше. Тут взагалі роблять мало не все, аби закрити ферми взагалі. І б*ють на санітарні норми. То мудріші фермери тут взяли м*ясо власного виробництва на лабораторне дослідження й виявилося, що воно чистіше.
    Є. Я ж і кажу, що стараємося у фермерів купувати, або з позначною "органічне". :)
    Тому й удома готую. А реставраціям брати таке не дуже вигідно, тому якщо дешево - значить невідомо якої якості продукти, а якщо місцеві (це вказують, бо це причина до гордості) - то там дорожче.

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

бачили. але не після кодного разу, а є певні норми.
    Іринко не пишіть того чого не знаєте. Макдональдс порівняно з іншими " фастфудами ", особливо вуличними - не порівняти. як не як, ТАМ ЧИСТО.
    є спеціальна зміна людей , які вночі роблять мийку всього.
    так звичайно, це не аптека, але й не будка з хот догом.

9. Liliyah Romanova

Тобто менше зло - це добро?

Тут МД такі ж за чистотою, як і решта фастфудів - не надто, порівняно з реставраціями. Тому мені трохи дивна така розмова.
    А вони виконують ці умови? Чи не тому є такий запах специфічний у них, що власне ту олію не міняють тоді, коли повинні?

Останнє редагування: 26 Жовтень 2009
  10. Mokka

Mokka Well-Known Member

А я себе ніяк не можу відівчити від МД. Коли ще була в підлітковому віці, ходила туди депресію від нерозділеного кохання знімати :girl_haha: з того часу деколи туди заходжу. При чому, коли тільки збираюсь щось макдаківське їсти, особливо чізбургери, вже уявляю, як в мене ввечері буде живіт від того боліти.... але їм :girl_crazy: вони таки туди точно щось "таке" додають, бо як вкушую той "Біг Тейсті" мммммм.... просто гастрономічний оргазм :8: хоча здавалось би від чого - булка і котлета...

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

та нащо все так перекручувати.

а чому ви думаєте, що вони не виконують умови?
    мені особисто нічим не пахне , і не має специфічного запаху у МС. це кожному своє.
    а щодо гігієни - мені там приємніше, жодного разу не бачила брудного столика з жирними плямами, навіть надворі чи будь-якого бруду в залі.

це не порівняти із деякими львівськими піцеріями. де як би там не було подають і брудні стакани і виделки. і переважно їдять із дерев'яних підставок багаторазового використання.

однозначно, корисності в такі їжі мало, але щодо чистоти, то МС не найгірше місце.

12. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

ПРосто не люблю, коли з чогось роблять вселенське зло.
    Я не є прихильником МД,швидше противником, особливо,коли туди водять дітей.
    Але і з тим, що краще купити гот-дог в забігайлівці на вулиці краще, теж не можу погодитись.
    В їх гігієні я більше впевнена.

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

+100% я якщо приїжджаю у зовсім чуже місто де не орієнтуюсь в якості кафешок і ресторанів завжди їм їжу в МК, принаймі там впевнена чистенько і якісно хай їжа не найкорисніша і не найсмачніша.

14. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

А з собою фрукти,сухофрукти,йогурт або іншу їжу не пробували брати?

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

на сухофруктах у відрядженні чи у від"їзді чесно кажучи важко в будь якому випадку хочеться чогось гарячого і ситнішого. А суп і борщ з собою в термосі возити не збираюся. Кожен обирає те що йому подобається.

16. Liliyah Romanova

Та й не мусите. Ця гілка не є агітацією за чи проти. Кожен свою думку висловлює.
    Я туди не ходжу, але хто ходить - це його справа.
    Мені це завжди зрозуміло саме собою, але бачу, що на форумі часом треба повторювати, аби раптом інакше не подумали. :)
    І кільо цукру. ;)
    Співчуваю. :girl_sad: Воно узалежнює, як і кола.
    А те, що до того дають зимні напої - теж трюк. Зимне притуплює відчуття, що ви вже наїлися, дає можливість запхати в себе більше. Відповідно не переїсти неможливо.
    Я не перекручую. Я питаю. Це різні речі. Не треба мої дописи упереджено читати. :)
    Якщо я ставлю знак запитання, то чекаю уточнення або пояснення й висновків не роблю.

17. Oliusia

Продають в МК?

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Там продають те що влаштовує мене як споживача коли це потрібно не більше і не менше.

19. Oliusia

Зрозуміло,що нічого не зрозуміло:)

20. Liliyah Romanova

У світі тотальної глобалізації це можливо. І причини не в гігієні.
    Може, в Україні в тих приміщеннях чистіше, не знаю. Тут вони особливо не блищать. :girl_crazy:
    Хіба туалети чисті. І то залежить, який потік людей, мабуть. А солодкий запах там - ще один із трюків, аби почуття голоду пробудити.
    А це сумно...
    Тільки мене то не дивує. Як згадаю як тхне в брамах на площі Ринок...
    Може, в Україні інакше. Тут сачкують. :)
    А я надворі завжди чую запах фастфуду. Не лише МД. Інші мають схожий сморід.
    Значить менше людей тоді, ніж тут, відвідує, що не може не тішити. :)
    Тобто альтернативи нема? ПХ - це теж фастфуд. Як на мене, приємніший.
    Як на мене, то зрозуміло, що альтернативи нема. Безпечної (порівняно).