Жити окремо

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Liliyah Romanova, 8 Серпень 2007.

?

Чи дозволите своїй дитині (дітям) жити окремо?

1. Так

39,5%
  2. Так, за певних умов/обставин

41,9%
  3. Можливо

14,0%
  4. Ні

0 голосів
    0,0%
  5. Не знаю

4,7%
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Жити окремо

ви праві)) Хай син спробує. Я за те, щоб вміти відпускати дітей, а не нянчити їх ціле життя.
    Мене мама зі скрипом і сльозами ледве в 23 відпустила, ну але я взагалі далеко втекла - у інше місто. А коли раніше говорила, що я зніму собі квартиру і переїду від них - дивилась на мене, як на ненормальну.
    І в свій час мою маму батьки не відпустили жити на татову квартиру, вважаю, що вчинили вони неправильно, бо добра то не привело.

2. AilataN

AilataN жива

Дівчина чия?

Якщо дівчина його товариша- то запитайся, чи впевнений він у тому, що через місяць він не почуватиме себе як третє колесо.
    Якщо дівчина його- то чи потрібен їм той друг?
    Хай самі собі знімають. Я розумію, що так дешевше, але така економія потім боком вилізе. Я б свому саме так пояснювала. По крайній мірі довела б до його свідома, а далі хай робить вибір. Ну і зась грошам від батьків саме на оплату житла.

А бабця хай собі пойойкає, то не страшно. Поцілуй її лишній раз.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

погоджуюся. Свою дитину я би відпустила. Але: житло оплачуэ сам+ має знати, що вдома його завжди чекають. Ну і ситуацію про "трикутник" ( хай і "дружній") теж має продумати і усвідомити. Зазвичай з цього "пшик" виходить.

4. AilataN

AilataN жива

Так написала, але то не зовсім зась. Можна й дати, то вже кожен сам собі вирішує і , як на мене, ще залежить від мотивів на винаймання житла.
    Він як мотивує бажання понюхати самостійність? що це для нього?
    Якщо це дійсно охота бути більш самостійним, самому доглядати за собою, самому вирішувати мілкі питання " по хаті"- то одна справа. Можна і грошима допомогти.
    Інша справа, якщо ( як у моєї знайомої) мотив мати квартиру щоб вільно " потусуватись", коли хотів прийшов, з ким хотів і робиш що хочеш, але до мами прийти поїсти і перепратися, то тут вже гроші не давала би ні разу. І прати би не прала, ну їдою, може, і пригостила би)).

5. сніжна

з досвіду старших діток моїх коліжанок, то в 99 % так і є. І лише в однієї донька-студенка відмовилася від будь-якої допомоги і сама зі своїм "бойфрендом" ( однокурсником) вирішує усі питання самостійно ( тут вже коліжанка ображається, що донька-третьокурсниця відмовляється від її пропоновоаної допомоги)

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, дівчата...
    Дівчина мого сина і друг його. Я так розумію, що початковим була ідея знімати хату з другом, а потім ідівчина приєдналась, бо студентка, бо і так платить за гуртожиток, бо і так проводять.дуже багато часу разом. Я саме таку умову і поставила, сам оплачуєш- то знімай, а про прання і їду, то думаю так і буде....до мами:ed4d70def841dc74b57
    Сніжна, а пшик з трикутни ка, це у якому розумінні? Бо я так бачу, що в малого з тою дівчинкою вже довго лямур...два роки, аж дивно.

7. сніжна

в тому, що довго життя втрьох не протримається. Або дружба зникне або любов ( ну бо побутові речі в таких сутуаціях вносять свої корективи). Я просто пригадую, як свого часу у мене були троє моїх друзів- однокурсників, які так пробували жити . З тою різницею, що дівчат було двоє і один хлопець ( бойфренд одної з них). То врешті-решт постійно виникали побутові дрязки- дрібні образи. І дві подружки перестали бути подружками. Тому через кілька місяців пара врешті з їхала в окреме помешкання .

п.с. всі сварки не були пов язані з претензіями дівчат на одного хлопця. Просто виникали з такої ситуації і умов співмешкання свої проблеми

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

п.с. оця пара, про яку вище згадувала, потім побралася. І живуть вже разом 15 років.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Моя знайома жила з своїм хлопцем і двоюрідною сестрою . Зараз вони з хлопцем знімають свою квартиру, а двоюрідна сестра живе в квартирі її тата. Ситуація дурна, але вона ні краплі не жаліє. Хоча пішла з татової новісінької квартири в чужу хрущовку без ремонту. Зате живуть двоє і планують одружитися. А поки жили втрьох, то вічно сварились. Ну і сварки потім обговорювались всією дорогою родиною. Вважаю, що проживання втрьох - не дуже добра ідея.
    Моя особиста думка - ніяким боком то не самостійність бігати до мами прати і їісти. Інша справа, коли виключили воду чи газ. Але це поодинокі випадки. А постійно - самообман.
    Я пішла жити від батьків в 17 років. З своїм хлопцем. Але до мами я ні разу не приїжала поїсти чи попрати. Мама пропонувала. Але я вважаю, що прийнявши рішення бути самостійним, треба бути самостійним в усьому і до кінця.

9. AilataN

AilataN жива

першою взбунтується дівчина, бо пацики будуть пасивніші ( ну хіба би, якісь були дууже хазяйновиті, що чекати від 20-літніх трохи тяжко) а їй таки захочеться вити гніздечко)). ( ну, хіба би була ще пасивніша від пациків))).

І такі, чисто побутові, речі, вони вічно роблять чорну справу, примітивне "не помітив, що кинув шкарпетки на твою тарілку, вибач" може довести до сказу. Чи ,з часом, а чого я платитиму за тото , якщо я не товото. Або -я хочу спати, а ви нє. Стандартні гуртожитівськи приколи.

Це я вже перебільшую, але є І ТАКЕ.

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Коли я почала зустрічатись з своїм чоловіком, то він жив з другом і одною парою. Тобто виходить, що в квартирі була одна дівчина і троє хлопців. І в квартирі було дуже чисто. Просто та дівчина, зразу все поставила на місця - хто коли прибирає і без ніяких але.
    Тому шкарпетки могли валятись вже хіба в кімнаті хлопців, але на всю квартиру не поширювались:))) І якихось побутових страшних сварок не було. То все залежить від людей і їх бажання/вміння комфортно проживати разом.

11. сніжна

у моїх товаришів -однокурсників причиною стало таке:
    - справді побутові речі. Наприклад, одну дівчинку дратувало , що пара полюбляє мити посуд вранці, а не ввечері. Або арсенал дорогої косметики іншої у ванній ( вона на той час займалася чимось на кшалт "Н ювейсу")Потім- почало нервувати, коли вони "уединялись". Дівчину з пари почало потім дратувати, коли подруга приводила вже свого бойфренда і пов язані з цим "неудобства". Ну і таких дрібниць виникало безліч, і з них врешті виросло ціле море невдоволення. Що і призвело до роз їзду через кілька місяців такого співжиття.

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Отако. Пішла сьогодні моя дитина на квартиру:girl_cray: Все нормально, але потім на мене нахлинуло....ну от і виріс мій хлопчик)))) Дивно так і дуже швидко...Має ще завтра-післязавтра взяти деякі речі і підемо з чоловіком на новосілля))) Переїхали вдвох з другом, про спільне проживання з його дівчиною ще подумають. Якось так.

Думаю, що наразі це правильне рішення, жити тільки з другом...бо я так розумію, що в його плани ще не входить починати жити з дівчиною.

13. AilataN

AilataN жива

Ти , тойво, як на війну його...
    ГГГгг, :)

Свої діти ростуть навіть швидше ніж чужі, пра?

О, поважаю, думають.

Та все буде ок, не переживай, радій!!