Відповідь: Жити окремо Я вас розумію коли займався теж не спав багато. згоден Чехов так власне й писав, по ночам...респект дорога Лілія...
Відповідь: Жити окремо Деус я бы не был в этом настолько уверен. Как то , не так давно, прямо у себя в подъезде (самый центр города) обнаружил повешенного на собственного ремне человека. Жена в шоке, вызвал милицию, всю ночь показания давал. Оказалось ему грудь проломили и подвесили за шею. Про Сихов вообще промолчу. Не то что девушка, я сам бы там опасался ночью один ходить.
Відповідь: Жити окремо Нет, там была совсем другая история. Сейчас расскажу В три часа ночи Рафик мирно стоял возле подъезда со своими друзьями дзюдоистами-тяжеловесами и курил. Значит, произошло совпадение, в тот момент, когда Рафик вытащил нож, чтобы его наточить, в этот момент скрипач вышел из подъезда, соседский. Скрипач выходит, видит у него в руках ножик. И Рафик как бы прячет ножик и глаза прячет, типа «я не хочу на тебя смотреть» - скрипачу. А этот нет, пришел-зашел в круг дзюдоистов и начал всем в глаза смотреть, и говорит, типа: «Я сильный, вы слабые дзюдоисты». Рафик говорит, он сам очки снял, по полу ударил и ногой начал свои очки топтать. Потом вытащил скрипку, начал разбивать об дверь подъезда, говоря «смотрите. какой я сильный скрипач». Эти говорят: «Брат, мы не хотим с тобой драться»- «Нет, посмотрите, какой я сильный». Как Кинг-Конг бил себя в грудь, ребра все себе сломал. Даже после этого он не успокоился. Рафик друзей взял, говорит, давайте пойдем, домой зайдем, это- шизофреник. Он говорит: «Нет, подождите». Локтем себе ударил в солнечное сплетение - внутреннее кровоизлияние. И еще говорит: « вы, дзюдоисты, я вам покажу прием»- взял себя за затылок и в окно первого этажа. Типа, «смотрите, какой я прием знаю». Рафик с друзьями быстро прибежали в милицию, говорят: « там человек сознание потерял, сумасшедший». Вот так это было...
Відповідь: Жити окремо Простой ответ на робкую попытку г-на Васили встать на скользкую для него стезю
Відповідь: Жити окремо Хорошая вещь, Камеди клаб, если не ошибаюсь. А если серьозно, покойный сам оказался милиционером, лычаковского РОВД вроде, не помню уже. Так, что нифига наш город не мирный и безопасный.
Відповідь: Жити окремо Я не проти, щоб дитина відокремилася від сім'ї навіть в 16 років, якщо є можливість самостійно заробляти на хліб. Сьогодні зняти квартиру не проблема. Гроші теж не проблема: можна знайти роботу, якщо є бажання працювати. Частина моїх учнів (15-16 років) вже самі заробляють на одяг, розваги, квартиру і навчання, ще і допомагають грошима своїм батькам. Правда, вони не сидять цілодобово за компами або інтернеті. У них приклад батьків, які теж не просиджують в інете; вони не ганяють в ігри, не шляються по під'їздах, поки матусі і течки заробляють їм на життя. Я почав заробляти для сім'ї з 12 років. У 14 років вже мав постійну роботу. У 20 я вже їздив по відрядженнях і жив в інших містах. Син моїх знайомих відокремився від сім'ї в 17 років, знімав квартиру разом з дівчиною 16 років. Зараз молодим людям 24 р. і вони самостійні люди, разом ростять дитину, володіють магазином, а їх одногодки насилу зводять кінці з кінцями, просять грошей у батьків на кожну дрібницю, чекають, коли їм батьки нашкрябають на квартиру, та сплатять навчання, відкладають народження дитини до "кращих часів". У 18 - 100% тільки окремо. І ніяких умов. Кожен винен сам собі створювати умови для життя і роботи. І позбав Бог батькам втручатися і указувати дітям, як жити. Чим раніше дитина відділяється від сім'ї, тим менше конфліктів між поколіннями, більше пошани до батьків, дитина швидше социалізіруєтся швидше стає самостійною і відповідальною за себе і за інших.
Відповідь: Жити окремо Точно-точно! А випускники Дитячих Будинків, вупше, тих проблем не мають. (Наспівуючи хіт з к\ф "Генералы песчаных карьеров")
Відповідь: Жити окремо Ось тут Ви з своєю саракастічеською ремаркою промазали. Я дуже добре знайомий з дитячими будинками, бо у нас була там регулярна практика. Проблема дитячих будинків в тому і полягає, що дітей вирощують в тепличних умовах, в умовах гіперопіки. Випускники дитячих будинків не готові до самостійного життя. Я з першого класу ходив в магазин, купував продукти і готував собі сам обід, у третьому класі в банці оформляв отримання грошей (у присутності батьків, звичайно), оплачував сам за квартиру. У дитбудинківських дітей із цього приводу голова не болить: вони живуть на всьому готовому, їх всім забезпечує держава. Багаті спонсори купують їм найсучаснішу електроніку, комп'ютерні ігри, оплачують їм поїздки за кордон до Італії, Німеччини, Ірландії. Не всякий батько може забезпечити такий рівень життя своїм дітям, який забезпечує держава дитбудинківським дітям. Ми їм одяг приносили, яку діти сусідів ще носять, а вони: "Таке Г самі носите!" А потім їх ось такими жовторотими, нічого не здатними зробити самостійно, але з високим запитами, і відправляють в самостійне життя. Випускники сімейних будинків зовсім іншого роду. Молоді люди з таких будинків з 18 р. готові жити самостійно.
Відповідь: Жити окремо ) Ну то може якийсь особливий дитбудинок. Мій ровесник ... живучи в д/б заробляв на життя ремонтуючи взуття. Потім була пауза, зустрів через 2 роки - він вже працював, і купив собі автівку ...йому тоді наче 19 тіки виповнилося. Зараз, він вже одружений і має квартиру. І от я ...вчуся , приймаю участь в студ.змаганях...і нібіса не заробляю ... Тішуся думку, що поки інвестую в свої зання - буду заробляти в майбутньому ... .. ех ...
Відповідь: Жити окремо Нi, не особливий. Просто у нас багато уваги приділяють цьому питанню. А Ваша історія тільки спростовує усталену думку, що дитi з дитбудинку злочинці. Чомусь умовчують той факт, що, навіть в Росії, де питання сиротіння гостріше, 60% стають нормальними людьми. Це не так вже і мало. Але сьогодні інша проблема виникає: соціальне сиротіння, тобто сиротіння при живих батьках. І це не тільки сім'ї алкоголіків, але і сім'ї ділових людей (бізнесменів). http://www.belarus.net/minsk_ev/99/russia/3_4/dev29.htm
Відповідь: Жити окремо Харрроші норми, значить... Та де!? вона давно виникла. Правда, мене особисто, не дотичить. Більше хвилює психічний стан вчителів... Борони Боже, відокремившись від сім'ї, попасти до ТАКих.
Відповідь: Жити окремо Я у 19 перебралася від батьків і почала забезпечувати себе сама і своїм дітям дозволю.
Відповідь: Жити окремо а я виганяти не буду. та й пускати не буду, навіть, як захочуть от хіба коли переконаюся або коли дійсно так треба буде.