Жити окремо

Discussion in 'Діти-квіти' started by Liliyah Romanova, Aug 8, 2007.

?

Чи дозволите своїй дитині (дітям) жити окремо?

1. Так

39.5%
  2. Так, за певних умов/обставин

41.9%
  3. Можливо

14.0%
  4. Ні

0 vote(s)
    0.0%
  5. Не знаю

4.7%
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Жити окремо

Мені дуже шкода, що ви це так бачите. Але при мені ніхто кривого слова не скаже вагітній, байдуже якого вона віку. Просто тому, що ніхто не знає її обставин, і треба поважати ту людину за те, що вона не робить аборт, а дає життя якби їй тяжко не було. Наша з вами справа виховувати СВОЇХ дітей, щоб у них було все гаразд, а не судити ЧУЖИХ.
    Не треба бути таким злим.
    Іноді необережне слово здатне забрати життя. Таке вже було у моєму будинку. І це трагедія, що суспільство не шанує матерів.

• Подобається Подобається x 5
  2. vasili

vasili Well-Known Member

Сявіч такими тезами говорять вуйки в селі, я не хочу образити вас, але то є занатто, у мене в школі, в технарі та в універі, були класні подруги, які під час навчання ставали вагітними, знаєте, вони стали набагато кращими з появою дітей...поточна переоцінка під час вагітності думаю це і знання яке жінка отримає, і яке потім люди назвуть "жіночий погляд".

• Подобається Подобається x 6
  3. dArt

dArt Well-Known Member

Да.. жизнь такая штука, забеременеть можно где угодно и когда угодно. :clapping:
    Однако я считаю, что беременность , рождени и воспитание ребенка одно из самых ответственных событий в жизни человека.
    Помогать молодым матерям необходимо, но только из за детей. Малыши ведь не виноваты в глупости своих бестолковых родителей, произведших их на свет будучи самими еще детьми.
    В этом вопросе необходимо 100 раз подумать, где , когда и с кем завести ребенка. Потому что именно ТЫ будешь ответственна за то , что не можешь нормально прокормить малыша, дать ему медецинское обслуживание, а если не Дай Бог отец оказался ублюдком и бросил ребенка, что ТЫ потом ему скажешь, когда малыш спросит "Где папа?"

В общем, милые девушки, не рожайте слишком рано и неизвестно от кого, подумайте о малышах, ведь мы живем ради них.

ЗЫ Пользуйтесь продукцией фабрик резиновых изделий: спасает жизнь и успокаивает нервы! :)

• Подобається Подобається x 3
  4. syavych

syavych Well-Known Member

Аборт - зло. Але то треба думати до, а не після. А якщо за певних обставин так сталося, то не тре використовувати дитину для власних цілей.
    За моїх дітей не переживайте, я їх виховую щоб у них було все гаразд. А ЧУЖИХ дітей ніхто не судить - вони то точно ні в чому не винні.
    Судити про злість людини з кількох її дописів то замало.
    Мені прикро за той випадок, але ніц вам не відповім бо не знаю деталей.

5. syavych

Я не проти вагітності під час навчання, але

• Подобається Подобається x 1
  6. bora

bora Well-Known Member

2 syavych
    Але ж судите. Це називається снобізм. Бо виходить як вона має достатньо $, щоб відкупитись від екзаменів, то може завагітніти. А щодо несприятливого часу під час навчання для родів!!!Нонсенс! Шановний, Вам скільки років? Саме часи в інституті є найбільш безтурботними (які переживання якщо людина нормально засвоює матеріал?))). Побережіть свої нерви для справжнього самостійного життя, ато з дорослими проблемами так і до неврозу недалеко буде.))
    Той випадок типовий - дівчина не витримала пересудів, що її наречений зник у невідомому напрямку та викинулась з вікна на 9 місяці. Їй було десь 23... А насправді тільки Бог їй суддя і свою легковажність вона б спокутувала, бо ніхто не хоче сім"ї без чоловіка.
    А з вуст чоловіків подібні речі - просто лицемірство.

• Подобається Подобається x 2
  7. zet

zet Well-Known Member

Жаль ее... Современные свободные нравы не выгодны не только девушкам, но и для потомства тоже... Лучше бы аборт во-время сделала, позже еще б родила...

8. syavych

Де? Тикніть пальцем де я суджу дітей.
    Якщо вона має $ щоб забезпечити дитину - прапор їй в руки, нехай вагітніє. А для здачі екзаменів існує ще один варіант крім використання свого положення і $. Здогадайтесь самі який.
    Безтурботними часи в НЗ є в 3 випадках: використання майбутньої дитини (проти чого і виступаю), використання $ (без коментарів) і якщо людина нормально засвоює матеріал (в тому випадку і відпадає необхідність у використанні свого становища).
    23. З нервами в мене все в порядку. "Справжнє самостійне життя" і "дорослі проблеми" до неврозу приводять тих, хто не здатний з ними боротися. Нікому не легко, але на то є голова на плечах.

9. bora

bora Well-Known Member

2 syavych

В житті не тільки біле і чорне. І чиняться куди більші гріхи, аніж здавання екзамену прикриваючись вагітністю.
    Для чого такі дрібниці так безапеляційно і засудливо сприймати?

• Подобається Подобається x 2
  10. zet

zet Well-Known Member

Далеко не все той беременностью прикрываются. В этом году одна только для того подошла, чтобы 1 экзамен досрочно сдать, а то по срокам не вписывалась. Дело не в том, чтобы не рожать в ВУЗе. По всякому в жизни случается. Проблема в том, что живут сейчас до росписи, а предохранение еще никогда не давало 100%-й гарантии. Но и самой рожать лучше все-таки в более старшем возрасте...

• Подобається Подобається x 1
  11. syavych

Життя мудріше за нас. Воно краще знає де біле де чорне.
    Значить ви все ж таки погоджуєтесь що прикривання вагітністю то є зле. Тоді дискусія вичерпана.
    Панянко, з таких дрібниць і всі біди. Хтось будучи вагітною в медінституті чогось та й не довчить, а потім буде ставити хибні діагнози, від чого будуть страждати мої діти. Хтось недовчить економіку і вся країна страждатиме. Всі наші проблеми від чисто українського ставлення до всього: "та то дрібниці, якось потім буде..."
    А стосовно "безапеляційно" - тут ви знову шось недочитали (як і у випадку з "суджу дітей"): я прийняв всі ваші (і не тільки) апеляції до моєї думки і жодного "фе" чи "ганьба" не сказав, на відміну від вас. Вчіться поважати думку іншої людини, навіть якщо вона хибна.

12. syavych

Дискусія точиться не навколо всіх, а навколо тих що прикриваються. А здача екзамену достроково цілком правильне рішення.

13. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Допори-дочасу.Брат мiй живе окремо- нiби трохи розумнiший став.Я за окремо, все залежить вiд виховання i людини як самої- комусь i з батьками буде творити чудеса.

14. vasili

vasili Well-Known Member

Від виховання і я б додав від оточення яке насправді має серйозний вплив на формування та становлення молодої людинки.

15. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Менi особисто пiшло на добру науку+ маю(мав...) купу друзiв i подруг, якi розумiли тебе, звiсно незабував радитися батьками, припотребi, навчився класно готувати на мангалi. Зараз живу з батьками,але брак свободи таки дається взнаки...-драна країна ...

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Пробачте за некоректне питання, а до якої анкетної вікової групи ви належите?

17. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

I'm 26 y.o.

18. Liliyah Romanova

Тоді чого з батьками? Я подумала вам 40 і ви за ними доглядаєте.

19. Liliyah Romanova

Тут буде оффтоп, але потім перенесу.

Вітаю вас на нашому форумі! :):)

20. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Ай чи то обов'язково бути 40 шоб бути за няньку? п.с. В них мале 6 рiчне, тай з мовою нiяк, +всяка мiлюзга по дому i т.д. Ото ще коли i брат (молодший) пiшо геть так то стiки було пречитань, я незнаю, я сам не наважуюся плюнути i гримнути дверима, терплю поки.