Пропоную закупку жіночого одягу з сайту Женская одежда оптом от производителя в интернет-магазине «Аржен», Украина Я знову можу робити загальні замовлення) завтра буде ! але тепер по цінах - Ваша ціна - орієнтовно роздрібна -10%. І супер сейл +10%може трохи заплутала , але ліпшепитайте) Для кращог о зв’язку вайбер 0979332872 якщо замовлення одразу до Вас потрібно , пишіть одночасно з замовленням . Маю дуже багато речей з того сайту і дуже задоволена. На залишку в дівчат: @mazepynka розмір с 150 грн
Пробачте, я в темку не заходила довго(( Щось виберу вже після 12. Гарного вам відпочинку! Надіслано від мого Redmi 4A, використовуючи Tapatalk
Блуза 94990 коли повернетесь з відпочинку замовте мені будь ласка таку блузу М якщо з'явиться біла або синя на заміну.
Дівчата, там поступити просто чудові осінні речі! Як будуть бажаючі, зроблю замовлення, просто приїде воно до мене 13-14 серпня (оплачу, і мені притримають)
Замовте будь ласка таку кофту темно синю розмір с-м, дякую. Кофта 36360 Надіслано від мого Lenovo S850, використовуючи Tapatalk
@Olenya як по шву , вони не рахують браком , мабуть машинка пропустила . Бо так, загалом як десь трапляється брак, то міняють .
Доброго дня! Якщо я ще встигла, то мені Комплект 95800 з спідницею темно-синього або синього кольору, р. М Надіслано від мого Redmi 4A, використовуючи Tapatalk