Пропоную закупку жіночого одягу з сайту Женская одежда оптом от производителя в интернет-магазине «Аржен», Украина Я знову можу робити загальні замовлення) завтра буде ! але тепер по цінах - Ваша ціна - орієнтовно роздрібна -10%. І супер сейл +10%може трохи заплутала , але ліпшепитайте) Для кращог о зв’язку вайбер 0979332872 якщо замовлення одразу до Вас потрібно , пишіть одночасно з замовленням . Маю дуже багато речей з того сайту і дуже задоволена. На залишку в дівчат: @mazepynka розмір с 150 грн
Хочу таку спідничку, колір темно-сірий (той, що в клітинку) Юбка 44770 - Л. Вона ж ніби має бути трохи вільніша, нє?))
Привіт. Замовте мені як появляться такі шорти сірі,розмір с. Шорты 63820 Надіслано від мого Lenovo S850, використовуючи Tapatalk
Оля, замовте мені цей комплект, розмір L. Скажіть, там штани не дуже в обтяжку? Я хочу щоб були такі вільніші. Комплект 87670 --- дописи об"єднано, Sep 22, 2018 --- Тут ви бачили тканину? Яка вона? Платье 88480 Ще заглядаю на такий костюм. Тканина ніби та сама, що сукня. Може вже попадалася вам ця тканина? Комплект 88160
Ну майже все вгадала. Найкраще пальто, хоч мені було дивно Ску брати. Кардиган файненький, та може можна було і більший брати щоб мати запас під низ грубше шось вдягнути Костюмчик майже впритик, але спідниця добряче вузька, швидко не походиш бо кроки мініатюрні в ній виходять З жакетом якось нерозумію трохи, чи таки за вузький чи зараз через гв груди трохи не пускають Та загалом я задоволена , за ті гроші воно все дуже вартує, мені саме те для непонятноі моєї фігури після пологів Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Дівчата , я ще майже без нету , замовлятиму завтра @катенок вже не бачу її в розділі сейл @Zolotse комплект вживу не бачила плаття цікава тканина , бачила інші . Досить щільне.
Доброго дня .Оля хоьіла б таку курточку Куртка 54900 44 розміру.Яка її ціна буде ? --- дописи об"єднано, Sep 24, 2018 --- Доброго дня .Оля хоьіла б таку курточку Куртка 54900 44 розміру.Яка її ціна буде ?
Дошив модельок : Дівчата , ще раз запрошую в свій інстаграм) @sp__arjen_algo --- дописи об"єднано, Sep 24, 2018 --- @Pomidorka замовила , пізніше напишу @Zolotse то що замовляти остаточно? Є відкритий кошик, до завтра до 15,30 можу дозамовити
Привіт. Замовте кофточку Кофта 38670 колір сірий розмір s-m. Надіслано від мого Lenovo S850, використовуючи Tapatalk