Жіночий колектив: негативи... а позитиви є?

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Virginia, 15 Червень 2009.

1. Veronicka

Veronicka Active Member

Відповідь: Жіночий колектив: негативи... а позитиви є?

підтримую вас цілком і повіністю ! Тому завжди легше уживатись в чоловічому колективі ,хоча можна зібрати і своїх однодумців ( жінок ) яким не цікаво хто як одівається і хто з ким приїхав і т.п. ,ну в нас так було ...

2. demko

demko Well-Known Member

Дійсно, так і є. Це їхня робота прийти і позбирати ті сплетні, та обсудити когось, влазячи в особисте життя. Я сама дуже не люблю обговорювати і сплєтнічати:girl_smile:.Але загалом в колективі є й хороші люди:girl_claping:з якими приємно спілкуватися!

3. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас на роботі мало того, що плітками тільки займаються, а ще є така неприємна, як для мене, річ - зловживання алкогольними напоями.... Є така одна "старожилка", в якої день не пройде без випивки... Вона як не похмилиться, дуже зла стає, а як вип'є, то в неї всі добрі і найкращі.... Як начальство ще таких тримає:girl_crazy:

4. bora

bora Well-Known Member

Але плюси, Ви знаєте є також)
    Чоловіки завбачливо не матимуть з собою голки з ниткою чи там рідини для зняття лаку) І на обід в солярій краще таки з дівчатами вибігти) Зрештою, в мене є дуже гарні молоденькі співробітниці, - суперово відвертають увагу нав"язливих чоловіків теперка))) І підмінити можуть, коли керівнику чоловікові своє самопочуття важко пояснити.) Нє, в плюсах я теж переконана.)

5. пандочка

пандочка Well-Known Member

Я коли стажувалася в банку попала в жіночий колектив,нашого начальника відділення відправили у відрядження а на його місце поставили дівчину яка старша від мене була раптом на 4 роки і от коли вона була поруч зі мною ніхто не спілкувався не вчив,не давав ніякої роботи а як тільки вона відходила було все навпаки за пару днів прийшов ще хлопчик на стажування став її улюбленцем звичайно що вчила вона його і невідходила від нього і ще вона дуже злилася :girl_devil:як приходили клієнти особливо мущини і підходили до мене,а коли мені потрібно було здавати іспит по теорії я вивчила а на практиці усього показати незмогла мене спитали чому я відповіла що мене практично до компютера не допускали відповідно відразу задзвонили моїй"шефові"вона сказала що вчила мене усього,на роботу мене не взяли а хлопчика звичайно із задоволенням хоч я і несумнівалася так от десь 3 місяці їздила за дякую все що отримала то папірець що пройшла стажування в банку та я і не жалію тому що думаю що довго я б там незмогла вона мене б усе одно звідти виїла.А до дикрету працювала також з жінками не можу сказати що все настільки гладко але порівняно з тим що було попередньо то я задоволена.Хоч правду кажучи працювати з чоловіками значно лекше особливо коли серед них ти одна жінка.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Як на мене, краще я дома собі манікюр зроблю, але з чоловіками працюватиму.
    От наприклад в мене на роботі в сусідньому відділі хлопець є ми разом і на обіді і так просто спілкуємось...то він чудо!!!! Усміхнуласть)))каву зробив, Каблук хитається -вправив. Замок-роз"їхався -зсунув......А ще хвора, подзвонить, скаже що скучно без мене!!!! Ах.......а я повертаюсь у свій кабінет до купи скажених бабусьок:girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_cray:

7. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Да,бачу я не одна.Я правда витримала три,але тепер я розумію,що треба було "рвати когті"зразу.Скільки я наплакалася,скільки нервів пішло,воно того не варте.Коли я прийшла на нову роботу,то ніяк не могла звикнути до того,що мені не треба боятись,в якому настрої начальник(уже був мужчина).Хоть я надіюсь,що не всі жінки погані,просто мені така попалась:girl_bye2:

8. Веснулька

І я бігала:girl_sad:,за чим я тільки не бігала.Ото дурна була,як згадую тепер,а тоді після інституту,перша робота,перша зарплата.Така наївна.Але як я гонорово і благородно пішла,тішуся дотепер.:girl_haha::girl_bye2:

9. Веснулька

Все як про мене

10. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я, за специфікню професії, працювала тільки в жіночих колективах. Але наскільки різних! Там де була ще радянська закалка, були і плітки, і сварки, і підлість. А от в молодому колективі все було навпаки, всі дружні, завжди підміняли, коли треба, і не перемивали кістки одна одній. А взагалі, все залежить від керівника (керівниці). Я зі своєю навіть зараз передзвонююсь, хоча ми обидві в декреті. І з іншими дівчатами вона підтримує контакт, хоч і не зобов'язана.

11. Elza

Elza New Member

Все життя мені комфортніше в чоловічому колективі.В школі в класі було більшість хлопців, в університеті в групі 2 дівчини.Як тільки прийшла на роботу-так само чоловічий колектив і все було прекрасно.Тільки набрали нових жінок-відразу почались проблеми і атмосфера вже не та:sad:

12. makarichka

makarichka New Member

Дуже важко працювати з жінками. Я пропрацювала в такому колективі 25 років. Постійно потрібно бути на поготові що хтось підсуне тобі різні неприємності якщо це можна так назвати. Раджу не поспішати зі звільненням просто обдумати цю ситуацію. Я думаю що все вирішиться само собою.

13. маюнка

маюнка Well-Known Member

у моїй команії працює наразі 26 чоловік, з яких 4 - хлопці.

так, бувають пілості і плетиво пристрастей поміж жінок. але загалом, є і позитиви - приблизно один психологічний рівень. те, що між чоловіками є прийнятним і нормальним - не завжди є приємним для жінки. тому іноді жінкам легше - простіше знати , якої реакції чекати.

14. Аліса

Аліса Well-Known Member

Це залежить не так від колективу, як від інтелектуального рівня того колективу ( нікому не в образу, це моя думка). Працювала в школі деякий час після інституту - це було суцільне плетіння жіночих інтриг, обговорень хто кому що сказав, як подивився і виясненя стосунків. Було кілька вчителів справжніх - закохананих у свою роботу, але дуууже мало.

Після школа була інша робота - чоловічий колектив - молоді, перспективні, націлені на те, щоб працювати і заробляти. І коли почали набирати жінок - таких самих ( можливо випадковість) але теж розумних, цілеспрямованих - це не тільки не зіпсуло нічого, але й покращило, бо нарешті чоловіки почали більше слідкувати за свою мовою, в офісі стало охайніше і веселіше. А ще виявилося, що в деяких питаннях з клієнтами жінки проявляють більшу гнучкість. І само якось почало так складатися - проблемні клієнти майже всі перейшли до менеджерів жінок ( нарешті хоч хтось їх поав слухати). І вони, працюючи з жінками менш вередлдиві стали))).

Зараз теж працюю в колективі де більшість жінок - націлені на результат, немає коли їм іньтриги плести. А ще я помітила, що жінки, які працюють в жіночому колективі завжди більше доглянуті. В чоловічому колективі вже тільки одна присутність жінки підносить її в своїх очах. А от в жіночому колективі більша конкуренція, тому і приходиться за собою більше слідкувати.

15. mazyr

mazyr Well-Known Member

Мені випала можливість попрацювати в жіночому колективі аж 2 місяці. Я за покликанням і за професією вчитель початкових класів, тож мені приходиться постійно працювати здебільшого у жіночому колективі!!! Працювала у 3 школах, але у четвертій невитримала. Саме тут дізналась про жіночу заздрість, підступність і підлабузництво. Однозначно не можна говорити, що жіночий колектив добрий чи поганий - просто все залежить від підбору людей.

16. Akita

Akita New Member

Цілком згідна з вами, Makarichka. Працювати в жіночому колективі не те що важко - НЕМОЖЛИВО!!!(принаймні в тих, де я працювала). Не хочу нікого з жінок образити, але чомусь коли вони збираються до купи, то утворюється маленький терраріум - шипіння, сичання у тебе за спиною, вишукування недоліків і привселюдне їх обговорення. На моїй попередній роботі таким, вибачайте слові, ст....вом була начальниця - я через неї змушена була звільнитись, їй, бачте, не до вподоби було те, що я брала лікарняні, бо дитина, як на зло, почала хворіти. Я не розумію теперішніх директорів - хіба це злочин мати дитину???
    Мені в обличчя заявили: "Ты сюда работать пришла или на больничных сидеть?" - "..найми себе няню".
    Зараз прцюю в суто чоловічому колективі - і цілком задоволена - земля і небо.

17. rondda

rondda миється в бані

якби я працювала з такими жінками які щось мені б говорили за спиною....то я не мовчала б, не плакала, як робить це хтось... я б поставила тих хто пліткує на місце!і показала б що про мене не варто пліткувати! так само як це було в школі! просто я показала що я не сіра мишка і мовчати не буду...то всі почали ставитись до мене більш лояльно так як розуміли...з ким мають справу! я завши маю що і кому сказати! не кажу що треба зразу битися чи ще щось ,треба мати що відповісти сказали щось про вас!!! а ви їм тут зразу відповли! і не важливо що!головне ви показали що не будете мовчати і сприймати це за належне! от це моя думка!

18. Rona

Rona Мама-йожик

в мене була "трудова школа" :) тобто, перший колектив, куди я потрапила на роботу, був жіночий, причому їх більше сотні... 4 роки "школи виживання"... перший тиждень приходила додому з квадратними очима, в шоці - в голові не вкладалось все, що коїлось на роботі... (обсмоктування кожної інтонації, складу, кольору помади, мішків під очима, а в лице - "щира усмішка") висновки - чим менше говориш - тим краще, краще не вступати в суперечку між іншими колегами (ти крайній по-любому), якби не намагався ладити зі всіма - ти не долар, і всім сподобатись неможливо - -то треба сприйняти як закономірність і тоді стає легше...

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

А мені казали, коли працювала в жіночому колективі ... УВАГА!!! що я неправильна, бо не дивлюсь мила)))))))) як згадаю:girl_haha:
    в принципі багато було приколів, але оцей чомусь запам)ятався)))))

20. dudja

dudja New Member

Переважно так є коли робота не пильна, сидиш, "свистиш" і думаєш кого обмовити. Я на роботі була така завантажена(зараз в декреті), що нема часу навіть попити чай, обід ніби є- але насправді його нема, то обговорювати когось нема коли. Правда на попередній роботі були і чоловіки, то було якось простіше.:girl_bye: