Жіночий колектив: негативи... а позитиви є?

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Virginia, 15 Червень 2009.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Жіночий колектив: негативи... а позитиви є?

Якби ж то дівки....а то баби!!!!! І цілими днями розмови: хто вмер, де поховали, чим гостили на поминках))))))Як всьо дуже- болить, причому тільки в них болить...якщо ти молодий ти маєш скакати як коза!!!!!
    а щодо обливання брудом. Я впринципі також притримуюсь думки варто дати їм волю, потім саме перейде. але всеодно я біла ворона.....

• Подобається Подобається x 7
  2. бетменша

бетменша Well-Known Member

:D:D:D от бачите,як весело!

3. hrystusja

Ви знаєте, часом дійсно буває весело.....як на сільській раді)))))

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Вже писала в іншій темці, що, зазвичай, в жіночому колективі усі панянки намагаються дууууже гарно виглядадти.
    Направду, жінки вдягаються не для того, аби сподобатися чоловікам, а щоб позаздрили інші жінки:)

• Подобається Подобається x 6
  5. mark

mark Well-Known Member

Пограйте у гру "хто кого" -це заводить...і надає сили...

6. Dolma

Dolma Well-Known Member

Напевно, це справа смаку, адже комусь таки подобається пліткувати :)
    Але для мене це було б жахом! Не з змогла б точно. Найкращі колективи - мішані, але все ж якби треба було вибирати між жіночим і чоловічим - то, мабуть, вибрала б чоловічий, вибачайте, жінки! :)

• Подобається Подобається x 1
  7. hrystusja

Мені всетаки здається, що бувають різні чоловіки та різні жінки. часом можна і в чоловічий колекти в попасти і.........жаліти.Хоча мені здається, що гірше не буває. я скільки живу, стільки знаходжу спільну мову краще з чоловіками. Я вмію з ними просто товаришувати. і навіть зараз., коли працюю з жінками до мене приходять хлопці з інших відділів щоб просто поспілкуватись. і це єдине приємне, що відбувається за день)))))))

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

В мене так само на роботі.... Всі пенсіонери працюють добре, молодь в них не розумна і не досвідчена. Попробуй виправити помилку за такими всезнайками! А про плітки я взагалі мовчу: знають про все на світі про кожну людину, що до нас приходить. Суцільне жахіття.

• Подобається Подобається x 2
  9. Волошка

Волошка Well-Known Member

Ні, мабуть, все-таки в чоловічому колективі жінки хочуть краще виглядати. При чому має значення не ще одна сумочка-пенал за 100 у.о., а доглянутість, акуратність, смак.

10. hrystusja

Згідна!!! Чоловікам навряд цікаво скільки коштує ваша (всетаки надзвичайно дорога!!!!) чорна атласна блуза з перламутровими гудзиками, їх цікавить ваш завершений образ. Чоловіків не цікавить де ви це купили, коли встигли (у вас же двоє дітей і ви до пізна були на роботі!!!!). Головне те, що він зауважить, що ви сьогодні надзвичайно красиво виглядаєте.
    А жінки........як би вони відреагували на ту ж атласну блузу????
    ОООО в тебе щось нове, дай помацаю!!! УУУ де ти то взяла???? Коли ти встигла це купити в тебе ж діти і море роботи. ООО а кажеш зарплата маленька, а воно ж дороге як дітько. і накінець....воно тебе повнить, чи що??????
    П.С. це моя робота:girl_cray:

11. demko

demko Well-Known Member

Да, бабський клектив - це жах!В нашому колективі позбиралась різна публіка, ріних вікових категорій, таким чином утворилося 2 угрупування-тьоткі і малалєткі(так вони нас називали,а ми їх)От ті тьотки перший час просто жити не давали, доносили на менших:sad: наговорювали, обговорювали короче працювати було нестерпно:girl_sad:Але раз я не витерпіла і висказала їм, все що про них думаю, та з одною маю ще розібратись,бо вона пішла в декрет:girl_crazy:Я їй цього не забуду!

12. Sara

Sara Well-Known Member

А які ж вікові критерії у вас щодо "тьоток"?

13. demko

demko Well-Known Member

Тьоткі - 35р, а малалєткі від 19...Але тьотками вони себе самі вважали:girl_crazy:

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

О, в Вас ще молодий колектив, бо в мене вже працюють ті, кому за 50:)

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ну у вс там і страсті-мордасті..не скучно напевно :)

16. demko

demko Well-Known Member

Да, це було трохи давно.Я вже сама двічі тьотка:girl_crazy:і та й мамою встигла стати!

17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

З розповіді виходить так, що два чоботи пара :)

18. demko

demko Well-Known Member

Не скучно:rolleyes:навпаки весело!

19. Veronicka

Veronicka Active Member

мені здається в жіночому колективі якось все ділиться на групи ( ті що люблять сплетні позбирати,побалакати ) і ті що просто працюють і не звертають на це увагу.

20. bora

bora Well-Known Member

Ось згадую, що в мене вже було колективів по роботі чимало. І саме жіночі "жахи", ІМХО, зумовлені жорсткішою конкуренцією на усіх фронтах. Якщо, конкуруючи з чоловіком зосереджуєшся тільки на роботі, то у випадку з жінками мусиш бути готовою, що шукатимуть слабинку і будь-де поза нею. І якщо обговорення мого особистого життя такими дамочками раніше мене шокувало й сильно ображало, то тепер я розумію, що вже випрацювала на них імунітет)) Прийомчики "вдарити" дуже вже подібні від жінки до жінки. Класичні так би мовити. Так, з появою більшої кількості жінок тепер відчуваю, що дійсно пліток стало на порядок більше довкола. Але вже звикла, просто не підтримую таких розмов і, зрештою, мене з такими розповідями залишили у спокої.

Але всі колективи я поділяю на ті, де приживаються "паршиві вівці" і де - ні. Бо від поганих людей йде однаково багато підлості, незалежно від статі.