Жіночий колектив: негативи... а позитиви є?

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Virginia, 15 Червень 2009.

1. NATA 021180

NATA 021180 Active Member

Відповідь: Жіночий колектив: негативи... а позитиви є?

Для мене це дуже болюча тема. Нещодавно змінила роботу і попала в ПЕКЛО. Ось декілька хвилин назад зайшла "одна" зареєструвати документ, а я вийшла в туалет на 5 хвилин, і тут запитання до дівчини, з якою разом сидимо в кабінеті, "вона пішла в туалет чи десь шляється???" І як мені реагувати? Перше моє бажання, це піти і поставити її на місце. Нехочеться рухати га...о, бо буде смердіти, але й обідно, бо на відміну від інших я сиджу на робочому місці. Мабуть зараз піду і все вискажу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Жіночий колектив, то жіночий колектив. В нас кожен огляне тебе з голови до ніг, а потім починається, а ви бачили, а в неї такі мешти, а в неї нова/стара кофта.......... а за які гроші/шо вона зовсім грошей немає. Ой а їй з тобю зачіскою зле, а з тою теж зле :girl_haha: ну і стабільно, а коли заміж, а коли родиш, а коли, коли, колии..... Дурдом . З чоловіками легше там такого нема. А ше якшо в жіночому колективі якийсь пристойний хлоп часом заваляється, а ше якшо він до тебе свою симпатію показує, все можеш себе перевязати з ніг до голови черовними нитками:girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нарід, ви би менше звертали на то уваги (особливо на те, що не стосується роботи) і було б вам щастя.
    Насправді людина найбільше помічає те, що властиво їй самій.

Ну і що, що обдивилась знизу до верху, ну і що, що попліткували. Вам від того ні гаряче, ні холодно. Будьте в певнені в собі і не звертайте уваги.

Мені на роботі вже і коханця приписали, і що - ходимо з тим хлопакою і тихо з того сміємось. І одягаюсь я не так. І що? Пристойно? - прийстойно. Решта мало цікавить.

Люди все одно будуть говорити, кожен на свою тематику, ви їм рота не закриєте, а от своє ставлення поміняти набагато легше.

Я нашій секретарці кажу - сприймай це як рекламу :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
  4. Nata

Nata Well-Known Member

Про керівниць-відьмачок :) було у мене таке щастя. Коли людина приходила не в гуморі і змушувала мене поливати квіти на клумбі за п"ять хвилин перед грозою :girl_mad: прибиральниці тихо зітхали і жаліли мене... Про те, що я постійно бігала на базар по полуницю з черешнею, заправляла принтер із ксероксом (і вибирала ж вона момент, коли я приходила в білій блузці) і виконувала масу іншої роботи, котра абсолютно не входила у мої обов"язки я вже мовчу. Ще вона любила викликати мене в суботу посидіти в пустому офісі (особливо коли роботи абсолютно не було).
    Попри те я вдячна їй, бо отримала дуже хороший вишкіл, набралася у неї досвіду і... характер загартувала.
    Про чоловічий колектив, десь півтора року я працювала із трьома нежонатими хлопами. Працювалося мені дуже добре. Незважаючи на постійні чоловічі лінощі і прохання зробити ще те і те, вони мене поважали, на каву водили (на пиво теж :)), одним словом, ми ладили. Шкодую, що через певні обставини довелося залишити цей колектив.

Про колектив жіночий. Працювала і в такому. Щоправда, тут ще наклалася й інша обставина: бюджетна організація, де кожен працює так як платять, а решта часу, ну самі знаєте :).
    Отже, колектив молодих дівчат, мої однолітки. Ну це капець. Постійні чвари, сварки, криві погляди, якість дикі доноси начальству (на щастя керівник у нас була дуже мура жінка, прекрасно сама все бачила). Я витримала два роки. Коли завагітніла, то просто звільнилася :).
    А шефову вони таки вижили... Тепер мають деспота керівника :)

Тепер я би певно не трималася в колективі, в якому мені незатишно. Все-таки, на роботі ми проводимо значну частину свого життя, а працювати в постійному стресі - собі дорожче.

• Подобається Подобається x 3
  5. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

ой,похвастаюсь своїм колективом:)
    4-ри женщини в кабінеті,ще дві у відділі.Я задоволена.Настільки колектив хороший попався-аж не вірится:)
    день народження -вітають,пів року на роботі-вітають,будь яке свято-вітають
    дуже приємний і хороший колектив,завжди допоможе,зрозуміє
    навіть боюсь зурочити!

6. azazellos

azazellos миється в бані

повезло вам однако

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

я працювала і в жіночому і в чоловічому.Мінуси є і там і там.Але є й плюсів багато!Взагалі мені здається велику роль відіграють саме особисті якості людини,виховання,взаємоповага,вміння пристосовуватись і з розумом підходити до проблем,а головне вміння чітко відокремлювати робочі стосунки від особистих,а от чоловіки то чи жінки-особливої різниці-немає.Імхо.

8. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

ви знаєте,можу чесно зізнатись-багато чого в співробітниць навчилась:)

9. Marichka

Marichka Well-Known Member

А в нашій групі майже самі дівки булі. І нічого такого, ніяких пліток не було. Ну, може декілька разів чула про поради щодо одягу або зачіски. Але то ж нормально...

10. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

ех, в нас якось на половину чоловіків і жінок в офісі, всі так гарно дружать і спілкуються постійно. і ніяких поганих обговрень щодо одягу серед жінок, навпаки порадять і похвалять.

11. Іру

Іру Well-Known Member

Я працюю в колективі, де 25 жінок і 4 чоловіка. Колектив дружній, але, все-одно, плітками жіночки займаються страшенно, ну ніяк цього від нас не відбереш!:girl_haha:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я працюю в колективі, де крім мене 6 жінок, середній вік яких 55 років. (як мене сюди угараздило!!!!!) і ви знаєте це жахливо!!!!! Я не встигаю закрити нормально двері як мене обливають брудом!!!!!Незнаю в чому проблема в тому, що це жінки, чи в тому, що їх за 55 ????????

• Подобається Подобається x 2
  13. Дана

Дана Well-Known Member

Я працювала і в чоловічому колективі, і в жіночому зараз працюю. Пліткують і там і тут, а чоловіки ще як люблять обговорити нових співробітниць, і як кого вони замолаживають і хто ведеться а хто не. Ой за два роки я стільки всього наслухалася. Зараз працюю в колективі де 12 жінок різного віку , вірніше не зараз а вже 5 років працюю в такому колективі - нічого, досить мирно всі спів існуємо.

• Подобається Подобається x 4
  14. hrystusja

Я працюю лише другий рік. Можу сказали лише, що стало трохи легше. але слухати цілими днями про те, як їх всюди болить і де купити колготи шостого розміру....так втомлює!!!!!!! Хоча це лише моя перша робота, може і гірше буває??????

15. бетменша

бетменша Well-Known Member

як я вас розумію))) сама в схожій ситуації

• Подобається Подобається x 2
  16. hrystusja

Не вже я не одна!!!!! Знаєте, здається, що я цілклвито деградую(((((

17. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

у мене враження що я працюю не в офісі, а в курятнику!
    дівки віком 25-28 років ну як старі баби прямо!
    мені з чоловіками краще, легше і приємніше працювати

18. бетменша

бетменша Well-Known Member

та не все так погано. я ото слухаю їх життєві історії. набираюся досвіду, стаю мудріша) ставтесь до ситуації з гумором

19. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я теж працюю в суто жіночому колективі і неодноразово стикалася з плітками про себе. спочатку дуже переживала, намагалася прояснити ситуацію, якось захистити себе від того ядовитого жала пліток. Мені допомогла мамина порада- найкраще просто казати правду і чекати,поки люди почнуть говорити про когось іншого. Допомогло! Їм стало просто нецікаво пліткувати про мене, адже я ніяк на це не реагувала, натомість стала ще бездоганніше виконувати свою роботу- щоб навіть не було до чого прискіпатися.
    Плітки- це така форма розваги і вони виникають в колективах, де є недостатня загруженість роботою , зате є вільний час для балачок. Помітила за собою- коли працюю ніби сама на себе- забуваю навіть про обідню перерву, не те що слухати чиїсь плітки, чи тим паче підтримувати такі балачки.

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а Я ЛЮБЛЮ СВІЙ ЖІНОЧИЙ КОЛЕКТИВ :haha:Мої дівки найкращі !! і з кожним днем я в тому переконуюсь!