Жіночий алкоголізм

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем тетяна7777, 13 Грудень 2009.

1. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Жіночий алкоголізм

може встановіть собі винагороду?
    2 пл х 30 днів х ( + - ) 50 грн= 3 тис. грн
    Запишіть, скільки всього можна купити на ці гроші і відкладайте за кожну невипиту пляшку

2. hen party

hen party New Member

я вже писала :) я сама собі не купую.... це переважно стається раз в тиждень в гостях, коли свята- частіше....

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а як ви знаєте, що випиваєте дві пляшки вина самі вгостях? Більше ніхто не п'є?

4. hen party

hen party New Member

та так собі прикидую +-
    з жінок в компанії найбільше випиваю... поки у всіх ще майже повні стакани, я вже другий починаю...

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

за кожним столом хтось п"є вино, хтось горілку, хтось пиво, а хтось нічого не п"є. От напевно і наша форумлнка п"є вино, то спокійно може вичислити скільки вона випиває.
    hen party добре вже те, що ви самі підняли цю тему і задумались над цим. Це означає що ви ніякий не алкоголік))) Спробуйте поменше ходити в гості наразі, або найкращим варіантом було б для вас прийти в гості і відмовитись від спиртного. Тільки ви самі можете це зробити і собі доказати, що з вами усе впорядку. Зараз йде літо, почнються пікніки, вилазки в кафе, на столики і всюди буде спокуса. Тому тут усе залежить лише від вас.

6. arushka

arushka завжди досягаю мети

не звернула уваги
    - якщо це посиденьки з близькими друзями, попросити допомоги - якийсь час влаштовувати безалкогольні вечірки. Якщо ви їм не байдужі, погодяться
    - якщо просто "гоп-компанія" - припинити спілкування
    - звернутись до лікаря (тільки не впевнена, психотерапевт чи нарколог краще, може дівчата підкажуть)
    В сусідній темці прочитала, що у вас мала дитина. Так от, заради неї все це треба робити якомога скоріше. Якщо проблему не вирішувати, вона не зникне, а буде збільшуватись як сніжний ком. Ви ж не хочете, щоб за декілька років ваша дитина вас встидалась?
    Щиро бажаю вам рішучості і успіху!

7. Vittoriya

а буває все простіше-жінки вино, чоловіки горілку. І як вирахувати? Я просто це до того, що просто не треба вже у відчай впадати. По дописах бачу, що не така вже плачевна ситуація, можна з неї легко знайти вихід. Зайнятися посиленно спортом. Я от почала ходити в спортзал, то відпало бажання взагалі пити пиво наприклад. Та й після тренування як навіть ішла на здибанку, то і вина не хотілося пити, бо для мене то би означало, що я дарма нині сходила на тренування. По-друге, максимально обмежити такі вечірки. Ну так, хочеться повеселитися, але знайти собі інше заняття, або ходити на каву десь в цукерню, де нема взагалі алкоголю. Завжди можна знайти вихід, головне мати бажання.

8. tanchyk

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

нута, але раз форумлянка написала що 2 пляшки, то певно знає)

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

hen party, а ще якщо важко відмовитись від гостей, то як варіант приходите в гості з пляшкою безалкогольного пива і жартома усім кажете щось типу - все зав"язую, бо з вашим "сочуствием" (про розлучення) я алкашом стану)))

9. Vittoriya

от якщо чесно ніколи не розуміла, як жінкам може смакувати горілка. На мою думку горілка взагалі смакувати не може, але чоловіки вони такі, що їм ефект, а не покайфувати від смаку. Ну бо одне діло пити добре вино (зауважу, що для мене добре, то тільки і виключне сухе), чи навіть мартіні, бейлізі і таке подібне. Колись таке любила. Ну бо воно смачне, а от горілка.. Дівки, ви мене дивуєте :)

Найкращий варіант :D, то щоб якийсь дворовий котик подряпав, гірше то коли пес вкусить, але просто роблять від сказу прививку і півроку пити алкоголю не можна взагалі! (якщо що то я жартома, не кажу, що то варіант аби хтось когось кусав). Але таку відмовку і придумати можна.

10. hen party

hen party New Member

я тому і пишу дівчатка, щоб якось розкрутити той моток... бо свої переважно жаліють і не роблять зауважень за мою поведінку в тому стані.... а я явно бачу, що заходжу за далеко...

11. tanchyk

та не те щоб смакувала))) та й не такими стаканами як вино. Я наприклад не переношу навіть запаху пива, від вина і шампанького з"являються червоні плями на обличчі (типу алергія), От бейліс люблю і підходить:girl_crazy: але на кожній п"янці його не поп"єш) тому я зазвичай за компанію з чоловіками)- звичайно мірки інші)

12. Charmel

Charmel Well-Known Member

Hen party

У вас перша стадія алкоголізму.
    Наразі плюс у тому, що ви це усвідомлюєте і можете щось змінити. Якщо самі не справляєтесь спробуйте звернутись до спеціаліста, не до нарколога, а до психолога, видається що ваші проблеми носять психологічний характер. Спробуйте звернутись також до АА, було б добре підтримка друзів та близьких з якими ви б змогли поговорити на цю тему, та зрештою тут на форумі завжди дівчата підтримають. Головне почати щось робити, змінювати, щоб ви не перейшли у другу стадію, де залежність вже буде фізичною. Алкоголізм це надто серйозно щоб ігнорувати, а жіночий кажуть взагалі не виліковний. Не думаю що ви хочете для себе такого життя.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

перегляньте коло "своїх".

коли моя коліжанка зачастила з випивонькми, ще й мене за компанію брала типу "ти як си хочеш, а я си вип"ю", я боролась за неї як могла.Потім вона мене почала відшивати, бо я не давала їй пити спиртне і все ж...
    Дивуюсь я з отих ваших близьких, що шкодують бідну розлучену жінку.

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Троха більшими:girl_haha: То так, для розрядки обстаканівки.
    Тут в кожного своя реакція, відповідно і норма. Я, наприклад, не люблю солодких алкогольних напоїв взагалі (вийняток - мартіні, раз у пів року). Сухе вино також дуже кльово. Але у випадку коли переді мною стоїть тареля з горою м'яса і іже с німі, то я таки хочу 50 гр. із запотівшої склянки. Головне, вчасно зупинитися. Бо отоді вже починаються дурниці і неадекватна поведінка. Наскільки я розумію, hen party турбує саме це.

15. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

То може форумівку зробимо?!!:girl_crazy:

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Ну і по темі.. hen party, це дійсно багато за вечір. Треба щось робити, тим більше, Ви самі до цього прийшли, хочете щось змінити. Пробували метод "КУ" - "Контролируемое употребление" ? Можливо, підійде. Якщо ні - то однозначно зменшити такі посиденьки, зробити їх рідшими, тоді змінюється резистентність організму до алкоголю. Поступово дійти до мінімального вживання. Імхо, якщо це підійде. Якщо ні - вихід один. Не вживати алкоголь взагалі.

16. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

hen party, пожаліти-поспівчувати друзі можуть при першій-2 зустрічі. Потім треба вас підтримувати проблему пережити і забути. Але точно не за допомогою алкоголю.
    Це не підтримка і ніяка не допомога. Просто прийде час, коли вам допомогти зможе лише спеціаліст. І друзів у той момент може вже не знайтись.
    Алкоголь не допомагає вирішити жодної проблеми. Розслабитись - так, інколи, в компанії..
    У вас є для кого жити, часу пройшло після розлучення вдосталь - потрібно братись за себе, своє майбутнє і йти вперед, а не падати вниз.
    Вітторія правильно каже - займіться спортом, запишіть дитину на якісь гуртки, щоб потім її забирати додому, щоб ви часу не мали навіть думати про випивку!
    А ще подумайте про свою зовнішність, шкіру, яка ой як швидко зношується при регулярному вживанні алкоголю, фігуру, яка також стає не фонтан від цього, обвисає. Ну і я вже мовчу про стан внутрішніх органів.
    Просто потім будете шкодувати про втрачений час і молодість.

17. Divchyna vesna

Це якщо друзі - Друзі. В мене колєга так гайту пішов з колєгів. Спився хлопака на ніц за рік часу. І дружба пішла гайту, коли ми не підтримували його в пиятиці. А починав з маленького. І наша компанія навпаки намагалась його стримати. І що? Лишився один на один з пляшечками. Але він ніколи не признавався ані собі, ані нам, що він алкоголік.
    То так, розповідь в тєму, хоч і не про жінку.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

hen party,я оце почитала. і, як на мене, проблема є. Але вже є великий плюс у тому, що ця проблема- озвучена. Залишилося її усвідомити-прийняти і...почати потрішки позбавлятися. Суть же не в тому,щоб узагалі відмовитися від вживання алкоголю ( хоча в деяких випадках це потрібно на певний час. Коли знаєте, що після першого бокалу обов язково не втримаєтеся і піде другий-третій). Просто обмежити себе.
    Ще таке питання: а оці дві пляшки вина- це сухого чи кріпленого?
    от що цікаво: коли говорять про чоловічий "пивний алкоголізм", то мається на увазі якраз пиво щодня. А для жінок хіба по іншому?
    тут не все так однозначно. От є у мене близька коліжанка. На роботі- щодня, обіймає високу посаду у банку. Чистенька-акуратненька-лощона-хольона. Але кілька років тому, по причині "життя не так іде, як треба", почала собі періодично закладати. Причому не сама, а так- ще одну таку ж співробітницю увечері після роботи то в Старгород, то ще кудись.Немає співробітниці чи компанії- вдома пляшку пива чи вина. Потім, на кожній спільній забаві уже теж доза пішла " на виріст" ( в компанії надає перевагу міцним напоям, а не вину) і теж до стану, коли вже забагто говорити починає чи відповідно "без гальм" поведінка стає. Ну от так за кілька років, якщо чесно, то поступово спивається. Причому коли намагаєшся з нею говорити, то вона каже, що "просто розслабляється і нічого такого немає". Але це не лише я помічаю. А і інші наші друзі. І донька ій увагу звертає ( донька вже доросла)
    Просто у нас якось прийнято, що якщо жіночий алкоголізм, то обов язково- неухожена, з похміллям вранці і забуває про всіх, окрім алкоголю. А насправді є ж і інший вид алкоголізму- "чинно- елітарний" :)

19. hen party

hen party New Member

я все таки вирішила не вживати зовсім ні краплі! щоб якось себе задурити, буду брати з собою в компанію безалкогольне пиво! бо дійсно літо на носі, пікніки...

сухого...
    По мені також не видно, що маю таку проблему. Завжди в нормальному вигляді, дитина повністю доглянута! Тому ніхто і не робить зауважень, бо думають це тимчасова слабкість...

20. Divchyna vesna

Согласна. Тому й кажу, що повинна бути межа у всьому, щоб потім не було соромно. Я вживаю алкоголь, але коли не хочу, ніхто мене не може змусити чи впросити. Тут, мені здається, межа між алкоголіками і неалкоголіками.