Жіночий алкоголізм

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем тетяна7777, 13 Грудень 2009.

1. hen party

hen party New Member

Відповідь: Жіночий алкоголізм

я не алкоголік, але після болісного розлучення знімала стреси вином... не до коматозного стану звичайно... потім в компаніях на свята стала дозволяти собі трохи більше ніж завжди, стала ловити себе на дурних розмовах коли вип,ю. Стидно :sad:
    Хочу зовсім відмовитись від спиртного! Так як не можу зупититись на одному бокалі вина.
    Дівчата, це вже діагноз? Чи я просто загналась з тими нервами?

2. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А в чому тоді проблема, не пийте того першого бокала і все. Відмовтесь від вина, пива і всього що містить алкоголь. Проведіть експеримент 3 міс. без алкоголю.Порахуйте скільки грошей витрачаєте на алкоголь, і щоб ви собі могли за це придбати.

3. hen party

hen party New Member

я сама собі не купую :) просто після розлучення всі мене дуже почали кликати в гості. розраджувати, потім свята різні одне за одним... і так виходить, що практично рік я регулярно випиваю. І саме страшне, що багато.
    Тепер сіла і задумалась, чи не перейшло це часом в проблему?

4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

якщо самі сіли і задумалися, то ще не проблема.
    Гірше, коли людина сама не може зрозуміти, що чинить погано.
    Тому просто на деякий час відмовтеся від таких частих зустрічей, ще й з алкоголем.
    Або просто зустрічайтеся і гуляйте, ане сідайте десь в кафе за келихом вина чи ще чогось там.
    а ви себе взагалі нормально почуваєте після тих посиденьок?

5. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Так у гостях можна не пити, і не обовязково всім пояснювати-не пю і крапка. От підіть у гості і відмовтесь від алкоголю, принаймі спробуйте відмовитесь, чи зможете ви це зробити чи ні а тоді робіть висновки. Якщо невмієте відмовляти, то краще обминайте такі гості сотою дорогою. Заведіть наві знайомства, замість походу у гості сходіть у кіно, басейн.

6. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

от в тому і є проблема

7. hen party

hen party New Member

так... на ранок практично все добре, аж дивно!

Може би до психолога сходити? Як себе зупинити, щоб не зробити того першого глотка?

Останнє редагування: 24 Квітень 2014
  8. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ви ж самі то усвідомлюєте, ось налаштуйтеся на те, я сьогодні не п"ю нічого,. І все, крапка.

9. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А ви взагалі пробували відмовитись від алкоголю в госях?

10. hen party

hen party New Member

ні :sad: жодного разу не відмовлялась, бо завжди хотілось....

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Регулярно-це не алкоголізм, як на мене
    А ключове в алкоголізмі-це "не можу відмовитись"
    Особисто я вживаю алкоголь виходить що регулярно(по неділях вино, літом пиво кожного дня:girl_blush2:)
    А от на Великдень я 2 дні була за кермом, тому нічого не пила, ломки не було! Тому регулярно в компанії це не так страшно. А от коли самому вдома щоб ніхто не бачив то це алкоголізм

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну....не думаю:girl_crazy:буває...низький тиск..коньяк...кава..

13. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Ну це не рахується))) Маю знайому, вона вже років 6-8, а то й більше банячить "не по-дєтски", як тільки з"являються якісь гроші- вона зразу п"яна(вона ніде не працює) . Вона не бачить в тому ніякої проблеми, а тільки жаліється, яка вона в свої 30 бідна і нещасна, не має сім"ї (таке ніби їй хтось в тому винен), і з того горя напивається. Скільки вже їй говорили, щоб не гробила своє життя- не доходить. Мама просила, щоб вона лікувалася, а вона каже, що не хвора і не залежна від алкоголю. Свого часу з нею працювала, то могла з самого ранку на роботу прийти п"яна, і на роботі напитися. Для неї не є проблемою, що вона може сісти собі дома і сама видудлити пляшку горілки. І так її шкода, але поки вона сама не усвідомить проблеми- нічого не зміниться...

14. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Тут трохи інша ситуація, людина пише що вживає алкоголь у таких кількостях що на наступний день їй стидно. Я також люблю "посьорбати" щось смачненьке(алкогольне-вино, мартіні, віскі) але це 20-50гр. Чамусь мені здається що регулярно я так розумію "напиватись" це ДУЖЕ серйозна проблема.

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Жіночий алкголізм - це страшно. Маю вдома сусідку - і, відповідно, наглядний приклад. Тому інколи стає страшно. І, на мою думку, саме страх та відповідальність не дає жінкам спиватися, хоча наш організм слабший від чоловічого (на думку вчених).
    Сама вмазати дуже люблю. Холодна горілочка влітку (альбо самогонка - то кращий варіант) під шашлик з цибулькою і квашеним огірочком, салат з капусти і печена картопля... Мммм! Комарики гудуть, вогнище горить... Сосни гудуть, а вода в ставочку така тепла. як молочкр у ванній Клеопатри... Тоді я можу мазати і мазати.
    Але! Пияком, незважаючи на часте споживання пива, себе не вважаю. Бо на роботу йду день в день, навіть після гориляки. В хаті чистенько, сама при параді. Для мене алкоголік - людина,яка забуває про себе і про оточуючих. Крім алкоголю. І що сумно: маю такого колєгу... Але то вже буде інша бесіда в іншій темі.

16. Натуля

Натуля Well-Known Member

Були в нас сусіди. Батьки працювали на заводі і чоловік мав доступ до спирту. Спились всі разом із синами (один ніби живий бо по тюрмам сидів). Найцікавіше, що скільки б іх мама не пила - всі завжди були чисті. Мама іх не раз така чистенька, в білій блузочці і спідничці під будинком відсипалась. Білі чоловічі сорочки завжди на балконі сушились...

17. robik

robik Member

Я розумію, як то. Сама так "рятувалася". На роботу ходила, дітей виховувала, чи пробувала, незнаю, але з градусом. Це був важкий період, розлучення, смерть близької людини, і тільки з алкоголем я розслаблялася, виплакувалася. Не встидаюся того, не скриваю, що таке було, хоча хто мене знає, дивуються. Бо твоя біда - тільки твоя, і ніхто тобі не поможе, не розрадить, тільки сама. Радників багато, але помічників мало. Критиків ще більше.
    Але не спилася, час від часу роблю таку собі жертву, 1-3-6 міс абсолютно без алкоголю. Але в інші періоди, люблю посмакувати щось смачненьке, а можу і нажратися в с...ку) важким алкоголем. От таке воно моє алкогольне життя..

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Саме те мала на увазі, що алкоголік забуває про оточуючих. І сусідка наша така ж. Зранку бігуді на голову, а ввечері боса попід вікна. І начхати на всіх.
    Все-таки, більшість жінок мають голову на плечах. Я серед тижня вживаю алкоголь рідко, бо зранку на роботу. Щоб коротко пояснити - все повинно бути в міру.

19. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

А багато, це скільки?

20. hen party

hen party New Member

можу до 2 пляшок вина за вечір...