Жіночі проблеми

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Радість, Nov 3, 2007.

1. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Пішла сьогодні по свої аналізи до лікаря ( липневі)
    ФСГ 3,2
    ЛГ 6,6
    17 б Естрадіол 381( О-о-о) яка б фаза не була, він явно зашкалює.
    Ну, і як знизити? Схуднути- над цим працюю вже не один рік.
    Пролактин 291( міг би бути нижчим)
    Тестостерон 0,3
    Прогестерон 1,1
    ДГЕА-С 956 ( могло б бути вищим)

Від ударної дози ( 3 таб) хлормадінону моя кровотеча припинилася, зараз тільки 1 таблетка- знову мажеться.
    Дуже надіюся, що обійдуся без чистки.

Але прогестерону мені явно не вистачало- якась така ясність думки від таблеток з"явилася :)
    І вже не мерзну- але то температура піднялася з 36,44 до 36,98. І руки вже ніби на дощ не крутить.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а норми лабораторії які? То треба по тому дивитися

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

а коли здавався аналіз? тобто яка фаза циклу, день по овуляції

3. famenlviv

День циклу не знаю, по кровотечі- 11 день, але я вже тепер розумію, що це не були справжні місячні, овуляція не відбулася, тому 1 фаза циклу.
    А для 1 фази ніби все нормально крім естрадіолу- норма від 10-до 170, а в мене 381.

Просто в мене до цього часу такого не було - ніколи не було затримок, цикл був з коливаннями в 2-3 дні .

Ну і лікар сказав, що 1 фаза циклу, і як я розумію, в мене вона першою фазою і до цього часу залишилася.

4. Vittoriya

ну тоді прогестерон аж ніяк не показовий

5. famenlviv

Ну, для 1 фази нормальний, але щоб знати чи справді є недостатність, треба здавати після овуляції, при умові, що вона відбулася.
    Але , якщо овуляції довго не було, і так зрозуміло, що його недостатньо.
    Свою роль він відіграє- робить епідермій більш рихлистим. І ще не дає естрадіолу нарощувати епідермій.
    А так, як в мене його замало, епідермій нарощується, але не виходить.((

6. Vittoriya

але те, що овуляції нема, то не вина прогестерону. Недостатність його то вже як наслідок. бо нема овуляції. А якби вона була, то був би той прогестерон.

7. famenlviv

Та звісно, що це не є причиною, а наслідком.
    Причину треба шукати- чому не відбулася овуляція. Але у мене зараз є більша проблема- мені грозить операція з наркозом( я ще не народжувала і надіюся, що зможу це колись зробити, а для цього мені потрібна ціла матка:), і прогестерон( штучний) може допомогти мені її уникнути, бо ще трохи, і в мене почнеться анемія.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

насправді гістологічна чистка якраз інколи є поштовхом до вагітності ( тобто відновлений ендометрій). Бо при такому ендометрію -плідне яйце просто не втримається. навіть якщо буде овуляція. Але в будь-якому випадку потрібно і гормональний фон врегулювати, бо без цього все на круги своя вертатиметься
    тут якби вже майже 3 міс. минуло. Для діагностики і лікування бажано би свіжі мати

9. famenlviv

Не знаю, просто боюся, а раптом лікар буде змучений. Тут навіть 50 річні з клімаксом не дуже хочуть на чистку йти.

При такому естрадіолі наступна чистка не за горами.

Сказали дочекатися "місячних" вже після прийому гестагену. Там вже будуть дивитися на товщину і аналіз крові.

10. Vittoriya

Дівчата, в сестри після пологів КД відновилися в червні, було нормально як все-5 днів, а от цього разу каже, що вже 10 днів тривають. Спочатку 5 і ніби вже кінчалися, а потім якби знову почалися сильніші. Дитині за два дні рік, годує грудьми ще, до лікаря з тим треба йти, чи таке є можливим при ГВ?

11. сніжна

при ГВ гормональний фон ще нестабільний, тому можливі відхилення у циклі. Але в будь-якому випадку, якщ місячні тривають вже 10 днів, то краще проконсультуватися. Бо причини цьому можуть бути і не гормональні, а , наприклад, наявність міоматозних вузлів у ендометрії

12. Vittoriya

а їх при узд можна виявити?

13. сніжна

. Так, це виявляється на УЗД

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дівчатка, потребую поради. Прийшла від гінеколога щойно, вона робила мені колькоскопію, і за її словами шийка матки в мене не закрасилася йодом, не вся, якось частинами. Я якшо чесно не розібрала. А зараз в інтернеті такого начитался. Шо воно може означати? (бо настйпний прийом аж в вівторок і ядо того часу посивію)

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

От тому я люблю з лікарями вирішувати все і на місці. Так, я достаєвський ше той, мені тре все детально розтулкувати і по кілька разів.:)

Але я тут троха зі своїм. Це скоріш як пожалітися. Прийшли мої аналізи на цитологію і виявили запалення шийки матки. Сказала лікарка дочекатись КД і потім на 10 днів лікування і тоді заново аналізи, це оті противні шкребки...:8: Я шось так троха переживаю, бо і болить воно і є кров"янисті виділення на протязі циклу. і на огляді в гінеколога все закровило... Може хтось мав таку болячку, скажіть шось?
    Щось чекаю тих КД як на голках, вже б скоріше розпочати лікування- від душі б відлягло.)

16. катенок

катенок Well-Known Member

Нічого страшного це не означає, головне-онкоцитологія що покаже. В мене те ж саме, цитологія -запальний тип мазка, висновок трьох гінекологів - нічого страшного пару свічок і можна вагітніти. отже висновок - цитологія, я її зробила в Синево., щоб швидко і якісно. Якщо ж не дай Бог цитологія недобра, тоді вже робити якісь висновки і діяти. Так що не не переживайте.
    Але мене нічого не турбує і виділення нормальні, і місячні і взагальному все ОК.

ага і ще.....найважливіше, що флора в мене нормальна і фауна теж))))).....ну і торчі всі я здала - негативні. А за торчі вони одразу всі питаються якщо є запальний процес.

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Та то не моя лікарка, моя срочно попала на лікарняне, шкода мені було часу то пішла до іншої. А вона якось так ніби говорить, а ніби таємницю робить. Та я собі думаю ну не закрасилось, подумаєш проблема. Я вийшла вже з відти і почало в голову всяке дурне лізти, тепер дуже шкодую шо не розпитала все як має бути, бо вичитала шо то таки проблема.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, от я тим тоже страждаю. Ніби то лікарку все розпитала, а виглядає мені що вона щось не договорює, тому прийшовши додому, тільки роззулася і вже гуглити. відповідно не нагуглила нічого доброго, шось типу як є запалення ШМ, то там в придачу ще майже завжди іде якась торч-інфекція. А ще згадала, що не перездала торчі, а коли була вагітна вони хламідії показували... Ну, і взагальному пішло-поїхало...:girl_impossible:

19. катенок

катенок Well-Known Member

Моя вам порада - підіть в приватну лабораторію зробіть аналіз на флору і цитологію і все будете знати що і як.

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

а в мене є запальний процес - а торчів немає, тому не завжди, Слобода мені взагалі сказав нічого не лікувати, а рахувати це наслідком раніше перенесених інфекцій і припікання шийки(мені робили після перших пологів) ну і просто сказав раз планую вагітність -планувати і далі, а після пологів зразу до нього - тоді вже будемо лікувати.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

А шо в державній не можна?

Я не те, що маю щось протів, просто питаю. Я робила все у нас на Хімічній в поліклініці. А оці аналізи на цитологію вони і так кудись ще відправляють робити, там на папірчику є адреса...