Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Ібупром, в загальному ліки при КД не приймаю, так вийшло тільки цього разу.

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Казала мені гінеколог, що протизапальні нестероїдні зменшують виробіток простагландинів. Я як пю ібупрофен, то виділення трохи зменшуються, вірніше їх інтенсивність. Але так, щоб аж пропали...

3. Merry

Merry Well-Known Member

Дівчата, , будь ласка, підкажіть де найкраще проводити хірургічне лікування ерозії шийки матки (заморожування, тощо)? Можливо десь є клініка хороша чи лікарі які на цьому спеціалізуються. Дякую.

4. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

на жаль, я не знаю, де є пристойна клініка з такого приводу, але щодо ерозії можу сказати, що якщо дівчина ще не народжувала, то ніякого хірургічного втручання не може бути. А от якщо вже народила, то можно и припікати цю ерозію. Ну це наскільки я знаю...

5. Megan

Megan Well-Known Member

Що означає рідина в позадуматковому просторі?

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

якщо була овуляція, то це нормально, фолкул тріскає і та рідина виходить, за кілька днів воно має зникнути, якщо ж не зникає, то тоді може свідчити про якесь запалення. Ну це я так чисто з того, що почула колись від лікаря.

7. Megan

Megan Well-Known Member

І в яйнику після овуляції теж може бути рідина?

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

оцього не знаю, тому не скажу. Я знаю лиш те, що за маткою вільна рідина після овуляціі-це нормально, це якраз свідчить про те, що фолікул тріс. А в яйнику утворюється жовте тіло.

9. Raven

Raven Мама малятка

фолікулярна, фолікул тріс, вона має вийти

10. Talya

Talya Well-Known Member

для тих, хто ще не народжував, можна робити кріодеструкцію - заморожування азотом

11. Raven

Raven Мама малятка

мені не радили

12. fillette

fillette Well-Known Member

Я лікувала ерозію радіохвильовим методом в Альтернативі. Не залишилось жодного сліду. Ще не народжувала.

13. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, в яких випадках призначають біопсію шийки матки? Маю невелику ерозію, цитологія показала лейкоцити, запалення. Це покази робити біопсію? Гинеколог сказала, що лікуванти будемо по результатам біопсії. Мала необережність на ютубі подивитись, як ту біопсію роблять, почитала.....вагаюсь, чи дійсно варто? Ще такий нюанс, маю медичне страхування, от думаю, чи не призначають "зайві" аналізи, страхова ж і так все покриє.

14. Raven

Raven Мама малятка

мені робили, ніц страшного

15. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Дівчата, хто робив кольпоскопію в ЖК на Симоненка? Як враження? І в кого краще робити кріодеструкцію? У мене виявили ерозію, сказали обов'язково пройти кольпоскопію в нашій ЖК і потім- на кріо (лікар з ЖК одразу якусь свою знайому з Русових нахвалювати почала, а я хочу до доброго спеціаліста потрапити, а не до кого попало...). Знаю, що тут вже про то писано-переписано, але не сила перечитувати 180 сторінок...

16. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Біопсію перед процедурами з шийкою матки завжди роблять. Нічого в ній страшного нема. Не боляче, хіба трошки пощипає, коли зразки беруть.
    Робили аргоноплазмову деструкцію в Параскеві. Ще там можна радіохвильову робити. По відгуках лікарів та в інтернеті це ті з найновіших і найакуратніших методів.

17. Talya

Talya Well-Known Member

а чим аргументували? мені було 22 р. коли виявили ерозію, яка вже не піддавалася звичайному лікуванню (лікували більше півроку, а результату не було як такого). заміжжя і вагітність ще були не на часі, а ходити з ерозією я вважаю небезпечним. мій лікар на той момент мав в наявності лише лазерний ніж (вже точну назву не пригадаю), тому скерував до лікаря, котрий робив кріо, бо після лазера залишаються рубці. народила через 3 роки зовсім без проблем. від кріо і сліду не було. навіть лікарю, котра приймала пологи, забула сказати, що шийка під кріо була. (кріо робила у Філіпюка на Русових)

18. Raven

Raven Мама малятка

типу залежно від ступеня ураження, казали, що можливе погане відкриття шийки і т.п.
    радили радіохвильову, вона більш ощадлива

19. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

а хто радив, якщо не секрет? Ох, в мене вже голова обертом від тих деструкцій... Бачу, більшість робить кріо. Яка вартість в середньому зараз?

20. Genya

Genya New Member

Привіт, дівчата! Поділіться, будь-ласка, контактами (в приваті) і відгуками про хорошого гінеколога (щоб зробив нормальний огляд, визначив причину завмирання вагітності і допоміг завагітніти вдруге). Бо коли у мене стався викидень - моя гінеколог в ургентній ситуації мене просто "кинула" - не брала трубки. Тепер іти до неї на огляд-консультацію знову просто боюсь і не хочу! Допоможіть, будь-ласка.