Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. DValyaD

DValyaD New Member

Відповідь: Жіночі проблеми

це Ви мені чи shparynka ??

2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Вам:):girl_yes:

3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Як то кажуть, прохання поставити діагноз по аватарці. Завжди регулярні місячні, між ними ніяких виділень. Єдине, що цей цикл почався з молочниці після закінчення місячних. Сьогодні 18 день (при циклі в 26 днів). Почались виділення і болі внизу живота, як на місячні. Виділення невеликі. Помітні лише на туалетному папері. Але живіт болить. Овуляція мала б давно минути, вагітність в цьому циклі виключена. Це в межах норми? Чи бити на сполох?

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У мене таке буває, коли перенервуюся, або через застуду.

5. Іспанка

Юля, я б на твоєму місця на всякий випадок тест зробила (чи то часом не імплантація). Мало там що. Якщо тест негативний, то може вартує сходити на УЗД, глянути для заспокоєння.

6. Chortenia

Та от я збиралась наступного циклу нарешті запхати себе до гінеколога. Імплантація виключена (хіба з минулого циклу щось завалялось :girl_crazy:). Поспостерігаю до завтра, начиталась вже тут всякого. Власне, цікавить з досвіду, чи щось таке траплялось.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у мене таке щось було раз, півдня мазалося, погнала на УЗД, а виявилося, що таки КД раніше почалися. Проаналізувала і зрозуміла, що то міг бути просто ановуляторний цикл, тому і сам цикл вийшов короткий ( то був десь 21ий день з циклу, при моїй нормі 28-32)

8. Іспанка

В мене траплялася така мазанина всередині циклу (коли перемерзала або перенервувалася). Мала таке 2 чи 3 рази, але то чисто заморочки мого організму і нестабільного циклу.

9. Chortenia

В мене щось теж підлі підозри на ановуляторний цикл, ібо плідного слизу не було взагалі. Списала на молочницю і всяке таке. Тепер задумалась.

10. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Ще як варіант може бути пізня овуляція . Було в мене таке 2 рази на 17 дц.

11. Vittoriya

А до речі, які виділення? то не може бути овуляція?

12. Chortenia

Ріденькі, рожевуваті, видно тільки на папері. в мене під час овуляції ніколи виділень не було

13. Vittoriya

я мала на увазі , чи нема слизу такого як при овуляції? Ясно що то все так, догадки. Теоретично овуляція може бути так пізно, навіть при такому короткому циклі, життя ж кожного дня інше, але що то насправді ніхто з нас вам не скаже. Я вже писала, що як в мене таке почалося, то я з переляку погнала на УЗІ, ясно,що то може і не було потрібно, просто довго починалися КД, але таки мене заспокоїло.

14. Raven

Raven Мама малятка

може ерозія так проявлятися, покажіться краще гінекологу

15. Chortenia

Таки почались в мене КД. бачу, впринципі, таке буває, і є в межах норми. Закінчаться, потусую до лікаря, все одно на огляді 100 років не була. Дівчата, дякую.

16. Kom

Kom Member

Дівчата, не знаю, чи тут писати. Не знайшла відповідної теми... Може в когось з дівчат у Львові лишився норколут (1, 2 упаковки, скільки є...) Напишіть в приват мені... Бо він зараз на перереєстрації... Заздалегідь дякую!!!

17. Margarett

Margarett Well-Known Member

Існує аналог/джанерік з тою ж діючою речовиною (норетистерон) в аналогічній кількості до згаданого препарату має назву Примолют-НОР. Виробник дойчен, попитайте доктора і у аптеках, мав би бути в наявності.

18. chinchila

chinchila New Member

Дівчата! Може, хтось з таким стикався. На днях ходила на огляд до гінеколога, взяли мазки, зробили УЗД, кольпоскопію. Виявили ерозію шийки матки і мазки не дуже добрі - молочниця і т.д. Так ось... що запропонувала лікар: 1. зробити біопсію шийки матки - ціна поза 800 грн.; 2. кріодеструкцію - поза 600грн.
    І я щось розгубилася. Начиталася про біопсію і не можу зрозуміти, яке відношення вона має до ерозії. Може, в когось таке було, підкажіть,будь ласка.

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

Може у вас виявили онкогенні типи вірусу папіломи? А цитологія що показує?

20. chinchila

chinchila New Member

Про цитологію взагалі не йшлося. Зробили кольпоскопію і відразу сказали, що треба зробити біопсію.