Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

То точно начиталися)))
    В мене цикл відновився через два місяці після пологів, а годувала заледь не 3 роки.
    Не щезло молоко, як бачите, тай Роман не жалівся, що гірке:girl_crazy:

2. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Я робила деструкцію радіохвилями в Параскеви. Дісно займає мало часу (хвилин 10 - з анестезією, вилізанням-злізанням з крісла, ну і власне процедурою). Не боляче. Дискомфортно було півхвилини, і то через мій страх.

За два місяці на огляді сама бачила результат (на моніторі, робили кольпоскопію). Я була приємно вражена.

3. Raven

Raven Мама малятка

Теж пропонували в Альтернативі робити, бо маю дуууже велику. Але вагітність мої плани скоригувала.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а яка ціна була тої процедури?
    я сьогодні передзвнила ще до лікарки яка вела мої вагітності, піду до неї теж проконсультуюсь, то вона мені сказала що і для кріо є різні насадки на різний розмір ерозій, а передзвонивши і взнавши ціни альтернативи, у мене склалось враження наразі, що вони пробують вмовити на більш дорожчу процедуру знаходячи для цього потрібні аргументи.

5. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Близько 800 грн. (я вже і не пам'ятаю точно). Можна передзвонити до них і спитати точніше.
    Коли робили цю процедуру, то лікарка казала, що якби в моєму випадку робили кріо-, то треба би було хвилин 40 для виконання процедури, а так - 5-7 хв.

6. onebyone

onebyone Well-Known Member

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата і я до вас за порадою щодо своєї ерозії шийки матки.
    Почну з початку - під час вагітності в мене було все ок, до того теж жодних гінекологічних проблем не мала. Після пологів пішла на огляд - виявили ерозію і сказали прийти за пару місяців зробити кріодеструкцію. Я щось із тим не поспішала - трохи начиталася, сподівалася, що може гормонального походження і сама пройде.
    Після того була ще у 3-ох інших спеціалістів, зокрема Філіпюка (Русових, до речі перший і єдиний хто мене через кольпоскоп оглядав) і всі вони мені ставлять ерозію 2а-2б. Так пройшло вже 4 роки. Ось я місяць тому пішла в онкодиспансер. Той лікар мені першим сказав, що то в мене псевдоерозія. З того, що він наговорив (говорять вони швидко і повторювати не люблять) я зрозуміла таке - та ерозія була результатом того, що слизова під час пологів вивернулася, і що в такому випадку ні кріодеструкція, ні припалювання струмом не допоможуть (за якийсь час та ранка знов проявиться), і що потрібно той рубець забрати електроножем. При чому то таке місце, що тяжко гоїться і тре буде побути до 2 тижнів на стаціонарі, де закладатимуть препарати для загоєння.
    Так що тепер я взагалі не знаю, що маю робити. Ще таке собі думаю - чи нема якихось традиційних методів як от у випадках механічних ушкоджень інших тканин - як от закладання мазей і тп для загоєння. Може хтось ще стикався з такою проблемою - чи справді потрібні такі радикальні методи?
    В межах норми це як? Як вам встановлювали присутність папіломи вірусу? (в мене всі брали тільки цитологію (2а-2б), деколи мікробіологію (все ок))

8. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата маю таке питання...
    Останніх кілька циклів перед місячними у мене з'являється відчуття дискомфорту в щитовидці. Так ніби злегка щось здавлює і пульсує. Плюс безсоння періодично - прокидаюсь десь в 1-2 ночі на півгодини. Раніше такого не було. Два місяці тому ходила в ендокринологічний диспансер на УЗД. Сказали, що нічого незвичного немає. Правда в ті дні мене нічого не турбувало. Тепер от знову появилось. Ще турбує слабкість, особливо звечора - година 9 я вже "отбой" і волосся сильно лізе. Оскільки я з плануючих, то мене трохи турбує. Хтось може мав таке? Розумію, що то гормональні порушення і треба здавати аналізи. Але ці два тижні інтенсивно лікую зуби і поки колять знеболювання, здавати нічого не хочу. От мене і цікавить питання - чи проблеми з гормонами щитовидки можуть не проявлятись на УЗД чи якщо щось не так, то конче має бути видно?

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А аналізи на гормони щитовидки здавали?

10. Dominika

Dominika Well-Known Member

ні. робила лиш УЗД. Як я і писала -планую зробити аналізи. але зараз лікую зуби, тому за півтора тижні піду.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну думаю , що по любе треба здати, мені здається, що на УЗД ще не повну картину видно.

12. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, не знаю, чи сюди писати чи куди. В мене затримка вже 9 днів. В неділю дуже тягнув живіт як на місячні, думала, що почнуться, але нічого.. Чи може то бути від зміни клімату? Але, в принципі, з моря ми повернулися ще 18 серпня.. Думала, може вагітність, але ні - робила 2 тести - негативні, здавала кров на ХГЛ - теж негативний результат. Щось так переживаю, чого їх нема.. В кого було щось подібне?

13. onebyone

onebyone Well-Known Member

В мене після моря таке саме було, так само купила зробила 2 тести , сходила до лікаря. сказав чекайте. На наступний день почалися. В результаті посунулися на 2 тижні!

14. Shatenka

А скільки у Вас була затримка?

15. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В моєї подруги після моря теж була затримка близько трьох тижнів, тести на вагітність були негативні. Затримка відбулася через зміну клімату, так лікар пояснила.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

може. Навіть міжсезоння теж інколи на цикл впливає ( збої часто трапляються на межі змін пори року). Тому інколи допускається. що затримка може бути до 2 тижнів ( навіть тести на вагітність рекомендують робити теж лише після 2 тижнів затримки). Якщо затримка буде більше 2 тижнів, варто звернутися до лікаря. Іноді це пов язано із кістами яйників (одиночною кистою або полікістозом)

17. Shatenka

Дякую, дівчата, трохи заспокоїлася. Буду надіятися, що прийдуть скоро..

18. Музик

Музик Мартуська

а яка максимальна тривалість другої фази менструального циклу? я так розумію, що в мене якийсь збій, оскільки нині, як показує графік БТ - 22 ДПО

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене таке було, коли була фолікулярна кіста, то на узд виявили, пройшла сама.

20. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

До пологів в мене була ерозія, думала що пройде, але вона ще більша зробилася, майже на всю шийку матки (по словам лікаря). Гінеколог рекомендує радіохвильовий метод лікування ерозії (типу не випалювання, а випаровування ерозії). Може хтось робив цю процедуру, поділіться досвідом. Чи дуже боляче? І за скільки часу заживає шийка матки? І чи ця процедура є ефективна? В Тернополі її роблять лише у приватних клініках, досить коштовно (в одній за 700 гр., а в іншій за 1400 гр.). І от не знаю що робити, гроші не шкода заплати тільки би був хороший результат.