Жіночі проблеми

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Радість, Nov 3, 2007.

1. Уляна

Уляна Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Привіт усім. Хтось лікував ендометріозні кисти уколом Декапептил Деко до операції.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, може хтось знає, у мене на 13 день циклу почало мазатися, досить сильно і до сьогодні то відбувається. При овуляції у мене завжди були виділення, але дуже мало і не довго, а тут я навтіь не знаю , що думати. Такого ніколи не було... Чи може це бути пов'язано з тим, що я почала ходити на спорт? Чи варто піти до лікарки?

3. folklina

folklina New Member

Я лікувалась декапептилом в ін"єкціях, правда, не від кист. Якщо щось цікавить, напишу.

Особистий сумний досвід підказує, що з позаплановою мазаниною треба би до лікаря (хіба що це у Вас початок позапланових місячних)

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

дзвонила щойно до лікарки. Сказала, що це овуляторна кровотеча, сильніша, бо організм отримав цього місяця стрес, через те , що я почала ходити на спорт. Сказала зменшити навантаження на кілька днів і воно пройде. Буду бачити. Я не можу сказати, що я дуже перенапружувалася, але почалося власне після спорту, а я трохи того тижня дорвалася..

5. Уляна

Уляна Well-Known Member

Цікавить. В мене взагалі якийсь цирк з тими уколами вийшов. Минулого тижня я мала мати в вівторок операцію, прийшла на день швидше зранку. Розпочався консиліум лікарів і мене оглянув професор. Його призвіще не памятаю. Після огляду він сказав що не вважає, що мені варто робити завтра операцію і сказав проколоти ці уколи. В той самий день я зробила один укол. Одним словом я нічого не розумію. І не вірю що мені ті уколи щось допоможуть.

6. folklina

folklina New Member

Я брала 6 уколів минулого року, якраз в цей час розпочала, тому якщо буде спекотне літо, то я Вам співчуваю (хіба би Вам пощастило обійтися без приливів, які мене мордували ще місяць після закінчення курсу ін"єкцій, десь до листопада). Наскільки я зрозуміла зі слів своєї лікарки і з інтернету, уколи ніби "перезавантажують" організм, призупиняючи всі активні процеси завдяки штучному клімаксу і тому все, що росте по над норму (наприклад, надмірний ендометрій, внутрішньоматочні вузли, з приводу кист, на жаль, нічого не скажу, бо не знаю), перестає збільшуватися. Ще не знаю, наскільки довго триватиме ефект від того курсу уколів, життя покаже.

7. Уляна

Уляна Well-Known Member

Дякую за консультацію. Наразі ніби нічого, а дальше буде видно.

8. Лія

Лія Well-Known Member

Дівчата, хтось робив кріо перед плануванням вагітності? Чи варто? Чи сумісно з Г В? Ерозія шийки розміром з монету в пять копійок.

9. taniko

taniko New Member

всі ж говорять що не можна робити ні кріо, ні прижигання, ні резонанс тим хто ще не народжував, під час усіх цих процедур пошкоджуються м’язи матки і вона може не відкритись коли будете народжувати дитинку або навпаки можуть бути проблеми передчасної вагітності.....
    спробуйте лікувати, якщо ви знаєте що у вас ерозія, логічно що ви вже були у лікаря, а лікар вам не пояснив причину вашої ерозії, ви здавали якісь мазки-аналізи? просто так ерозія не з’явиться (її причиною є запалення, наявність всяких мікоплаз, уреплазм, гарднерел, хламідій) спершу треба вилічитись від цього, а потім далі дивитись що робити і чи дійсно вам потрібне це кріо...

якщо ваш діагноз поставили точно ендометріоідна киста, то напевно спершу треба спробувати лікувати вашу кисту (ендометріоз це не просто киста, це хвороба, яка може з’являтись знову і знову), тому операція проблеми не вирішить, а прийом гормональних ліків на "брудну печінку" може ще більше ускладнити становище. якщо вам приписали уколи, провірте хоча б кров, чи немає у вас токсоплазмозу, бо на фоні таких уколів інші хвороби набирают стрімкого розмаху.
    в мене самої киста, тому пишу вам ті поради які отримала від лікарів та дівчат шо вже пройшли це.

10. Лія

Лія Well-Known Member

Ерозія я так розумію в мене після перших пологів,так як шийку розкривали вручну ,були розриви і то все потім довго не гоїлось. Лікарка запевняє , що проблеми можуть бути після припалювання, а після кріо- жодних проблем при пологах.

11. Adelaida

Adelaida Active Member

Лія, а яка у Вас ерозія? Що каже цитологічний мазок, чи робили кольпоскопію, чи є у Вас дисплазія (за результатами біопсії)? На скільки я знаю, якщо цитологічний мазок типу I-II і гарні результати біопсії, то з процедурами при бажанні можна зачекати. Лише час від часу повторювати всі аналізи.
    Обговоріть це з лікаркою.
    І ще. Великий великий розмір ерозії не обвоязково те саме, що важка ерозія.

12. Лія

Лія Well-Known Member

Цитологію і все решта сьогодні здала. Ну і ще треба здати біопсію якшо я надумаю заморожувати, так лікарка сказала. Вона дуже радить заморожувати, бо типу при вагітності понижується онко імунітет.А наскільки то залежить від результату аналізів та необхідність несказала - може треба з іншим лікарем порадитись. Лікар Вічковська . Можливо хтось має відгук про неї.

13. Talya

Talya Well-Known Member

Робила кріо, правда то було за 4 роки до пологів. Ерозія була досить велика (задавнена), тому і не дуже швидко лікувалася. На той момент кріо було єдиним варіантом лікування, оскільки ще не народжувала. На пологи це не вплинуло, бо все загоїлося добре, без спайок і т.п.

14. ksuhanova

ksuhanova New Member

девочки скажите кто нибудь стыкался с такой проблемой как опущение матки?

15. Hanny

Hanny Active Member

я стикнулася з такою проблемою після пологів, мій гінеколог радила робити вправи Кегеля (по 30 разів 2-3 підходи в день)! Чи помогло напевне буду знати через місяць -два на черговому огляді, але по відчуттях - мязи матки вже укріпились!

16. StarKa

StarKa Member

В мене так вийшло. Робила кріо в лютому. А завагітніла в квітні. Ще мабуть і добре зажити до кінця не встигло. Бо як наступає вагітність шийка розрихлюється і лікарка казала що видно сліди і що не докінця зажило ще. Також переживала чи вплине на родильні здатності. Але все було добре. Шийка розкривалася сама без проблем. Може ще залежить від того як і хто робив це кріо. Бо лікар який робив - запевняв, що він дуже хороший спеціаліст у цьому. Бо казав що на кожному повороті зараз роблять, а там є свої нюанси. І він спеціально вчився. Не знаю наскільки то правда, але якщо вас зацікавить то в пп розкажу хто, де і за скільки мені то робив.
    Про вплив на ГВ взагалі вперше чую. Сама от годую ще.. І планую годувати доооовго..

А взагалі знайома з Києва розповідала. що в них зараз нові методи існують по лікуванні ерозій. Зокрема їй робили лазерну корекцію. В нас я так розумію така розкіш ще не поширена..

17. Лія

Лія Well-Known Member

Вплив на ГВ я маю на увазі ,що ще годую першу дитину.))

18. ksuhanova

ksuhanova New Member

насколько долго эти упражнения надо делать?

19. Hanny

Hanny Active Member

Не цікавилась чомусь:girl_blush2: Планую робити до наступного візиту до гінеколога!!!

20. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Ходила я до іншого лікаря. Направила на здачу ТОРЧ інфекцій. Виявили в мене генітальний мікоплазмоз, який може бути причиною ерозії. Лікуватися призначила антибіотиками Хемоміцин разом із чоловіком. Чоловік, щоб впевнитися в правельності діагнозу ходив здавати в іншу лабораторію аналіз на мікоплазму, проте в нього цієї інфекції не виявили.
    Я не знаю, що вже думати. Як я розумію, ті інфекції які є в мене повинні автоматично бути і в чоловіка. Порадьте, що мені робити.