Жіночі проблеми

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Радість, Nov 3, 2007.

1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Жіночі проблеми

Пити потрібно 10 днів по одній таблетці 2 рази на день. А от затримка від щитовидки може якраз бути, але то потрібно гормони щитовидки здавати (Т3,Т4 і ТТГ) і якщо вони не в нормі то дивитись на УЗД щитовидку.

2. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

я записалась на УЗІ завтра в Львівський обласний центр репродуктивного здоровя, що на Короленка. Перевірю ще щитовитну залозу. Може дійсно в ній діло:girl_sad:

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

І взагалі перед тим як лікар назначае гормон, можна і аналізи здати, зараз це доступно всім (в тому ж синево, повна репродуктивна панель) , це раніше на угад мусили, а зараз легше :)

4. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дякую за поради.
    Але дивно так. Лікар виписала саме на 7 днів, а не на 10. Я вже їх два дні не приймаю. А там треба приймати строго в одну й ту ж годину. Якщо я їх зараз почну пити, то то вже буде не то. Я ж правильно думаю?

5. Neytasa

Вже якщо перестали, то нема смислу і починати, а то взагалі організм не буде знати як реагувати на ці стрибки! раз настроїлись краще аналізи здайте :)

6. Уляна

Уляна Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка які розцінки на лапароскопію

7. Coshitce

Coshitce Member

Два роки тому мала аналогічну ситуацію, призначили (почергово) Дюфастон, Клостильбегіт, місячні почались десь за 10-12 днів, тоді призначили Норколут та Лютеїну.
    АЛЕ!
    Почалися сильні болі в грудях. Огляд у мамолога, мамограма показала вузлики.
    Тому гормональні таблетки то може і добре, але.....

8. silvia

silvia Well-Known Member

Avanturistka у мене постійні довготривалі затримки, зараз постійно сиджу на Дуфастоні ( місячні вчасно), як тільки припиняю пити - далі затримки на 2-3 місяці.....гормони здавала к-ка раз - внормі....
    Уляна ціни різні від 3 до 5 тисяч грн. ( залежить від місця та лікаря)

9. Уляна

Уляна Well-Known Member

Дякую. А то мій лікуючий лікар відправив мене на операцію, а я поняття не маю про ціни. Ніколи не стикалася.

10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

От мене цікавить, чому в мене всі застуди і навіть ангіна ця проходять без температури..лікарі тіки питають...що взагалі не було. Кажу не було і не буває. Принаймні останній раз в мене температура піднімалась, як малому було 2 місяці, бо груди набрали дуже чи шось таке. У мене навіть 36,6 рідко буває, завжди менша.

11. Venezianka

Venezianka New Member

Підкажіть, де можна зробити мамограму і скільки це коштує? Дякую.

12. Neytasa

На короленка була :girl_yes:

13. Coshitce

Coshitce Member

Я робила на Короленка (випадково потрапила в час акції від компанії Мері Кей, тому було безкоштовно, це було рік тому). Кажуть, що мамолог, яка там працювала, зараз перейшла в центр святої Параскеви. Телефон в центр на вул. Короленка скину вам у ПП.

14. Merry

Merry Well-Known Member

Скиньте, будь-ласка, і мені.

15. Milongera

Milongera Well-Known Member

Для інформації - мамограму роблять тільки жінкам після 40. Раніше немає сенсу, бо тканина грудей має іншу щільність. Я це знаю, бо теж ходила колись на Короленка, щоб зробити мамограму, а мене відправили на УЗД. До речі, і апарат в них тоді чомусь не працював.

16. Neytasa

Дали вчора рекламку, якраз по темі! В мед.центрі Святої Параскеви роблять мамографію ,УЗД і МРТ молочної залози. Пишуть, що до 40 років краще УЗД, а після 40 інші методи!

17. Coshitce

Coshitce Member

В ПП Venezianka я це написала.

18. Merry

Merry Well-Known Member

А УЗД можна зробити будь-де, чи спеціаліст має бути особливий?
    А де цей центр знаходиться, може маєте якісь координати?

19. Maruwka

Maruwka New Member

Місцерозташування: м. Львів вул. Заводська, 7(р-н Замартинівської)

Години роботи медцентру: пн. - пт.: 8:00-20:00
    сб.: 9:00-18:00
    нд.: вихідний

Телефон контакт-центру: (032) 295-4-000

20. xsanka

xsanka New Member

У мене теж так, постійні довготривалі затримки, може і пів року бути. Здавала аналізи, ніби все в нормі, коли пю контрацептиви місячні регулярні. Лікар казав після родів внормалізується, але вже двоє діток є а змін ніяких. І то що завагітніла, лікар казав чудо, лікувалась тоді у Томича, бо казав треба 2-3 місяці попити гормони. От хочу обстежитись, щоб знати від чого в мене такі гормональні порушеня і як лікувати. Може хто підкаже куди звернутися.