Відповідь: Жіночі проблеми І поміг?Можеш написати хто,бо я знов у пошуках доброго уролога.Хоча з нового року зайнятися тим серйозно.А то вже сил нема цілий час то терпіти...
Відповідь: Жіночі проблеми Пішла до уролога в свою поліклініку. Він сказав здати аналіз на стерильність сечі, але тільки тоді коли буде загострення циститу... потім призначив лікування. Головне вчасно звернутись, щоб той цистит не "просувався вверх"
Відповідь: Жіночі проблеми Скажіть,будь ласка ,мені,хто знає.На 8 день МЦ мені"помазало".Це сталося після сексу.Такого в мене не було ніколи,тому питаю у вас,що то може бути?
Відповідь: Жіночі проблеми Вибачте за запитання, можливо так не гарно. Але може хтось знає теперішню ціну за операцію кісти яєчників.
Відповідь: Жіночі проблеми Скоріш за все-ерозія шийки матки, в мене така сама ситуація була. ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ---------- В лікарні залізниці я лежала з камінням в нирках- завідувач відділення урології найбільш толковий з усіх, в кого я лікувалась.
Відповідь: Жіночі проблеми єндометріоз на звичайному огляді тяжко виявити,хіба що дуже серйозну форму на узд видно,точно тільки лапароскопія сказати може. Лікарі чомусь не звертають уваги на хворобу Варикозне розширення вен органів малого тазу.Вона дае болі,збої циклу,різні неприемні відчуття і навіть виділення.кого турбують такі симптоми,а лікарі не можуть поставити діагноз-почитайте.
Відповідь: Жіночі проблеми Якщо не помиляюся, то Мартинів є два. Один - уролог, один - гінеколог. (вони, здається, брати)
Відповідь: Жіночі проблеми саме так.І я ходила до уролога.Але він мене не захопив.Якась байдужість була з його боку до мене.Так,аби я відстала...
Відповідь: Жіночі проблеми Була я в гінеколога ( Шипунова). При огляді він виявив ерозію, сказав, що це швидше всього наслідок родів, направив на аналізи, які виявились добрими. На слідуючий день я мала прийти до нього, щоб оглянути ту ерозію, як я зрозуміла на УЗІ, але почались КД, тому відклали на наступний тиждень. От зараз мучить мене питання наскільки то страшно? і як воно лікується?
Відповідь: Жіночі проблеми Оксана Ст, це не страшно, не переживайте, в мене також після родів була ерозія така як 10 копійок...її не лікують, її заморожують азотом, мені принаймні заморожували і на УЗІ я не ходила. Я в Склярової це робила ще 5 років тому і після заморожування і сліду від ерозії нема. Цю процедуру роблять відразу після місячних.
Відповідь: Жіночі проблеми Я, щось не зовсім зрозуміла, що ви хотіли сказати........... ---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ---------- А це боляче?
Відповідь: Жіночі проблеми Робила заморозку ерозії у 2004 році, мала вроджену. Процес не болючий, триває 30-45 хв. У 2009 році родила мала маленькі внутрішні тріщини, ерозія не відновилась. Дивились гінекологи недавно, казали що слідів від ерозії не видно. Робив заморозку дуже хороший лікар правда трохи хапуга. Якщо будуть потрібні деталі пишіть в ПП.
Відповідь: Жіночі проблеми Забираю свої слова назад. Тепер сама переконалась що вотна мяко сказано не хороший лікар
Відповідь: Жіночі проблеми обгрунтовую: потрапила до неї випадково, поки мій гінеколог був у відїзді. Зробила купу не потрібних аналізів на гормони( при чому деякі з них вона призначила не в той період коли їх потрібно здавати) поставила діагноз ендометріоз і полікістоз. Призначила мені Діане - 35, пила їх 7 місяців. добре що повернувся мій лікар, він був шокований діагнозами!!!! Подивившись на аналізи сказав що там близько не видно того що вона мені поприписувала. А мою подругу так лікувала від безпліддя що чуть до менопаузи не довела.Тепер від її лікування лікується.