Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

а хто то такі?
    Якийсь маразм...Навіть читати все не хочеться....

мда..Взагалі-то є...

2. MaryF

MaryF Well-Known Member

о, то точно! Але найгірше те, що є люди, які можуть у це повірити.
    А, і у вовчиць, які живуть на волі також є "тєчка" з кров"яними виділенями, хоча то тварини, а ми люди.

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я також про це подумала,коли то читала..але там є поясненя,шо після клімакса-здебільшого уже серйозні онкозахворювання.

ну "народ" існує набагато давніше ніж офіційна медицина,якій я вірю відсотків на 98:)

то просто думка людини,нова для мене. КД,справді,неприємна штука і хочеться вірити,що місячне очищення організму справді можливе в невеликій кількості і недовго :) тому почитаю форум сироїдів чи у них спостерігаються такі зміни..
    не треба кіпішувати так,можливо років через 30,коли офіційна медицина почне відживати своє,ми багато що зрозуміємо і переосмислемо.
    тому то просто думка і "розслідування" людини,яка заслуговує уваги.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

яка?..просто з цікавості

4. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Оленко, по ідеї місячні це не боляче, принаймні в здорової людини мали б бути такими, от якраз коли болючі, то вже ознаки хвороби. А щодо сироїдства, то якраз можуть бути якісь патологічні зміни, організм людини до того не пристосований. Людина ніколи не була повністю сироїдом. Навіть мамонта і того готували на вогні:).

5. Vittoriya

коли заплідненння не відбувається,яйцеклітина тріскає і відбувається чистка організму-місячні.Може я не точно пояснила,нам це розповідала лікар-гінеколог на науках.

6. olenkastar

ще раз пишуууу-----то не моя думка,нема чого на мене нападати!я просто виклала нову на мій погляд інформацію!я навіть своєї думки щодо статті чи коментаря не залишала;)

7. Vittoriya

А хтось десь бачив отих "здорових" жінок, у яких нема місяцних і які можуть при тому завагітніти?

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

чесно?то не інформація,то просто якесь сміття...Пробачте,то не до вас,а власне до тої "інформації".Над таким навіть не варто задумуватися ,сперечатися і обговорювати

Останнє редагування: 24 Вересень 2010
  8. olenkastar

але жінка не щомісяця має овуляцію,не кожного разу яйцеклітина тріскає,а місячні є кожного разу.чому?

одним словом,просто багато всяих думок і кожен вибирає йому найближчу,але як людина,яка цікавиться багатьма точками зору мені було цікаво її прочитати :)

9. Vittoriya

так підіть до лікаря,якому довіряєте і спитайте.Все ж це краще,аніж читати неперевірену інформацію в неті...

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ні не заслуговує, або не такої як вони хотіли (особливо видно з коментарів там же під статтею).

Жонглювання фактами і аналогії з дикими тваринами - це брєд. Людина яка мінімально біологію в школі вчила знає як і чому і скільки відбувається тічка в тварин. Хто не знає, на то є література.

На те для чого потрібна менструація теж є література.

в авторів статей шлаки=токсини. Я птіца-секрєтарь - даю справку. Токсини виводяться видільною системою (що таке видільна система теж пише в книжці з біології за 9 клас). Хто мені покаже "шлак" з людського організму - дам сто доларів (з продуктами людської життєдіяльності прошу не звертатись, бо то не є шлаки). Шлаки вони знаєте при виробітку металу утворюються.

при настанні менопаузи у всіх жінок припиняється менструація.
    Всі вони хворі на рак? Ви знаєте і я знаю, що ні. Ті що не хворі - "вилікувались" від менструації?

хочеться - вірте, нащо носити дурне на форум?

П.С, є жінки які не мають менструації (або мають дуже рідко) і при тому народжують дітей - це факт. Стається це при СПКЯ, що воно і як читайте книжку.

При збільшенні фізнавантажень менструації стають менш болючими внаслідок покращення кровообігу в органах тазу. При надмірних фізнавантаженнях менструація припиняється взагалі, внаслідок тупо виснаження, коли організм не має сили на підтримання потрібного для овуляції-менструації рівня гормонів.

Дослідження за 18.. рік порадували, нічого не скажеш

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

хто на вас нападає? я коментую статтю, а віддуватись таки доводиться вам бо ви її принесли

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

здорова жінка має щомісяця овуляцію і менструацію.
    варіант норми - 1-2 рази в рік жінка має зсув "пропускає" овуляцію і менструацію, воно виглядає як 1 менструація за час двох циклів - кострубато трохи пояснила

далі менструація є овуляції не було. Згрубша, бо вже втомилась - гормон що відповідає за овуляцію не спрацював або спрацював не так (утворилась киста фолікулярна чи ще щось), а гормон, що відповідає за менструацію спрацював

ну це дуже згрубша :)
    матка готується до вагітності, нарощує ендометрій, який мусить бути наповнений капілярами, бо як буде вагітність, то якосьту плаценту треба кров"ю постачати (оце звідки кров бреться при М)-в жінки є овуляція - запліднення не відбулося - гормони дають команду "всі на вихід" - відбувається менструація при якій виходить нарощений ендометрій і кровотеча яка стається через відторгнення того смаого ендометрію
    ніколи не думала, що доведеться такі елементарні речі писати це ж ваше тіло як можна не знати як воно працює?!

11. Відповідь: Жіночі проблеми

12. olenkastar

та про то і йдеться.усе ви правильно кажете. але сильної кровотечі в ідеалі бути не повинно і болі при цьому. (просто від критики дп-шної залізла на сайти сироїдів і вегетаріанців,які описують власні досвіди,що місячні у них стають незначними,,короткими і безболісними від зміни образу життя і харчування).

усе відбувається як ви і кажете,усе правильно.я теж так вважаю.але кровотеча при цьому не обовязкова (за умови правильного харчування і способу життя і мислення) -вважає автор (я так зрозуміла).

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Є таке. Слідкую за циклом і зауважила що коли овуляції не відбулось то місячні проходять інакше ніж після того як вона відбулась, але менструація всеодно є.

І ще одне можу підтвердити якщо сильно схуднути на 5кг а потім на них же ж різко і поправитись то один цикл менструації точно пропустите, тобто менстуації не буде бо організм виснажений то втратою ваги то її набиранням і відповідно гормони вар’юють.

14. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

:girl_crazy:це не кровотеча це злущення ендометрія який під впливом естрогенів наростає я коли його не використовують (вагітність не відбулася) він мусить відійти щоб на наступний раз був свіжий. І менструація має бути нормальною бо якщо замало то я в цьому нічого доброго не бачу.
    Р.S. а не краще прочитати біологію статевої системи жінки?

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Та то напевно продавці ТяньШі, або Біомеду таке написали, бо купа всякої ... для виведення шлаків з організму. А місячні є у всіх жінок, значить всі потенціїні клієнтки

16. Orman

Orman Модератор-бомба

я вегетаріанка, дааааавно! В мене є місячні. Перший день терпимо болючий. Болючість зменшилась після того як я почала регулярно займатись фізвправами. К-ть місячних середня (так я заміряла :)) і незмінна практично від 13 років, коли вони почались.

:yes:
    ну та як необов"язкова. Я читала статтю, там пише що в тих жінок якись слиз йде. Чи ви розумієте, що ендометрій - це не слиз? Він пронизаний кровоносними судинами для живлення теоретичної дитини, як при його відторгненні не має бути крові? Де вона має дітись?

17. altari

altari New Member

Привіт усім!Підкажіть мені,як я маю заставити чоловіка приймати таблетки.Річ у тім ,що я довгий час(6 років)лікувалася і стимулювалася і виявилося що проблема у моєму чоловікові.Лікар йому виписав вітаміни,а він їх не приймає.(і повторно до лікаря не йде)

18. WildWind

WildWind Member

Перш за все поясніть чому він їх не приймає.
    1. Йому все рівно чи будуть у вас діти.
    2. Йому наплювати на ваше здоровя.
    3. Він просто забуває.
    4. Не вірить вашому лікарю.
    5. Не любить таблетки. Є люди котрим важко випити таблетку (моїй мамі потрібно 2 стакани води щоб ковтнути таблетку..). Можна в порошках приймати абощо..
    6. Вважає що він абсолютно здоровий. Ну тоді п. 4. Відповідно міняйте лікаря. Обійдіть 10 лікарів. Здайте аналізи в 5 лабораторій.
    То які пунки у вас?

19. altari

altari New Member

Жаліється на підвищення тиску.Маємо сина 14 років.6 років тому аналіз сперми був у №,а тепер -32%рухомих.Склярова сказала прийти з хорошими аналізами і порадила звернутися до уролога.Чоловік приймав ті вітаміни і таблетки а пізніше закинув мотивуючи на тиск.А тепер ще каже"Нетреба насилувати природу,нема то й нема!"Та коли в мене пхали гормональні -дитину дуже хотів,всюди мене возив,в чергах разом чекали.Та й лікарів я вже перепробувала,розводять руками.

20. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Я сьогодня робили перестановку i так тягала i переставляла телевызор, що в мене аж почало кровити, а мiсячны закiнчились 26.09 i тепер незнаю чи треба до когось звертатись чи так само пройде.