Жіночі проблеми

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Радість, Nov 3, 2007.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Жіночі проблеми

та чого, просто треба направду добре вилікуватись. Покращити імунітет - здорове харчування і т. п., а потім аж лізти в басейн. Бо, переважно, народ тільки чуть підлікується, то на радостях біжить "святкувати" в басейн, а воно так не працює.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то точно!Я мала картку в Євроспорті і шкода було не ходити,то після кожного походу в басейн все знову починалося...тепер взялася лікувати,правда лікаря важко знайти(уролога), багато у відпустці зараз.

3. Sacura

Sacura New Member

Скажіть, будь ласка, чи хтось робив ЕМБОЛІЗАЦІЮ МАТКОВИХ АРТЕРІЙ? Наскільки мені сказали, у Львові такого не роблять, але давно практикують у Києві. Все ж таки зберігається матка...

4. WildWind

WildWind Member

Мені подруга-медсестра, яка працює в гінекології порадила пити канефрон на час походу в басейн, і не ходити довго в мокрому купальнику, вилізла з води, швидко в душ і одразу знімати купальник. А ось в коханого після басейну почали боліти вуха, звернувся до ЛОРа, лікар йому сказав, що це від брудної води в басейні... Коханого до того вуха ніколи не боліли. Одним словом я вже не знаю кому вірити...

5. Olegovna

Olegovna New Member

Вул. Русових 4
    там є прекрасний лікар Склярова Валентина Олександрівна
    237-08-89

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я так на морі...мусіла з одних плавок після купання переодягати інші...шоб завжди в сухому бути...бо гінеколог сказала що мокрий купальник і до цистіту і до запалення яєчника може привести.:girl_spruce_up:

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

я б її так не назвала... вона угробила вагітність моєї подруги... надто вже любить всякі препарати виписувати... знаю що вона спеціалізується на жінках які не можуть завагітніти, але вже як завагітніють то тут вже як Божа ласка дасть... Поки подруга лежала в патології з викиднем та дура /інше не скажеш/ не брала трубку!!! в патології на мечнікова вона ще про цю лікарку багато почула... поганого.

лікар це індивідуально напевно, може комусь вона і підходить...

мій лікар - Петришак Володимир, приймає в ЖК на Олени Степанівни 31 /привокзальна/
    він виключно за природність всіх процесів зв"язаних з вагітністю і родами, не виписує зайвих препаратів, не страшить, вміє втішити і заспокоїти... погане - черга до нього на кілометер, годі попасти... я в нього не родила, такщо тут не порадник, але на обліку стояла і дуже задоволена! враховуючи що перша моя вагітність не вдалася і закінчилась викиднем, і її спостерігали самі модні лікарі львова, як пішло все не так - всі піджали хвости... тому друга вагітність віднесла мене в групу ризику викидня, цей лікар це знав, постійно заставляв мене вірити що все буде ок, і так і було! пила я лише залізо, фолієву к-ту і вітамін Є200... зайвих аналізів не здавала жодного!

Last edited: Sep 2, 2010
  8. slw

slw New Member

Скажіть, будь ласка, чи хтось робив ЕМБОЛІЗАЦІЮ МАТКОВИХ АРТЕРІЙ? Наскільки мені сказали, у Львові такого не роблять, але давно практикують у Києві. Все ж таки зберігається матка...

Цю процедуру роблять у військовому госпіталі на Чехова зверніться у 20 відділення до Сироїда, згаю що роблять, робили мої знайомі 2 роки назад.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Сироїд зав. хірургічним відділенням, але він серцево-судинний хірург.

10. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Відвідала я гінеколога. Навіть не знаю що і казати. Ніби ерозії нема, лише матка закручена більше всередину (ектропіон). Сказала, що якщо жінка не вагітніє, то це патологія, а якщо я родила дитину - значить це специфіка організму. Ще через груз (багато ношу малого) матка опущена. Через це і ПМС і 10 днів менструації пролписала мені препаратгінекохель - буду зараз Гуглити про нього.
    Хтось стикався з такою проблемою. Я не знаю, чи це в мене після вагітності така матка чи від народження - до гінеколога вже ходила будучи вагітною і на крісло не сідала.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

така - це яка?

це виворіт шийки матки

а це загин матки

так що у вас?

тобто до гінеколога до вагітності ніколи не ходили?

12. loreniya

loreniya Well-Known Member

Natalysa, я б на вашому місці пішла б ще до одного лікаря - порівняти версії так би мовити...

13. Уляна

Уляна Well-Known Member

Добрий вечір. Порадьте хорошого гінеколога. Маю проблеми з яєчнтками.

14. дашулька

дашулька Well-Known Member

Дівчата,навть не знаю куди писати...маю проблему. у мене через півтора роки після КР, шов почав дуже сильно боліти й пекти,а декілька днів вже кровить((. мащу зеленкою,ніби підсихає. на наступний день беру масю на руки,знов те саме...не брати її не можу,бо відразу у крик. ношу не довго,бо фізично вже не можу. біль нестерпна(((. В когось таке було? завтра певно йде до лікаря,хоча бажання нуль..

15. Nadja

Nadja New Member

Дівчатка, скиньте будь ласка контактний телефон лікаря Томича Миколи Васильовича, за яким можна буде домовитись за прийом, наперід щиро дякую!

16. tasha

tasha New Member

З власного досвіду можу вам порадити позвонити в лікарю 2708398 і лише запитати чи він не у відпустці. Якщо він на роботі, то найкраще підходити в 8 ранку, бо в 9 вже дуже багато до нього людей.

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

прошу почитати дуже пізнавалюне дослідження на тему менструації.

Менструация - болезненное состояние организма!

"Болезнь существует только там, где необходимо и длится
    так долго, сколько необходимо".
    Герберт Шелтон

Выделения и "женская болезнь"

Удивительно, что выделения через слизистые оболочки рассматриваются как нормальное явление! Мы являемся свидетелями того, что миллионы людей постоянно отхаркивают и высмаркивают огромные количества слизи. Кашель и отхаркивание это процесс очищения оболочек горла от нечистот, которые срочно должны быть выведены из организма. Катар, астма, простуда просто усиливают этот процесс.

Слизистые выделения могут происходить в любой части внутренних тканей. Наиболее распространённая форма выделения это освобождение от слизи через нос и рот в форме насморка и отхаркивания. Все эти проявления свидетельствуют о засорённой системе внутренних органов. Чтобы устранить эти недуги, которые по сути являются симптомами болезни, нужно просто устранить их причины! Никакие лекарства и доктора не помогут вам при этом. Целебного средства просто не существует! Лекарствами можно просто подавить жизненную функцию организма, которая заставляет эти патологические выделения выходить наружу, и симптомы пропадут. Но так как причины, которые вызывали выделения, остались, то не выпущенные наружу яды и шлаки будут складироваться в организме и позже выльются в более серьёзную форму заболевания.

Это подводит нас к другой форме выделений - выделения через органы, которые не предназначены для срочного выведения шлаков. У женщин есть ещё один дополнительный способ их выведения - через матку. Это происходит каждый месяц и называется менструацией.

Почти никто не ставит под сомнение нормальность этой болезни, а это ведь действительно болезнь, потому что такое состояние организма доставляет явное неудобство, если не сказать более. Менструация - это ежемесячное явление у нездоровых женщин, которое варьируется по срокам протекания и интенсивности, что напрямую зависит от состояния здоровья. Думающий человек, который всё ставит под вопрос, задал бы себе такие вопросы:

1. Какова физиологическая роль менструации?
    2. Является ли она необходимым сопутствующим условием овуляции?
    3. Почему не у всех в мире женщин есть менструация?
    4. Почему у здоровых женщин менструации нет, а больные обременены ей, да ещё и подолгу?
    5. Есть ли у менструации какая-либо функция? Если есть, то какая?

читати далі........

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  18. MaryF

MaryF Well-Known Member

якшо вірити цій статті, то всі жінки хворі...чи може хтось знає жінок у яких не було менструації і вони народили дітей...я ні...

і порівнювати людей з тваринами якось не альо...з домашніх тварин, яких я знаю у кого є менструація це собаки, у інших корови, коні і т.д немає і шо це означає?

• Корисно Корисно x 1
  19. Smorodynka

Smorodynka Member

20. Orman

Orman Модератор-бомба

olenkastar, це що ви зацитували - повний брєд!

автори статті що дійсно не знають, що таке менструація? До чого тут якісь уявні шлаки? Ааааа, і це хтось читає і ще вірить і "дякую" за це ставить!

П.С. червоний колір - модераторський

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

• Подобається Подобається x 1