Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

У мене таке ж саме. Я роблю як моя бабця робила. Процедура перша ВОНЮЧА,
    Берете цибулю. Давите з неї сік і ото то втираєте в голову. Замотуєте голову кульочком і так троха часу ходите. Потім змиваєте і промиваєте голову якимось шампутем з травами (без хімії на кшталт пантінів та шолдерсів і ішної мури такого типу) Найліпше вимочити волосся після такої процедури у лопусі.
    Процедура друга. ПРИЄМНА.
    Йдете у ліс і рвете багато кропиви. Приємною процедура буде тоді коли ви гулятимете лісом, насолоджуватиметесь природою і обережно збиратимете свою кропиву. Приходите до хати. Миєте свою кропиву, заливаєте кип*яточком і ополіскуєте голову. Я робила з кропиви кашку і втирала у корені.
    Робила ті процедури через кожні 3-4дні тривалістю півтора місяця і зара ше роблю. ДОПОМАГАЄ,

• Подобається Подобається x 7
  2. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

а ви питали своєї мами як у неї було? бо в загальному ця проблема виглядає так Випадання волосся під час лактації та годівлі

3. ksjy

ksjy Well-Known Member

дівчатка я виявила вранці збільшений лімфавузол за вухом.що це може бути?може від зуба??:girl_sad:

4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Може.

Може протягнуло. Може будуть місячні.

У кожному випадку не варто залишати таке збільшення без уваги. Якщо підвищиться температура - може бути запалення і без антибіотиків важко обійдетесь. Якщо ж температури не буде, а вузол за декілька днів не зменшиться - йдіть до лікаря.

• Подобається Подобається x 2
  5. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Випадіння волосся після пологів - це звичайна штука, хоч і не приємна:girl_cray:. Я, наприклад, за час вагітності завела собі гарне довге волосся:girl_in_dreams: і що з нього стало через 2-3 місяці після пологів - все в хаті на підлозі і по коврах було:girl_cray::sad::8:. Вирішила підстригтися на каре і робити цибульні маски. Згодом, допомогло. Ще читала, що випадіння волосся пов"язане з адаптацією жіночого організму після пологів і гормональними змінами.

• Подобається Подобається x 4
  6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

В мене були також каміння в нирках і я хотіла вже їх дробити лазером, та порекомендували мені спробувати народний метод. Сама не повірила коли через 2 тиждні зробила узі і каміння вже не було. Мому брату теж допомогло. Тепер стараємся кожних два-три роки проходити цей курс, щоб очистити нирки, а то те що ми їмо і яку воду пємо....
    Отже: трава пол-пала ( в аптеці), заварюємо на водяній бані (написано докладно на упаковці як). Я заварювала в обід на два рази (щоб на вечір і на ранок вистачило). Зранку на голодний живіт випиваємо стакан відвару, через пів години випиваємо 1 ст.л. кукурудзяної олії (бридота звичайно) і закушуємо долькою лимона. Через годину можна їсти. Ввечері: через годину після ввечері знов стакан відвару, через пів години ложку олії+лимон. І вже нічого не їсти. Так два тиждні. Спробуйти може і вам допоможе.

• Подобається Подобається x 5
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене таке було з лімфовузлом -два тижні тому. Дуже налякалась. Але задала аналіз крові-показав запалення лімфовузлів, пропила курс протизапальних-ефекту О. Обійшла всіх лікарів ті розводили руками-мол імунітет слабенький, хворіла місяців два тому грипом і т.д Тоді мій стоматолог світла голова додумався що то від зуба . Вирішили зубну проблему в той же день перестали боліти вузли-а біль була нестерпна:girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  8. anita

anita New Member

Доброго дня всім!!
    Була я на Єфремова в лікар Сендецької.
    Лікар справді дуже уважна і знаюча.
    Черга неймовірна (в сусідній кабінет - нікого).
    Гарно подивилась. Нічого надто страшного не виявлено, мастопатія.
    А рецепт простий "Принц на білому коні".
    Всім дуже дякую за Ваші поради.

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Перед плануванням вагітності я була в лікаря з інших причин, але заодно зробили і УЗІ молочних залоз. також сказали що кіста і на моє запитання що робити і лікар-уздист, і гінеколог сказали одну відповідь - вагітніти:girl_smile:

10. Мулатка

Мулатка New Member

Хочу знайти хорошого гінеколога щоб поміг з плануванням вагітності, бо в нас з чоловіком вже півроку нічого не виходить, допоможіть...І що можете сказати про "центрт репродуктивного здоровя" ,там є хороші спеціалісти.?

11. алюся

алюся New Member

Порадьте, будь-ласка. Я вагітна 34 тижні. Вчора помітила судини на гомілках. В родині, нащастя, ніхто варикозом не страждає. Порадьте, може,ще не пізно щось зробити? До якого лікаря краще звернутись?

12. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

привіт!
    підкажи будь-ласка які ціни у "синево", принаймні на ці аналізи які ти здавала

наперед дякую

13. Vikusya

Vikusya New Member

Ціни в Сінево можна знайти в них на сайті http://synevo.com.ua/uslugi.shtml

Я от хотіла запитати інше: чи можна здавати аналізи там без направлення лікаря? Я раніше здавала, але тоді мене направляли з інтерсоно.

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Я от хотіла за Синево написати. Здавала на Сихові. Там працюють ще молодесенькі дівчатка, які свою роботу ,нажаль ще не знають добре. Кров з вени в мене брали 3!!! рази. Взяли, зате я ходила з величезним синяком тиждень часу. По жіночому мазки брали хвилин 10 ,це при тому, що в інших лабораторіях це займає 2-3 хв. Все дуже чисто ,акуратно, дівчата дуже привітні - але справи своєї не знають:girl_sad:

15. Вишенька

Вишенька New Member

Скажіть будь-ласка, як вилікувати поліп в шийці матки. Чи це впливає на планування вагітності. Покищо не получається.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

наскільки я знаю,використовують кріо.

• Подобається Подобається x 1
  17. Siania

Siania Love Life

Дівчата, скажіть коли краще в суботу до Томича йти? В будні дні каже приходити або на 8.00 або на 15.00...а в суботу так само?

• Подобається Подобається x 1
  18. Златка

Златка Well-Known Member

Зранку, бо пообіді його може вже і не бути

• Подобається Подобається x 2
  19. марі177

марі177 Well-Known Member

моя сестра не могла завагітніти поки її поліп не вирізали,а взагалі поліп найгірша штука так як все решта не так швидко здатне перероджуватися в злоякісне,рекомендую не затягувати з цим а звернутися до лікаря,тим більше що ви хочете дитину:girl_smile:

20. Барабашка

Барабашка Well-Known Member

моя сестра не могла завагітніти поки її поліп не вирізали,а взагалі поліп найгірша штука так як все решта не так швидко здатне перероджуватися в злоякісне,

Та не так все страшно. Поліп ще не найгірша штука в порівнянні з кистами яйників. Його можна забрати амбулаторно при вишкрібанні слизової шийки матки.