Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Настуся

Настуся New Member

Відповідь: Жіночі проблеми

250 грн-дуже велика ерозія по шву від родів-важкий випадок.Пройшло 1,5місяці майже все в нормі
    робила на Руська, 20 1-ша поліклініка, жіноча консультація-в завідуючої Діана Львівна 80677270493. Успіхів

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

Андріано, а що сталось? В когось в родині така проблема виникла?

3. stepan999

stepan999 New Member

На Русових,4 Міський центр планування сімї Склярова Валентина Олександрівна 2370889

4. Масік

Масік Well-Known Member

Стосовно раку шийки матки однозначно необхідний огляд спеціаліста, від того чилікують усе залежить від стадії захворювання , але чим швидше звернутися , тим краще! Стосовно онкогінеколога на Єфремова , не радила б я вам туди йти чула масу негативних відгуків.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Господарського мила ніби нема, хоча можна пошукати може якраз є :confused:
    А ось за соду, то дякую що порадили. Сода й справді буде добре допомагати бо каталізатор. Дуже дякую!:y:

6. Масік

Масік Well-Known Member

Нема за що :)

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Склярова - сильний спеціаліст імхо

8. stepan999

stepan999 New Member

БАЧУЧИ ЯК ЛЮДИНА ПРАЦЮЄ, ПРОСТО НЕПОТРІБНО ВЖЕ НІЧОГО ГОВОРИТИ:)

• Подобається Подобається x 1
  9. natusik

natusik Well-Known Member

однозначно так, у нас потужний онкоцентр на Броньовій(не знаю як тепер ця вулиця називається, це не доїзжаючи 2 зупинки до автовокзалу на Стрийській0.А щодо інших питань то історія кожного пацієнта особлива і це можна вияснити тільки у лікаря(онколога!!!!) після обстеження.БАГАТО ЩО МОЖНА ВИЛІКУВАТИ ЯКЩО ПОЧАТИ ВЧАСНО

10. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Дівчата підкажуть будь ласка може хто вже з тим стикався, а то маю з коліжанкою суцільний клопіт .
    Симптоми: затримка 5 днів, тест показав одну полоску, до того тошнило, рвала. на 6 день почалась менструація, була тільки 1 день. зара знов не дуже добре, шо може бути????

11. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Я особисто з таким не стикалася. Але якщо б у мене таке було і щось боліло, то я б зробила ще один тест і пішла на УЗД. Це моя думка.

• Подобається Подобається x 1
  12. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

:confused: та в принципі я їй так і казала, але просто може хто шось знає :confused:

13. odree

odree Well-Known Member

то швидше потрібно за порадою до лікаря

• Подобається Подобається x 2
  14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Щодо звернення до Климпуш Діани Львіввни-дуже добре подумайте. Особисто я не раджу з власного досвіду та деяких знайомих.Плюс не дуже хороші відгуки і серед деяких лікарів.
    Склярова- справді професійний лікар з великим досвідом

15. дашулька

дашулька Well-Known Member

дівчата,порадьте,будь ласка, якогось гарного компететного спеціаліста-гінеколога.Якщо можна скиньте в ПП координати та вартість огляду(консультації).Буду дууууууууууже вдячна!!!

16. anita

anita New Member

Доброго дня всім!!!!
    1) Може вже хтось стикнувся з такою проблемою, як кіста молочної залози?
    Порадьте, будь ласка, може вже провірених лікарів.
    2) Чи хтось мав досвід діагностики і лікування на вул.Судовій в Центрі здоров'я жінки? Хотілося б почути відгуки.
    Дуже дякую!!!!!
    Чекатиму інформації.

17. dieSonne

Здала я свої аналізи на хламідії, мікоплазми і уреоплазми методом ПЛР в Синево. Сьогодні отримала результат. І, на превелике моє здивування, нічого не виявили:confused:. Я ся тішу з того:radist:, а з іншого боку вже почали крастися сумніви:ninja:. Якась же фігня викликала запальний процес:confused:

• Подобається Подобається x 4
  18. kizynia

kizynia New Member

привіт ..шукаю хорошого гінеколога або центр обстеження...стільки всілякої інформації що я розгубилась чесно кажучи.минулого року я здавала аналізи в інтерсоно бо мене турбувала молочниця(це я так думала)виявилось шо це просто "дисбактеріоз влагалища" і мені приписали уколи-вітаміни для відновлення флори.і сказали шо більше нічого там немаеє..а недавно в чоловіка знайшли хламідії і я теж хочу провіритись,але не знаю куди звернутись..хотілось би здати всі потрібні аналізи-мазки на всі можливі інфекції шоб спати спокійно,бо я вже придумую собі самі страшні речі..якшо хтось проходив такі обстеження який термін отримання результатів?так як я у львові буду всього тиждень.за місцем проживання моя поліклініка має бути десь на Ол.Степанівни,але так як я там ще ні разу не була буду вдячна за відгуки і поради!

19. dieSonne

Подивіться в інтернеті лабораторії Синево. У них можна здати аналізи на все і вся. Єдине питання ціни. Лікарка хороша, як на мене, є в Центрі здоров"я жінки (вул. Судова) - Кулик Ольга В"ячеславівна. Приймає пон., сер., п"ят., - з 8 до 14.00 а вівт., четв., з 14.00 до 19.00. Прийом у неї платний, але ціни не такі як у приватних. З аналізів вони роблять тільки мазок. Всі інші направляє в Синево. Там аналіз роблять від 3 до 5-ти днів, залежно який. В Клініці Юрія Тітовця "Простір" теж лікар хороший, я в нього свого часу лікувала хламідії. Але там лікування обходиться дорого. Хоча як показала практика, хлімідії я таки вилікувала саме завдяки ньому, за що йому велике дякую.

20. Барабашка

Барабашка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3