Відповідь: Жіночі проблеми а методом ІФА брали з крові? у Вас антитіла G і так вже, а от може ще на A ( хронічна форма, рцедив) здати і ПЦР мазок? якщо все позитивне - то тоді аж лікувати? бо то певно дуже дороге лікування. а може й не вони. запальний процес певно вам бо лейкоцитах встановили. тепер головне знайти причини. не факт, що то хламідії. ви першого разу їх вилікували? аналізи контрольні здавали?
dieSonne, всі ці мікроорганізми можуть бути виявлені ПЛР, бо є сучасні дані, що навіть у маленьких дівчаток виявляють ці бактерії. Просто вони належать до нормальної мікрофлори статевих шляхів. А спричиняють захворювання тільки тоді, коли розмножуються у великих кількостях. Людина може мати їх і бути абсолютно здоровою. Тому доцільно здавати кількісні аналізи, а не якісні (ПЛР). Причиною запалення можуть бути зовсім інші бактерії.
Відповідь: Жіночі проблеми Може тут вже таке питання обговорювалось, але я дістала страшну молочницю. Ніколи в житті не мала з тим проблем. Часами була молочниця але це під час вагітності і в дуже легкій формі, а тепер така страшна що просто жах. Купила собі крем, свічки і таблетки але виглядає що ніц воно не допомагає. Думаю що це мені чоловік подарував. У нього інфекція в простаті і він приймає антибіотики.
Відповідь: Жіночі проблеми мене направили на ПЦР а що таке ПЛР:confused:не знаю. То що воно у більшості людей є - я знаю, от просто після пологів імунітет впав і певно вони там намножились занадто, не хочу просто щоб запальний процес прогресував. Лікування було 3 роки тому, але контрольного огляду я не робила, бо відчула що все вже добре. Може зробила дурницю, але то вже таке, після бою руками не...
Відповідь: Жіночі проблеми ПЦР - полимеразная цепная реакция ПЛР - полімеразна ланцюгова реакція якщо вас в загальному нічого не турбує, то не варта щось робити. як проявляється запальний процес? можливо він не тим зумовлений? багато людей з тим живе, має купу діток
Відповідь: Жіночі проблеми :xaxa: то я вже зрозуміла - труднощі перекладу. власне що тепер почало турбувати: є виділення, поболює, от мазок взяли з каналу і сказала що там є запальний процес. Колись в мене була сильна ерозія, але зараз і сліду не лишилося, от пішла бо думала, може знову вона з"явилася. В мене хронічна форма того ендоцервіциту, тому в час загострення бажано підлікувати. А щоб точно знати якими препаратами, то треба знати що виступило провокуючим чинником.
Відповідь: Жіночі проблеми В мене до речі молочниця частенько. Пробувала різні методи. Найкращий спробувати принаймі два тижні не вживати молочних продуктів та солодощів, бо вони годують грибок по імені кандіда. А ще дуже допомагає спринцювання на літр теплої фільтрованої чи прокип"яченої води кілька капель олії чайного дерева. тиждень таких процедур і все ок. А медичні препарати, свічки і таке інше приводить на жаль до звикання, як це вийшлов мене
Відповідь: Жіночі проблеми Ну про хліб і солодощі то я знаю, що вони сприяють росту кандіди, а ось молочні то кажуть навпаки особливо кисло-молочні: кефір або йогурт. Цікаво що тут лікаві взагалі не радять спринцювання робити:confused: Але я думаю що воно добре, бо ж наші бабці тим користувались і лікарств тоді так багато не було.
як мертвому припарки ну, то певне пов"язано з тим, щоб взагалі все не вимивати. хіба можна робити коли вже дуже докучає, щоб полегшити
Відповідь: Жіночі проблеми Попробуйте підмиватися теплою водою з содою на літр води 1-2 чайних ложки соди, а ще інколи помагає господарське мило , правде те риже, от питання чи є у вас там таке . :confused:. Під час вагітності саме цими методами позбавилася молочниці. ЩОдо медпрепаратів , то хороший вплив має мікожинакс, правда тут все таки краще проконсультуватися у лікаря.
Відповідь: Жіночі проблеми Хто знає? Може хтось з лікарів тут є?... Чи лікують у Львові рак шийки матки? Скількох стадій? Якими способами? Чи виліковували? Чи були рецедиви? Яка виживаність після цієї хвороби?...
Відповідь: Жіночі проблеми Лікують, звичайно. На Броньовій (Гашека) є відділення патології шийки матки. Зверніться туди. Віднедавна в онкоцентрі почала працювати поліклініка (старий корпус, 2-поверх) Там приймає онкогінеколог. Приймає без направлення. Поліклініка онкоцентру є й на вулиці Єфремова (бічна вул, Коновальця). На інші питання відповідь може дати лише лікар. Не жартуйте з тим!
Відповідь: Жіночі проблеми в мене дядько на Броньовій хірург-уролог, то може підказати до кого звернутись краще в гінекології..... бо сам не по тій справі
Відповідь: Жіночі проблеми знайомі то хворіли. але краще таку інформацію довідуватися безпосередньо у лікарів. пацієнти часто не знають всього