Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Світ такий тісний. Це уролог з нашої поліклініки. Він приймає ще на Короленка в центрі репродуктивного здоровя. Лікарі кажуть, що він добрий спеціаліст, але мені страшенно не подобається, що він приймає в п'яному вигляді :8: , і це не один раз...

• Подобається Подобається x 2
  2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

:eek::eek::eek::eek::8:
    Галичанко, а де та клініка знаходиться, про яку ви писали в попередньому дописі? може маєте телефон туди?

3. галичанка

Проспект Свободи, 33, біля Оперного, в дворі, реєстратура 2421590. Щось мені підсказує, що у вас мазок недобрий, і тому вирішили зробити мазок чоловіку. В мене таке було, і не раз, і завжди тоді коли чоловіка обстежували, мазки здавав - в нього все було нормально, імунітет в нього сильний. Сподіваюсь і у вас все добре буде!

Останнє редагування: 31 Березень 2009
  4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Що саме цікаве, мазок в мене ідеальний і то вже не перший лікар мені підтверджує! А от в чоловіка час від часу з'являється якесь подразнення і висип. Давніше ходив в нашу поліклініку, здавав мазок, то виявили грибок! Він мазав якоюсь протигрибковою мазюкою і ще якусь таблетку прийняв (зараз не згадаю), але то мало помогло, тому є потреба звернутись до більш кваліфікованого фахівця! :umbrage::umbrage::)

• Подобається Подобається x 1
  5. Ассоль

Ассоль Dreams come true

А може хто б порадив мені хорошого гінеколога-ендокринолога, котрий займається гормональними проблемами?.. Бо де я вже не була... Практично всі хочуть лікувати тільки протизаплідними таблетками.. а мені того не дуже хочеться... (точніше взагалі не хочеться). В клініку Тітовця звертатися більше не маю бажання... Там тільки гроші два роки брали, а толком ніц і не лікували... Допоможіть, будь ласка знайти лікаря, який дійсно займається такими проблемами і дійсно лікує..

6. Єва

Єва Well-Known Member

Може хтось порадить, де можна зробити без черги УЗІ?

7. галичанка

Лікаря до яких гормональних проблем потрібно?

8. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Високий рівень тестостерону.

9. галичанка

Я знаю, що в родички була така проблема, їй допоміг Ігор Теофілович Філипюк з Русових. Але не знаю, чи гормональним ліками чи ні.
    Може вам варто щось з гомеопатії спробувати? Знаю, що Гуцал Людмила Семенівна (Судова,7) може призначити хелівські гомеопатичні препарати. Або звернутись до гомеопата?

• Подобається Подобається x 3
  10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я ходила до гінеколога:ninja:

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

дуже хороший лікар!

12. Svizi

Svizi Well-Known Member

Дівчпта, а хтось лікувався у лікаря Кісіль Ірини Володимирівни? Вона також на Русових приймає..порадили мені її.

13. марі177

марі177 Well-Known Member

Ігор Теофілович справді хороший лікар як і Ольга Володимирівна!!!!

14. марі177

15. марі177

Радість,а ви випадково не родичка Томича що так його захищаєте????ви в нього коли були???в принципі мені все одно,але якщо ви мене підозрюєте в рекламі то користі від критики точно ніякої немає,але кожна людина має право на власну думку!!!бажаю всім щоб були здорові і менше відвідували лікарів.

16. Радість

Радість Well-Known Member

марі177, я в нього оперувалася рік назад. Тож знаю про що говорю.

17. марі177

тож кожен залишається при своїй думці!давайте поговоримо про щось інше.

18. stepan999

stepan999 New Member

З такою проблемою потрібно іти до уролога ,але перед тим необхідно здати загальний аналіз сечі

19. Kriss

Kriss New Member

В мене нескромне питання!А скільки потрібно давати гінекологу при обстеженні?Я хожу до Склярової,може є якісь такси?

20. Єва

Єва Well-Known Member

Хтось лікувався в Біль Ірина Андріївни на Батальній? Мені її порекомендувала знайома, яка в неї лікувалась. Хотіла б почути думку інших.