Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Lonely

Lonely Мрії збуваються ;)

У мене була киста яїчника 3 роки тому, лікувалася я також на Топольній у Огородника Ю.І. Добре, що вчасно звернулася до нього за консультацією, бо уже мала лягати на операцію у лікарню на Ужгородській (там лікар планував удаляти кисту разом із яїчником).
    Дуже задоволена лікарем Огородником і вдячна йому (не зважаючи на те що він зав.відділеням, але цікавитися моїм самопочуттям він приходив кілька разів на день).
    Чула також хороші відгуки про його сина.

Olia, із власного досвіду знаю, що головне не хвилюватися - позитивний настрій теж багато значить.
    Усе у Вас буде добре.

Останнє редагування модератором: 18 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. Марточка

Марточка Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Дівчата,поможіть.В кого були спайки(утворились після позаматкової вагітності) і як їх лікувати? Чи не проблематично з ними завагітніти?

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

А як ви знаєте, що у вас спайки - робили метросальпінографію?
    Знаю, що є препарат Дистрептаза, який розщеплює спайки в трубах. Ще є різні гінекологічні курорти, наприклад, в Саках. Але це вам лікар має призначити лікування, як, чим, скільки лікувати. В мене знання з інтернету :)

Odree, в нас по батькові називають викладачів і лікарів :), я вгадала вашу професію?

Останнє редагування модератором: 22 Березень 2009
  4. Olia

Olia Well-Known Member

Привіт дівчата! Нарешті мене виписали з лікарні. Як я вже писала, була в мене киста на яїчнику, дермоїдна, тому мусіли видалити і яїчник. Той яїчник взагалі не функціонував, був обкручений плівкою товщиною 4 мм. Дякувати Богові і лікарям операція пройшла добре, тривала 40 хв. Тепер відпочиваю вдома, підліковуюся:)

• Подобається Подобається x 17
  5. марі177

марі177 Well-Known Member

в гінекологічній лікарні на Русових(Щорса) є дуже хороший лікар,оперувала мою сестру.нормальні ціни і хороше відношення,а от Томич оперував мою подружку ...жах місяць в лікарні лежала

Останнє редагування: 29 Березень 2009
  6. марі177

на Олени Степанівни є лікар Третяк М.Г,сама в неї буваю,старша і розумна жінка.

7. галичанка

Скільки людей, стільки думок. Я в Томича не була, не знаю. Але тут на форумі стільки чула схвальних відгуків про нього, навіть рекомендувала його іншим, а тут вже другий негативний відгук...

• Подобається Подобається x 1
  8. марі177

якщо ви ще не вилікували свою ерозію.рекомендую звернутися до Третяк.М.Г.на О.Степанівни,я сама в неї лікую і знаєте допомагає.

9. марі177

серьозний дядько.але в нього розцінки....і не завжди хороший результат,сказав подружці що дітей не буде,а вже має хлопчика 1.5 року

• Подобається Подобається x 2
  10. Радість

Радість Well-Known Member

Це Ви про Томича? Якщо так, то Ви самі не знаєте, що говорите. Подружка сказала? Може та подружка сама себе запустила, от і лежала місяць в лікарні. Такого хорошого лікаря як Томич, я ще не зустрічала. І розцінок в нього немає. Він ще нікому не сказав скільки йому заплатити. Хто скільки вважає за потрібне і скільки може, стільки і дає. Що не можу сказати на рахунок тих лікарів, які з ним працюють. От вони справжні вимагачі (не всі, але більшість). Бачила на свої очі, як жінка казала, що в неї грошей нема взагалі, то він її заспокоїв, та ще й пообіцяв з анестезіологом поговорити, щоб нічого не брав з неї.
    Дуже Ви вже її розхвалюєте.:ninja: І мені щось не дуже віриться, що просто так.

• Подобається Подобається x 2
  11. Барабашка

Барабашка Well-Known Member

Цілком підтримую. Я також оперувалася на Батальній років три тому назад. І Томич ніколи не називав ціну. Почувалася я після операції добре. З лікуючим лікарем мені також пощастило. Анастезіолог також був просто супер. При тому опеація була складна. Була не тільки киста, але й міома, аденоміоз. На другий день після операції я вже гуляла по відділенню.

12. Straniera

Straniera Well-Known Member

Хтось щось чув про електрокоагуляцію, чи може робив - поділіться досвідом!

13. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, а з циститом до якого лікаря треба йти: гінеколога, уролога, нефролога?

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

думаю, для початку з гінекологом поговорити

15. галичанка

Уролога :)

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

може й так. просто моя лікар-гінеколог, сама дає лікування в таких випадках.

17. Олька

Олька Well-Known Member

І моя також!:)

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, а може хтось порадити доброго уролога? То для чоловіка, є невелика проблема, яка потребує поради фахівця! Буду дуже вдячна за інформацію!:):):)

19. галичанка

Значить так,
    1. Тимусь в клініці Титовця - там офіційна плата за консультації, десь від 40 грн в залежності відчасу консультації. Там була з чоловіком - ніби добрий спеціаліст. Займається проблемами безпліддя. Запис через телефон клініки.
    2. А ще мені радили кількох, треба пошукати... Знайшла, Дмитро Воробець, обласна лікарня, Загоруйко Ростислав Романович добрий уролог (також обласна лікарня), Мартин Ігор Юліанович.

Останнє редагування: 30 Березень 2009
  20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А маєте телефон цієї клініки? І де вона знаходиться?

І ще, Склярова моїй товаришці радила уролога на прізвище Черепанінов, може хтось чув про такого?