Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

а як ви думаєте чим це ви спровокували бо це або ви якось простимулювали груди природньо або якась проблема із гормонами.

2. mayscream

mayscream Well-Known Member

Дівчата,така ситуація.В свекрухи виявили кісту,яку спостерігали протягом півроку,та лікували. Кіста продовжує збільшуватись.Потрібна операція, радять лапароскопію.Консультувалися в Залізничній, на Київській,зараз на Батальній.Питання операції є практично вирішеним.Маю гарного хірурга в мединституті, можливо наша лікарка направить до когось на Батальній.В мене два питання: хоча б приблизно скільки зараз коштує лапароскопія;чи може хтось порадить хорошого хірурга з власного досвіду.Буду вдячна;-)

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я не була в Томича, але маю телефон, напишу вам в ПП.

• Подобається Подобається x 1
  4. мамочка

мамочка Well-Known Member

в мене тиждень затримки
    10 днів болить живіт з різною інтенсивністю
    робила тест на вагітність - не вагітна
    дуже переживаю, бо цього місяця пила антибіотики...
    навіть не знаю що думати, а до лікаря нема часу йти

• Подобається Подобається x 2
  5. natlyi

natlyi New Member

вам потрiбно пiти на УЗД на 5-6 день пiсля початку мiсячних повторно. тодi порiвняйте розмiри. якщо вони меншi за попереднi це ще не дуже страшно

6. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

тільки один робили? може ше разок спробувати?:)

7. Дана

Дана Well-Known Member

В Ірушки було щось подібне, і тести показували на невагітність, і затримка була, а потім раз і є дитинка:xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  8. Gala

Gala Well-Known Member

Зараз таке саме в мої братової.Тест робила-не вагітна.Сьогодні на УЗІ ходила ,то не понятно -сказав прийти через тиждень,бо якщо вагітна ,то ще не видно.Також затримка 8 днів і температура:confused:

9. Златка

Златка Well-Known Member

Приймає щодня, крім вихідних, але дуже часто є і по суботах. Краще йти зранку, бо потім приймає тільки між операціями, відповідно можна і годину, і дві тинятись по коридорах :8:
    Це 2-е гінекологічне віділення, та Ви спитайте, там всі знають, де його знайти :)

10. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Правду кажете, ще й тести купляла як дорогі так і дешеві і лише після 2 тижнів затримки ледь рожева смужка.
    Так що краще піти до досвідченого лікаря:)

11. мамочка

мамочка Well-Known Member

як тільки закінчаться "червоні дні", то обовязково піду до лікаря, бо така довга затримка мене налякала не на жарт
    я вчора навіть встигла зранку записатися на прийом до гінеколога
    але не судилося:confused:

12. Галченя

Галченя Well-Known Member

Якщо вам ще потрібний тел Огородника Ю.І., то я вам вислала їх три в ПП.

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В суботу Микола Васильович Томич є майже завжди і в суботу не оперує, тому більша імовірність потрапити на огляд.
    А відділення перше гінекологічне, знаходиться на другому поверсі.

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

А мені в перший же день затримки два найдешевші тести показали позитивний результат:shy:.
    Ірушко, а у Вас який термін?

15. Speransa

Speransa New Member

Я поняття не маю

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Якщо рахувати від від першого дня місячних то 9, але мені здається що я точно знаю коли завагітніла, якщо я думаю правильно то 6 тижнів і 3 дні.
    Та й мені здається що тести не показували тому що я завагтніла на 21 день циклу.

17. Iriska

Iriska Well-Known Member

В моєї знайомої були аналогічні проблеми. Під ніж не лягла, поїхала до травнички в горах. Вилікувалась народними методами. Потім коли з нею спілкувалась, то взнала, що вона лікує тими самими методами, що і моя травничка. Я ще жодного розу не лікувала жіночі примхи лікарськими порадами і хімікатами, виключно народною медициною. Але, тут у кожного своє ставлення.

18. katrinka

katrinka Well-Known Member

на стать дитини звичайно це ніяк не впливає
    я стикалась з такою проблемою. в моєї мами при першій вагітності був резус-конфлікт у крові виявили антитіла(у мами резус "-", у батька "+" , у дитини "+" визначили вже після народження) в результаті мій старший брат родився у 38 тижнів (трішки швидше, але вже може бути), мав жовтушку, яка пройшла сама по собі, але дитину мамі довго не давали, лякали можливими наслідками, на щастя все обійшлось, він вже дорослий і здоровий. зі мною ніяких проблем не було, бо наші з мамою резуси і навіть група співпадають.
    у моєї свекрухи теж таке було з другою дитиною, після народження дитині зробили переливання крові, наскільки це було необхідно ніхто не знає, бо дитина родилась здоровою, дитинка померла в роддомі, кажуть не ту кров влили.
    у мене з малим теж різні резуси (в мене -, чоловіка +, в малого +), але під час вагітності антитіл не було, хоча малий мій родився теж передчасно на 37-ту тижні, щоб не було проблем з наступною вагітністю, якщо дитинка знову буде позитивна, зразу після родів, як тільки визначили, що у малого позитивний резус, мені вкололи антирезусний імуноглобулін, що запобігає виробленню у крові антитіл до крові +резусу. бо навіть, якщо при вагітності не було антитіл, то при родах величезна ймовірність попадання пупкової крові до організму жінки, тоді жіночий організм виробляє антитіла і якщо наступні плоди будуть позитивні, ймовірність викиднів і т. п. краще перестрахуватись
    малий мій теж мав жовтушку, в роддомі його ультрафіолетом освічували, а вдома я його на сонечку на балконі вигрівала по трошки, більш нічого. і грудьми теж годувала одразу

Останнє редагування: 20 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 5
  19. Барабашка

Барабашка Well-Known Member

Ну травичками можна лікувати хіба що функціональну кисту, тому що її лікуй - не лікуй, вона зникне сама за цикл-два. Інші види кист треба оперувати. Я сама оперувалася на Батальній три роки назад і скажу, що операцію перенесла дуже добре і вже на другий день після операції просилася додому, хоча операція була лапаротомічна.

20. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Не знала в якій темі краще спитати: тут чи в темі про ГВ, але, здається, тут доцільніше. (якщо все ж не тут, то прошу модераторів в разі такої необхідності перенести моє питання у відповідну тему).
    Моя знайома народила синочка місяць назад. Але, як горда і модна (ну це вона так думала) мама ходила в легкому одязі, могла на холод надіти лише тоненький светрик і коротку шубку.. Доходилася.. Поклали її в лікарню. Якесь там загноєння в грудях.. Робили операцію..
    Так от питання: а що з нею саме сталося? Що це за таке "застудження грудей"? І ще одне питання: старше покоління каже, що годуючим мамам потрібно носити щось тепле (на зразок пеленки) на грудях, аби їх не застудити.. Чи може хтось пояснити детальніше? Хоча я ще не мама, і тільки збираюся одружуватися, хотіла б знати, щоб у майбутньому не робити помилок..
    п.с. В тій ситуації мені особливо жаль дитину.. Їй лише місяць, а вона вже на штучному годуванні.. постійно хвора.. проблеми з кишково-шлунковим трактом.. :sad: