Відповідь: Жіночі проблеми У ПБ зі мною у патології лежала кубіта з двійнею. Вона завагітніла після штучного запліднення. Робила 3 у Києві - без результату, потім 2 у Інтерсоно... як розумієте, другий раз виявився вдалим. :xaxa:
Відповідь: Жіночі проблеми Ви робили в Інтерсоно? Напишіть, чи вам стимулювали овуляцію чи використовували вашу яйцеклітину, яка дозрівала в природному циклі?
Відповідь: Жіночі проблеми І ще раз про хвалених "світил". Не можу не написати про це, бо обуренню моєму немає меж. Зрештою, хай народ дізнається правду. Мова про супер-пупер "толкову і чуйну" лікарку з поліклініки на Симоненка, заввідділенням жіночої консультації Петренко М.В (Третьякова). Пишу саме в цій гілці, а не в гілці для майбутніх мам (де її найбільше вихваляли), бо не хочу розстроювати мамочок, їм хвилюватись не треба. А й в "Жіночих проблемах" були теж посилання на цю особу, на величезні черги до неї ітд. Так ось, пішла я до неї на огляд, оскільки дільничною своєю я не дуже задоволена, а тут всі так Петренко вихваляли. Почала вона мені виписувати один препарат, а я задаю невинне питання:"А воно не гормональне?" Люди, як вона на мене налетіла, мовляв я взагалі не розуміюсь в медицині ітд, потім сказала, що воно -"антигормональне" (цитита). Потім я хотіла вже виходити, а вона побачила, що я не збираюсь їй нічого в кишеню давати, і взагалі розлютилася. А я давати ніц не хотіла, бо я була колись в неї після родів, та й дала десятку, а вона так відмахувалася, що я зрозуміла, що можливо вона -виняток серед всїєї цієї порочної системи "лікарських кишень" ( Зрештою, це державна поліклініка, і вона отримує свою законну зарплату за те, що оглядає жінок.) та я помилилася. Вона запитала, хто мій лікар, і сказала ходити до нього, а до неї більше не з"являтися, бо вона не може всіх лікарів заміняти, вона завідуюча і дивиться лише складні випадки. Фактично відшила мене як пацієнта. Я вийшла з кабінету як лайном облита і поклялася собі, що до неї -ні ногою. А прийшла додому, в неті подивилась той препарат - таки гормональний виявився! Ось як наші любі доктори брешуть і не червоніють (бо ж мають відсотки за той піар), а якщо ти раптом захочеш дізнатися більше, ніж тобі, мовляв, належить -то слюною бризкають від злості. Так що хто хоче, хай сидить в чергах до того "світила", а я точно не буду.
Відповідь: Жіночі проблеми Straniera, привіт! Давно Вас не було на форумі а навіщо Ви до лікаря ходили, що за пролеми ?
Відповідь: Жіночі проблеми Я теж до неї якось потрапила...Пішла я до неї скаржитися на ідіотку-гінеколога їхню, яка мене з апендицитом хотіла на збереження упікти і переконувала, що то в мене води зараз відійдуть. Вона до мене така ласкава стала, хоч до рани прикладай...навіть мобільний свій дала, щоб я в разі чого дзвонила. А вже наступного дня пройшла повз мене, наче й не знає мене.
Відповідь: Жіночі проблеми Хто знає, що означає коли деколи поколює груди, але місячні ще не скоро мають бути. И ще деколи йдуть прозорі виділення, не сильно, просто коли натиснути на сосок, а я закінчила годувати дитину ще рік тому.
Відповідь: Жіночі проблеми Ті "прозорі виділення" можуть бути впродовж кілька років після завершення ГВ. Якщо жодних больових відчуттів при цьому нема, то все нормально і нема приводу для хвилювань. Можете використовувати ті виділення для змазки сосків, бо вони дуже жирні і є ефективним природним кремом для пом"якшення шкіри А поколювання в грудях може бути просто залишковими нервовими імпульсами...
Відповідь: Жіночі проблеми А як саме поколює бо це також може бути і додатковою ознакою що відбувається чи відбулася овуляція Підвищена чутливість або напруження грудей,спричинені набряком тканин молочної залози під дією прогестерону.
Відповідь: Жіночі проблеми дівчатка підскажіть будь-ласка під час вагітності (6 тижнів) мені поставили діагоз поліп сечового міхура, урологи кажуть різати, гінекологи ні в якому разі!що робити?хтось стикався з такою проблемою?
Відповідь: Жіночі проблеми В мене теж під час вагітності був поліп, теж критично казали різати.. А гінеколог казала не різати, в результаті виявилося що це тільки гормональне було на фоні вагітності. За кілька місяців після пологів від нього і сліду не стало..
Відповідь: Жіночі проблеми Дівчатка, підкажіть будьласка. У мене ерозія шийки матки, призначили тампони з настойкою прополісу на 70% спирті, поставила два дні наніч вже все пече, в інтернеті не можу ніде знайти застосування прополісу для таких захворюванння. Може я надовго його ставлю? Чи нікому не назначали такого лікування?
Відповідь: Жіночі проблеми Попробуйте сходити до іншого лікаря, різні лікарі на одну хворобу виписують різні ліки (з власного досвіду).
Відповідь: Жіночі проблеми Я вже переміняла тих лікарів, стільки, в звязку з переїздами та їншими обставинами, і всі по різному лікують, погоджуюсь з Вами. Я вже вирішила лікуватись в одного лікаря, щоб спостерігав, чи збільшується та ерозія. Мені зараз важливо знати що робити , чи ставити далі чи не ставити ті тампони, боюсь що через якусь халатність лікаря попечу собі все в середині.
Відповідь: Жіночі проблеми Історія про мою так звану "ерозію". В 19 років пішла до гінеколога (думала що "залетіла"), лікарка оглянула і сказала "Вагітності немає, а от ерозія є, і то НЕМАЛЕНЬКА ТАКА"(страшним голосом). Назначила купу ліків, якісь там таблетки, короче я нічого того не пила. Рік тому була на огляді в Склярової, питаю, як там моя ерозія, вона каже: "Яка ерозія??Там нічого страшного нема, є маленсенька ранка, її навіть не можна назвати ерозією. Це в тебе мінімальна псевдоерозія, що є нормально для жінок приблизноь до 23-24 років, тим більше ти ще не родила", я "То її не треба лікувати??", вона "через півроку в тебе взагалі все зійде, в 22 роки ерозію НЕ ЛІКУЮТЬ":p Я не знаю яка в вас ситуація але я б вам радила піти до іншого лікаря , просто поконсультуватися.:agree:
Відповідь: Жіночі проблеми Я вже писала десь про свою ерозію, але ТАКИХ методів лікування я ще не чула!:shutup: Підіть до нормального лікаря!!!!!! Мені зробили кріо і я про цю проблему забула!!!!!
Відповідь: Жіночі проблеми оскільки відповідна тема зачинена, то напишу тут... нині принесли звідкись рекламку від Інтерсоно про донацію яйцеклітин фраза "витрати часу компенсуємо в розмірі до 4 000 грн." мене вбила виходить основне не те, що жінка яйцеклітину віддасть, а те що час витратить??? нічого собі порівняння... читала тему про донацію яйцеклітин на якомусь форумі - дехто з жінок так легковажно до того ставиться... думають, що то просто легкий спосіб заробити гроші мабуть діє реклама під час кризи... жах...
Відповідь: Жіночі проблеми Я постійно бачу цю рекламу в "Тєлєнєдєлі" і у явити собі не можу для кого вони це пишуть і кому пропонують? Це ж ким треба бути щоб на таке піти заради грошей?