Жіночі проблеми

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Радість, Nov 3, 2007.

1. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Тому краще кільком лікарям показатись перед початком лікування та послухати думку кожного (прикро за своїх неадекватних “колег”).

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Мене просто залякали під час вагітністю, тим замороження, що я робила.:sad:
    Замороження мені робили 17 листопада 2005р., а завагітніла я десь через 2,5-3 місяці. Коли прийшла ставати на облік, мені одразу сказали, що буде тільки кесарів:sad:, і так практично всю вагітність мене готували до кесарського, а я не вірила і знала, що народжу сама. Всі лікарі мені казали, що тільки кесарів, лише Данков, сказав "Чего плачешь, родишь сама" :xaxa: Так і сталося. Народила сама і без проблем.
    Чому казали, що буде кесерів? :confused: так би мовити, швидко так вагітніти, як я не можна було (хоч рік потерпіти), що шийка матки не така еластична....і т.д.

• Подобається Подобається x 5
  3. DrValdemar

DrValdemar Active Member

В тому і полягає різниця між заморожуванням та припіканням, після заморожування можна вагітніти і шийка залишається еластичною. А наші жіночі консультації дуже люблять СТРАШИТИ з будь якого приводу або зовсім без приводу. Дуже часто пацієнтки з плачами приходять після тих страшилок але розібравшись в ситуації бачиш що ніц страшного немає, і приємно коли жінка виходить від тебе вже з усмішкою. Шкода тих вагітних кубіт які проходять через таке.

• Подобається Подобається x 4
  4. Irusya

Irusya Well-Known Member

Хто стикався з такою ситуацією, як "резус-конфлікт"? Як таке явище впливає на другу і всі наступні вагітності? Міф чи правда те, що якої статі перша дитина, такі і всі наступні (при резус конфлікті)?

5. Барабашка

Барабашка Well-Known Member

Міф, звичайно. У мене теж резус-, а у чоловіка ресус+. Так у мене перша дівчинка, а другий - хлопчик. Обоє здорові і вже дорослі.

• Подобається Подобається x 3
  6. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Парадокс несовместимости. Гемолитическая болезнь новорожденных А більше навіть незнаю що і додати бо тут гарно все і доступно написано

• Подобається Подобається x 1
  7. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Мені ерозію припікали Солковагіном, то якась суміш кислот. Здається, доволі ефективно, рубців не лишилося, кілька лікарів оглядали і сказали, що все дуже файно. Процедура триває всього пару хвилин, струп зходить з першим місячним.

8. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Певно той час, то все індивідуально і залежить ще й від розміру тої ерохії, в мене було на майже на всю шийку, то припікання добру годину тривало, а потім було ще одне, бо за раз всього не вдалося. проте зараз все добре, перевірено! а нородними методами і справді не варто захоплюватися, бо можна протягнути дорогоцінний час, а потім всеодно прийдеш до медиків але процес уже буде довше тривати, тому краще не тягнути:)

• Подобається Подобається x 2
  9. mayscream

mayscream Well-Known Member

В моєї мами з татом резус-конфлікт:мама була тричі вагітна хлопчик-дівчинка-хлопчик.Перша дитинка нажаль,була мертвонародженої на 7момк місяці,але там інша причина.Після мене її лякали,що третя дитина буде смертельною загрозою її життю та собі,а народився мій братик,при чому в строк та безпроблемно;-)

10. Стелла041

Стелла041 New Member

Я сама народилась з маючи резус конфлікт з мамою.Річ у тому, що у батька + а матері -. І хоч таке буває не часто, але у мене +. Це не страшно. Маму підтримували всякими укольчиками, щоб не було відторгнення плоду. Але я через некомпетентність лікарів переношена. Трошки хвороблива. Але я думаю що з теперішньою сучасною медециною це взагалі не страшно.

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Так от і я перелякана ходила, а скільки проплакала....:ninja:

12. галичанка

галичанка Well-Known Member

То ви лікар? [​IMG]

13. DrValdemar

DrValdemar Active Member

акушер-гінеколог:xaxa:

14. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Дівчата, чи хтось підкаже...У мене в серпні раптом цикл збився з 30 днів до 24, і до сих пір так. А в другій половині циклу таке враження, що матка постійно в тонусі, що в мене живіт постійно напружений. І контролюю себе, намагаюся розслабитися, подихати...але то не помагає. Навіть вночі себе ловлю на тому, що лежу розслаблена, а живіт наче напружений. Почала магній пити про всяк...

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

краще сходіть до лякаря-гінеколога а потім і до ендокринолога, бо це можуть бути пробоблеми з жіночими гормонами чи збій у роботі щитовидки.

• Подобається Подобається x 2
  16. Тетяна08

Тетяна08 New Member

допоможіть, будь ласка, мені лікар назначив спринцування, 5 днів я робила процедуру а потім почалась менструація. після неї у мене зявилося свербіння а під час сексу таке відчуття ніби в середині повітря і мені інколи боляче. чи можливо, що під час спринцування попало повітря або не весь розчин вийшов????

17. Yaremko

а це залежить чуму лікар назначив таке лікування, бо деколи потрібно лікувати також і партнера і відмінути статеві стосунки на період лікування, бо якщо не пролікується то піде знову перезараження і знову то саме.

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

На мою думку - розчин і повітря мали би вже давно вийти, тим більше була менструація. А біль, відчуття повітря, свербіння певно від того, що ваше захворювання не виліковане ще. Підіть до гінеколога знову

19. Ліза

Ліза New Member

Напишіть , чи хтось проходив "штучне запліднення" , які успіхи і в якому центрі? я робила двічі. При підготовці все йшло нормально, але результату ніякогою

20. Yaremko

нічого дивного бо ефективність штучного запліднення максимум 30%