Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Томичу я давала 200 у.е.
    А лікарка в мене попалась жахлива. Мені прийшлось дати їй з самого початку 200 гр., і потім при виписці ще 300, інакше було б мені зле :no:. Вона також на операції присутня (незнаю що вона там робить).

2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

У моєї теж, але оперувати її не хочуть до менопаузи, хоча фіброма велика, як голівка у 5-місячної дитини. Фіброма є вже 2 роки, от так мама з нею і жиє, але вона її не турбує.

В мене інша проблема, маю молочницю, а лікарка каже, що лікувати після пологів, я от думаю може то ще кудись піти? Можете щось порадити

3. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Mira_SH, лікувати молочницю треба до пологів. Підіть до іншого лікаря. У мене теж була перед пологами. Але не пам"ятаю, чим лікувала. Но те, що лікувала - це точно!

• Подобається Подобається x 2
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Скажiть, а у вас така молочниця з почервонiнням, зудом i комковими видiленнями? Чи частi бiленькi рiденькi видiлення без зуду i без почервонiння?

5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

В першу вагітність у мене теж була молочниця, вона мені жахливо дошкуляла, і я її не просто лікувала, я з неї "не вилазила" (Якщо не помиляюсь то пімафуцином свічками і маззю, а також всілякими клотро.. як їх там) А зараз теж переживала що будуть проблеми, навіть лікарці двічі наголосила на тому, але мазки не підтвердили і впринципі проблеми нема. Лікувати треба обов"язково, бо під час пологів можна і дитинку "нагородити". Хоча є лікарі які притримуються думки, що вагітність і молочниця ходять разом, певно ваша до таких і належить. Можна спробувати Лактацид Феміна (Lactacyd Femina) - це хороший засіб з яким я познайомилась після перших пологів і не розстаюсь до нині, і з того часу впринципі, і молочниці в мене небуло, певно є якийсь звязок. Можете спробувати це засіб інтимної гігієни який внормовує баланс цих молочнокислих бактерій, покористуєтесь тиждень-два, а там подиветесь, може й до лікаря не доведеться;)

• Подобається Подобається x 4
  6. Koza-Dereza

Жiночки, може у вас дiйсно реальна молочниця, але хочу привести до вашої уваги що бiленькi частi видiлення з вагiни на протязi УСIЄЇ вагiтностi (без зуду i без почервонiння) це НОРМАЛЬНО! Це називається лейкорея. Ось кiлька лiнкiв по рос. Можу знайти набагато бiльше по англ. якщо є бажання читати на англ.

http://www.mamochka.org/modules.php?name=Pages&pa=showpage&pid=41
    http://pregnancy.h1.ru/health/pregnancy/fizproblems/beli.htm

• Подобається Подобається x 5
  7. Mira_SH

Ніяких не приємних відчутів. І виділення біленькі ріденькі.
    Дякую усім за поради.
    Взавтра йду до лікарки наголошу щоб шось прописувала:)

8. dieSonne

Власне зараз у мене такі і є, і вони не справляють мені жодних прикрощів, а ось у першу вагітність були і комочки і почервоніння і нестерпний свербіж, і це була справжня мука з цією молочницею.

9. dieSonne

Тоді вам і приписувати нічого не будуть, просто слідкуйте за особистою гігієною:). Мене теж ці часті біленькі виділення турбують, бо їх багато, але окрім кількості і мокроти, жодних неприємних відчуттів немаю, тому Лактацид феміна і щоденні прокладки (по три на день:eek:) вирішують цю проблему. А ще лікарка сказала, що так і води часом підтікають впродовж всієї вагітності, але заспокоїла мене що то не страшно, головне щоб без вкраплень.

10. Koza-Dereza

Власне це скорiш всього i є лейкорея яка є нормальним явищем для вагiтностi (всього строку) Я б на вашому мiсцi нiчим не лiкувала це. Бо ви, повiрте менi, це нiчим i не "вилiкуєте" аж до того часу як вродите. Цi видiлення є завдяки специфiки жiночих гормонiв пiд час вагiтностi. Видiляється бiльше рiдини для погладшення стiнок вагiни. Носiть тоненькi щоденнi прокладочки i мiняйте їх часто. Може так навiть бути що з вас зранку щось хлюпне - це просто поназбирувалась ця рiдина i все. Вода з вас не тече. Як потече вода то там не буде сумнiву - я вам гарантую. Але лiкарi вам навиписують мазьок напевно. Їм то шо. Повичитуйте на iнтернетi. Купа ж iнформацiї є.

• Подобається Подобається x 3
  11. Koza-Dereza

Що це таке? Спецiальнi штуки для пiдмивання?
    Тут впринципi забороняють вживати всякi "пiдмивальнi" засоби пiд час вагiтностi, не просто "не рекомендують" а забороняють! Я б не вживала. Воно ж не "пахне" :) Власне якщо почне мати якесь зеленкувате чи коричневувате забарвлення i неприємно "пахнути" то це ознака можливої iнфекцiї, тодi на провiрку. А так, бiленькi рiденькi мокренькi видiлення - абсолютно нормально!

• Подобається Подобається x 2
  12. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Я теж вважаю що треба ще когось спитати.Потім і у дитини може бути молочниця.Аце ой як погано для лялі-страшний дискомфорт

13. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Це там вони самі такі ціни встановили чи це "подяка" на ваш розсуд?І взагалі вони самі там відкрито кажуть що з нас чи треба в людей питати?Розкажіть будь ласка

14. dieSonne

Знаєте, перед тим як забороняти, треба знати що! Мені не один лікар радив користуватися цим засобом, і навіть наша терапевт на курсах для вагітних дуже позитивно про нього відгукувалася. Якщо щось і забороняти, то вже швидше щоденні прокладки, які більше часу контактують зі шкірою, вибілені хлором і виготовлені з синтетичних волокон. Лактацид це не просто засіб інтимної гігієни, хоча він так і називається, та його важко порівняти з всякими цього ж типу засобами, це засіб без мила з натуральними молочними бактеріами, який має рівень кислотності шкіри власне в цих місцях. Він немає ні ароматизаторів, ні кольору, ні супер-пупер ароматів. Не буду його рекламувати, бо в когось може скластися враження, що я зацікавлена в цьому, я звичайний споживач, просто цей засіб вирішив багато моїх проблем і не з одного форуму знаю, і іншим жінкам він допоміг. Тому раджу його швидше як допоміжний засіб, а хто хоче хай користується, просто я теж про нього не знала поки мені настійливо не порадили, адже він не надто дешевий 300 мл. - в районі 20 грн.
    Тут посилання, можна глянути на ньогоhttp://www.lactacyd.co.uk/b.htm

15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Були в Томича сьогодні-відмовив мамі.Сказав що нам потрібно шукати лікаря в медінституті або на топольній.Бо там всі лікарі для реанімації близько.От хочу спитати чи хтось знае щось про Огородника.Але цікавить чи мали ви з ним справу зарас а не давно.

16. Mira_SH

Спитала свою лікарку, то прописала Пімафуцин в свічках, і сказала в роддомі нагадати лікарці, то та чимось там обробить, я назву забула:sad:, щоб лялю не заразити.
    А ще радила пошукати таке старе коричневе господарське мило, митися ним, бо воно без хімічних добавок, відбіди просте дитяче без запаху

17. Капелька

Капелька Active Member

Мені також його радили. але наразі ше в нього не була. Кажуть хороший спеціаліст. Напишіть хто, що знає.

18. julchyk

julchyk Well-Known Member

Огородник оперував двох моїх співробітниць- все ок і вони залишились задоволеними. Ще двом знайомим свого часу "витягнув" вагітність (працював напару із сином)-потрапляли до нього з діагнозами на початковій стадії "самопроизвольного" аборту.

19. suslic

suslic New Member

Пролеми з груддю комлю 1мся дитину і застоялося молоко у грудях допомоть поратьтеICQ-449933788

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я народжувала після апендиктомії, мене так нашпігували антибіотиками, що молочниця просто НЕ МОГЛА НЕ З"ЯВИТИСЯ. Але перед пологами мені моя лікарка промила все якимсь розчином (думаю, тим, про який Mira_SH згадувала), тому манюню я не "нагородила". А після пологів вона ж порадила господарським милом та кип"яченою водою підмиватися.

Останнє редагування: 8 Вересень 2008