Дівчата, хочу запитати вашої поради. Синочку 7 місяців. Місячні в мене почались 1 жовтня. Чекаю зараз на 4ті місячні. Зараз 33ій день циклу. Всі попередні були по 27-28 днів. До вагітності бувало і 31-32 дні, але рідко. Той цикл був цікавий... З 11 по 14дц почало мазати світлим таким... Думала, що овуляторне, але стільки днів не може бути... Потім весь час виділення, ніби як перед овуляцією і так донедавна. Попередні цикли також такі виділення бували, навіть перед місячними. Зараз сиджу і не знаю, що робити: тест на вагітність чи чекати М. Був кілька разів незахищений СА, бо чекала місячних не 27-28 день циклу. СА був напевне на 22дц... і пізніше. І зараз ніби й відчуття як перед місячними, але не знаю, що робити. Чи то гормональний збій чи що то таке? Позавчора взагалі лівий яйник пару хвилин потягував...
Якшо ви годуєте, то збоі можуть бути. Я так раз ризикнула і маю донечку. Дівчата хтось стикався з таким діагнозом як аденоміоз. Чи лікується? Чим загрожує?
то залежить від стадії і типу захворювання. Лікується гормонально плюс різні процедури можуть призначати. Якщо є маткові кровотечі чи розростання вже має 3-4 стадію- гістологічну чистку ще роблять . Лікувати треба, тому що запущений аденоміоз у може переходити у новоутворення.Бо це, по суті, патологічне розростання клітин ендометрію матки. Ну і без новоутворень аденоміоз може викликати сильні маткові кровотечі ( то залежить від типу аденоміозу). Тобто зараз знайти хорошого лікаря і вже по результатам- він призначить тип лікування. Але лікувати обов язково.
Зараз таке відчуття, ніби М мають бути)) 2 дні кілька разів голова закрутилась. В мене завжди таке перед М. Але під час В схожі відчуття)))
Зроби тест, це ж вже нічого не змінить ітак. В мене М почались на 4 місяці після родів, і я вже навіть не рахую скільки тестів зробила після того...весь час якісь затримки...така перешугана))) але якщо б і завагітніла, то рада, що чоловік каже "Значить так мало бути і непроти другої дитинки навіть зараз, якщо б вже так сталося". Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
мій кожного разу налаштовується, як я говорю що затримка, то я ніяк себе не можу настроїти на ту хвилю, якщо б. Ще трохи заскоро) Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
а нам взагалі заскоро! Сьогодні вже 34ий день циклу... Хіба є надія, що ті мажучі виділення, які йшли з 11 дня циклу організм сприйняв як місячні... Йшло десь 4 дні, такі навіть прожилки коричнуваті були...
З одної сторони добре, що антитіла є. Значить Ви вже перехворіли на той вірус, і маєте імунітет. Якщо завишений результат лікарі радять повторно здати, щоб подивитись на динаміку тих антитіл. Як я розумію, то вони потім дивляться, якщо показник буде вищий ніж попередній, то значить той вірус ще є і його треба лікувати. В мене так було з IgG на токсоплазму.
Всім привітики. Маю проблему, в кінці тижня з лівого соска було виділення білого кольору . Приблизно капель дуже маленька і більше не було але хіба відчуття подьоргування у груді. Здається не вагітна але ПМС затримуються. Що порадите
Маю проблему й не знаю де писати. Мучив мене мій стан, то нервові зриви, то затримки, то обкине все обличчя ще й волоссям трушу по всій хаті.. Ходила до лікаря, сказали здавати на тестостерон й дгеа, здала.. Гінеколог подивилась й каже, шо є незначне відхилення й потрібно 6 місяці пропити ліки. а тепер питання: що то за флутофарм феміна? читала інструкцію й відгуки, стало страшно. й друге: до якого лікаря ліпше звернутись за консультацією з цими результатами.. я своєму гінекологу довіряю..але лікування вийде дорогим й не без наслідків.. хочеться бути впевненою.
Привіт, я дилетант, але судячи з стиптомів виглядає на гормональний збій, а от тут вже треба шукати причину! Може бути стрес, а ще щитовидка може так проявлятися, чи не казав лікар здати аналіз на гормони щитовидки? Ну і якщо сумніваєтесь, то загальне обстеження і консультація в профільних лікарів не завадить!
гормональний збій є, й тому сказали пів року пити флутафарм феміну... але там такі показання до застосування, що я хочу в львові знайти ще якогось толкового лікаря, який би на тому спеціалізувався..але я не місцева, й де того лікаря шукати - хто зна...