Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Приватний гінеколог

Заклад 2К на Зеленій.
    Контакти надсилаю в ПП

А загалом пошукайет по темі жіночі проблеми.
    Там багато контактів є

2. irushka

irushka Well-Known Member

А де саме на Личаківській? Мені теж би здались координати, буду вдячна!
    І ще як ви визначаєте чи хороша лікарка, бо я ходила до одної і вона мені подобалася, я й подругам рекомендувала її, а зараз розчарувалася і впевнена, що вона просто гроші заробляє, а не лікує.

• Подобається Подобається x 1
  3. NASTINA

NASTINA миється в бані

Хороший гінеколог Петренко Марія Володимирівна, зав.консультацією на Симоненка. Правда, черги до неї великі. Треба зранку іти.

4. NASTINA

NASTINA миється в бані

Відповідь: Жіночі проблеми

Повністю погоджуюся

5. Marianka

Marianka Well-Known Member

Дякую Вам дівчата. Ви мені допомогли :)

6. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Класна лікарка, і аналізи там роблять детальні. А ще хороша Склярова Валентина Олександрівна на вул.Русових. Це дві моїх улюблених лікарки

7. нталька

нталька Well-Known Member

Не погоджуся. Можна сказати непоганий, але не вартий того, щоб вистоювати в чергах, платити немалі гроші, а тебе і не завжди оглянуть чи нормально вислухають. А то й не приймуть в той день.

8. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

В мене була велика ерозія, яка впродовж трьох років активно розвивалася і ніякі лікуваня типу свічки, солковагіни не допомагали. Під час пологів вона щей кровоточила, що мене неабияк налякало. Тоді я вирішила звернутися до приватної клініки, бо ерозія вже не просто була фактом, а давала про себе знати (болі, виділення). І лікуванням і результатом я дуже задоволена, фаховий підхід, все мені показали (велетенську ерорзію)і розказали про неї і про лікування. Лікування проходило в два етапи і тривало 2 міс. (кріодеструкція).
    З того часу пройшло 4 роки, і тепер перед плануванням ще однієї дитинки я сходила на перевірку щоб пересвідчитись чи все гараз але до зовсів іншої лікарки (заради цікавостиі) і вона сказала що шийка чистенька і ерозією і не пахне!
    Не знаю чи коректно виставляти тут на форумі дані про клініку чи варто б було зробити це в ПП, але це досить відома клініка - Клініка Юрія Тітовця або медичний центр "Простір". Лікар, власне і є Тітовець Юрій Анатолійович.

9. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Дівчата!У моеми мами проблеми-треба оперувати.У неї фіброма,повно кист...Видаляти треба все і терміново.
    Чи чули ви за Челака володимира Івановича зі Щорса.Я не знаю куди йти мамі на операцію чи до нього чи до Томича.
    І у мами тиск скаче.Був вже один наркоз 5 років тому довготриваючий.

10. dieSonne

Люди добрі! Я в шоці!!! Як може бути дитина не бажана??? А чим думають двоє людей вступаючи в статеві контакти і не захищаючись??? Це ж все потенційні батьки, навіть якщо це один єдиний раз, легенько і просто так для насолоди, а тим більше, якщо це сім"я. Невже нема розуміння того що людина вступаючи в статевий контакт є потенційним батьком-матір"ю! Чи це брак сексуального виховання чи як це назвати я незнаю, але розуміння звідки беруться дітки має бути в людей які вже з троє їх мають, чи ні:ireful1:
    Мені сумно, що дорослі люди не мають елементарних знань і розумінь про своє тіло і про відповідальність над своїми вчинками:sad:

11. dieSonne

На Мечнікова поряд з пологовим є відділення гінекології, там оперують, знаю там кількох лікарів, але як вони оперують не знаю, не приходилося, але людей в них оперується багато (я там лежала на підримці, тому трохи наслухалася), можете звернутися там є Музиченко Олександр Володимирович або Надіжко Вальдемар Володимирович, принаймній як люди вони хороші, можете ще в іншив про них попитати.

12. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Це ви мене питаете?
    Але е таке поняття як "не бажені діти".Причини у кожного різні і пояснення цьому теж.У мене б так язик про свою дитину сказати не повернувся
    Щоро дякую.Та ми з мамою вибираемо одного з тих що вже вище сказали.Ми в них були і чули багато про них.щераз дякую

13. Радість

Радість Well-Known Member

Pand@, мене оперував Томич. Такого відношення до жінок я ще не бачила. Це дійсно лікар від Бога. Я б дуже радила звернутися до нього.
    Одне погано, на Батальній здирницькі ціни. Анастезіологу требі дати 500 гр., лікуючій лікарці також 500 гр., + ліки на операцію, а Томичу скільки зможеш, він і за те подякує.

• Подобається Подобається x 6
  14. dieSonne

Немає за що! Хай Вам щастить!
    А про "небажані" діти, це я не конкретно до Вас, це мене просто переповнюють емоції і я готова про це всім під ряд говорити хто не чує і не знає, я проти цього.

15. Радість

dieSonne просто зараз в такому положенні , має загостренні відчуття материнства, тому й так ті ємоції переповнюють.

16. dieSonne

Цілком і повністю погоджуюсь, хоча емоції щодо дітей мене завжди переповнювали :)

17. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Кажуть те саме що ціни жахливі.Кесарські в районі 1000 у.е.а скільки ж тоді така оперіція нам винесе.Це ж напевно удалять матку і яйники.А як взнати скільки за операцію платити.Щоб не замало було-він ж не скаже.Я з мамою сьогодні була в того Челака.Спішно все.А в Томича коли по своїх проблемах ходила двічі-так там і жінки були ще за мною в черзі але у мене не склалось враження що треба все скоро говорити і що все у спешці.Переживаю щоб після операції він її виходив до кінця(до виписки).Короче за всі н"юанси.Завтра йду до нього.Він йде у відпустку через пару днів.Кажуть що він не так вже і дивиться за своїми паціентами після операції як той Челак.От і не знаем що нам робити.Дівчата може хтось мав схожу проблему у ваших мам і оперувався у Томича чи Челака-розкажіть як усе пройшло

18. Радість

Томич заходив кожний день до мене. Та й не тільки до мене. Перед випискою обов"язково ще одна консультація і огляд в нього. А при поступленні він назначає кожному пацієнту лікуючого лікаря, який має ретельніше доглядати хворих, назначати аналізи, ну і все в тому дусі. Лежачи в лікарні, я просто дивувалася, як той Томич все встигає. Окрім трьох- чотирьох операцій на день, він ще приймає массу жінок, та оглядає всіх своїх хворих. І при тому всьому, завжди в хорошому настрої.

19. Natalka

Natalka Well-Known Member

Про Томича із досвіду близьких знаю, що Томич береться за жінок при умові, що процес не злоякісний. Як спеціаліст - супер! Але дуже важливо також якого лікуючого лікаря він вам призначить. Про іншого лікаря - не знаю. Мою бабцю оперувала Володько Наталія Антонівна з Броньової, Томич відмовився, бо процес почав переходити в злоякісний (згідно аналізів), нею задоволена і я і бабця - Лікар від Бога.

20. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ну анастазіологу ще можу зрозуміти...ну а лікуючій за що 100 у.е.?
    А скільки ви Томичу давали і коли це було?