Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

1. glasses

glasses Member

Відповідь: Жіночі проблеми

Я туди не йду, хоча дуже мене намовляли знайомі. Але я не маю стільки грошей:)
    Ну, і в карму полились негативні відгуки.
    Я на Короленка буду робити.
    Але маю ще трохи підлікуватись перед тим)

2. invisible

invisible Well-Known Member

Мені знеболювали, робили укол лідокаїну в ШМ. Але ніяк не можу пригадати чи перед біопсією чи перед кріо. Зрештою заморожування само по собі знеболююче діє.

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

Я одразу в той же день на роботу пішла. Перші пару годин трохи нило, але не сильно. Виділення світлі, перші дні досить сильні, брала великі прокладки. Не болючі. Статеве життя здається через 2 тижні дозволили.

3. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Під час кріо для мене найбільш неприємними були маніпуляції з дзеркалами. Сама процедура не болюча. Після того треба було полежати ще на кріслі хвилин з 15, бо " кидає" в жар . Я не відчувала ніби нічого, але була трохи червона за словами медсестри.
    Потім дали рекомендаціі і відпустили додому. Після кріо трохи нив живіт в той день і вночі. Але в мене болючі місячні, то боліло навіть менше.
    Виділення днів три були дуже сильні прозорі. Брала теж великі прокладки. Далі щораз менше. ( прокладки зразу після процедури треба вже одягати. ) Наступні дні після кріо не боліло вже нічого.
    Статеві відносини теж через два тижні. Ну і той період без ванни, саун, не піднімати більше 10 кг. ( в мене менша 12, витримала день, а далі все одно доводилося десь піднімати хоч трохи).
    І ще після кріо в той день мені хотілося полежати, по жалітися. Але зовсім не через фізичний стан. Теж дуже переживала щодо тої процедури. Там справді не має нічого страшного. Так що не бійтеся і спокійно йдіть робити.

4. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Мені було боляче. Але то я така - чуть шо - втрачаю свідомість :) Переважно пишуть, що не боляче.
    Кріо було больніше. Але в мене зводило як в спазмі все. То в мене завтжди так. навіть на огляді неприємно. Дуже чутлива, мабуть :D
    Підтверджую. Не знеболюють. Ну як не знеболюють. Можуть пшикати ледокоїном, але то до одного місця.

І хоча мені було дуже боляче, але яка я була щаслива, що тепер не треба лікуватися вічно цими свічками і тд. Я думаю, що народжувати больніше :)

Мені 3 щипали

в мене зайняло менше години з усіма оглядами перед самим кріо, заморожування (десь хвилин 5-10, не більше), приведення мене до тями медсестрою, а в той час лікар тримала ту штуку, чекала, щоб відморозилася. Наче можна бризнути водою, щоб кінчик швидко відморозився, але казала, що краще хай сам... це ще хвилин 10. Потім посиділа трохи і повіз мене чоловік додому. НАсилу доїхала, там випила кетанову, потім ще і нарешті біль спав і я заснула.

Але я так думаю, що може то в мене спазм був? Мо випейте собі но-шпи і 100% все буде добре :)

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

нам казали місяць. Ми стільки і витримали. Та там такі виділення перші 2 тиждня, що не до статевого буде :) Якось неестетично

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Для мене, то теж не знеболення або мене таке не бере:girl_in_dreams:

Ви не одна- моя братова теж відключилась, хоч казала, що боляче не було))

6. Nyashka

заспоїли дівчат :D

Але на диво перед кріо читала відгуки, що то не боляче, а вже після знайшла і страшилок))) Кажуть, що ще може просто бути запаморочення від азоту. Так що glasses, Marmulyadka , ношпу перед цим, а потім лежати і дивитися у стелю)) і ще після процедури полежати, щоб відпустив той азот)) все буде добре. Я не народжувала, так що поки що після того кріо себе вважаю героїнею :D Воно того варте - ви не будете трястися з тою ерозією. І головне, щоб на біопсії все було ок :girl_smile:

7. NataliaFed

Та ні, то моя бртаова така, що до неї ще не дотулився- вона вже в ауті. Її і на пологах відкачували, хоч народила за 20 хв. без всяких, вона сама не знає, чого вмліває)))

8. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Теж недавно робила кріо. Перед тим начиталась багато відгуків, то йшла трохи перелякана, взяла чоловіка для підтримки. А виявилось зовсім не страшно. Процедура тривала хвилин 10, потім ще 15 хв. щоб відійти, за цей час була така трохи різка біль і кинуло в жар. І все, поіхали додому маршруткою. Ще з два дні піднивав живіт, виділення були десь 2 тижні. І чогось мені здається, що біопсію не робили, тільки аналіз на цитологію.
    Минулого тижня була на огляді, то все зажило, ерозіі вже немає.

9. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

мені робили біопсію,а на кріо ніяк дійти не можу, біопсія зовсім не болюча,в мене ще гінеколог добра знайома то я поки вона барала біопсію щось їй розповідала,шуткувала, ще злізла з крісла вона спитала чи голова не крутиться,я себе гарно почувала,а через 5 хв знепритомніла вперше вжитті,думаю,що то більше від лякУ,бо дуже боялась на ту процедуру йти. За кріо моя гінеоклог казала,що 2 місяці не можна кохатись з чоловіком і не підіймати важкого

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

після кріо шийка повністю відновлюється як після пологів- за 6-8 тижнів. Тому не рекомендується власне в цей час інтимні відносини. Рекомендується взагалі через місяць після процедури прийти на огляд і вже лікар скаже- можна вже чи ні.Взагалі виділення можуть бути до 25 днів, тому на цей час- обмеження, а далі- вже по ходу лікар скаже як заживає
    ( при припіканні кислотами на кшалт Солковагіну обмеження- 2 тижні)

11. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, я за порадою. Потрібно робити біопсію, все відтягую, але скільки можна... Скажіть, в який період циклу краще робити? Лікар казав, що краще перед місячними, бо шийка м'яка в той час, а подрузі казали навпаки-після, щоб не приєдналась якась інфекція. Чи роблять перед біопсією санацію? По ідеї, мали б, але мені про це взагалі нічого не казали. Я так розумію, що після біопсії забороняєттся статеве житття теж на деякий період, на який саме?
    Ну і ще не визначилась, де робити. Варіант перший-в Залізничній лікарні, є там ніби непогоний по відгуках лікар Рябініна. Або, другий варіант-в Параскеви. Думаю, там обладнання сучасніше, черг не має, при потребі зроблять знеболення і т.д. Але до кого йти-без поняття.
    Ну і так, щоб потім там вже і лікуватись, бо маю ерозію, яка кровить....

12. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Кажуть після місячних.
    Мені нічого не призначали ,а от коліжанці, так.

13. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Я в Параскеви до лікаря Чукліної Н. С. ходила. Хороша. Вилікували.

14. glasses

glasses Member

А ви ще годуюча?

Ношпу при ГВ можна?а якщо ще все ж таки будуть зноболювати чи малому ніц не буде?

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

одразу після місячних- на 5-7 день циклу
    залежить від ваших результатів аналізу на флору

2-3 тижні

---------- Додано в 08:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:01 ----------

знеболення можуть зробити будь-де, бо при потребі, воно при біопсії стандартне- або лідокаїн у спреї або укол лідокаїну ( і то, якщо ділянка для втручання невелика, то нічого не роблять)

16. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Так, робила під час лактаціі.

17. NataliaFed

Не затягуйте, бо біопсія дійсна, якщо не помиляюсь, два або три міс., потім повторно треба буде робити.

18. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Звітуюся: зробили нині біопсію. Наскільки я зрозуміла- не знеболювали. Неприємно, трішки боляче, але терпИмо (в стоматолога страшніше :)), та й триває та процедура кілька секунд. Тому нічого аж такого страшного нема. В мене 14-й день циклу. В ідеалі, мені казали одразу після місячних приходити, але мені так вийшло... Санацію перед тим робила свічками депантол, ще 2 міс тому, але лікар сказав, що повторно робити не треба (в мене в мазку були трохи лейкоцити, то може тому потрібна була санація, а якщо мазок в нормі- можливо, не обов'язкова).
    Тепер чекаю результатів біопсії і готуюся на кріо...

19. Nyashka

я робила одразу після місячних, тк взагалі була підозра на ендометріоз ШМ, тому, щоб ще більше не провокувати...

не знаю щодо ношпи. Тоді не пийте - то не так аж боляче. Може, взагалі нічого не відчуєте

20. Raven

Raven Мама малятка

ношпу можна