Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

як тільки ви стали на облік Вам повинні в той день видати обмінку. так що зайдіть в косультацію вам її заповнять і дадуть і Ви за це росписуєтесь що обмінка видана на руки

2. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Пробувала сьогодні стати на облік, відправили геть, сказали що можна ставати тільки за місцем проживання. Це дійсно так чи мене просто відшили?

3. Maksli

Maksli Well-Known Member

а де саме вам таке сказали, в якій жк?
    Першого разу стояла на обліку не за місцем проживання, підійшла до лікарки і сказала, що хочу саме до неї, заплатила добровільнй внесок і все!

4. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

То на Симоненка, сказала лікар що для оформлення треба заяву головному лікарю, сімейного лікаря підпис ну і внесок. А сімейний лікар тільки по місцю проживання, адже вони типу ходять додому.

5. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Мені двічі видавали відразу, коли ставала на облік. Це було в 2011 та 2012 роках.

Останнє редагування: 28 Жовтень 2014
  6. Latane

Latane Well-Known Member

На Симоненка стояла обидва рази не за пропискою, а місцем проживання. Один раз написала заяву на ім'я головного, підпис сімейного і попросили зробити внесок - скільки зможу. Змогла 50 грн. Так дякували, що аж незручно стало......

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

І обидва рази обмінку одразу на руки видавали

7. Petrova

Petrova Member

Я взагалі в іншій області приписана, жодних проблем на Симоненка не виникло. Написала заяву,підпис терапевта і внесок 50 грн і все...

8. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

А по місцю проживання на Симоненка стояли на обліку?

9. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Була друга спроба стати на облік , і знову безрезультатно, тільки цілий день витратила і купу нервів. Була в Хомишин, лікар справила приємні враження, проте сказала що для того щоб стати в неї на облік, треба заяву і підписи зав.відділенням і сімейного лікаря. а так як живу я не в тому районі,то з сімейним лікарем пролітаю. Доведеться ставати на облік на Чупринки,а я геть ні про кого там не знаю нічого і тривожно якось так. Хто стояв там на обліку, розкажіть що там і як, яких лікарів рекомендуєте?

10. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Стою на обліку на Хімічній, не за місцем прописки і проживання. Обійшлось 30 гривень благодійного внеску. Коли проходила лікарів, до сімейного ходила свого, на Сихові. Решту спеціалістів — на Хімічній.
    Щось вони Вас розводять, таке враження...

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та так як і в інших поліклініках. Нічого особливого і аж так щоб когось радити не візьмуся. Якщо бере пацієнтів Мацюра ( донька "того самого" Мацюри)- можете йти до неї, вона молода , але порівняно ненапряжна. Не знаю, чи працює там Зубко зараз- вона довгий час хворіла і говорили, що не знають, чи вона повернеться ( хоча була досить непогана). Завідуючою там ще донедавна Лабарткава була ( може ще і зараз)- вона непогана як людина, але як до спеціаліста там купа питань ( і сама з нею стикалася під час свого обліку і вона по дільниці тут у нас обслуговувала сусідів) . Чернова ( колишня завідуюча) зараз просто як дільнича- старша і більш-менш.Ну і є ще дуже специфічний ( направду з "певними "тараканами") мужчинка доктор там ( прізвище , здається, Коркуна)- то вже дуже на "любителя" :). НЕ знаю, чи ще Здравко працює ( я сама в неї стояла на обліку, претнезій до неї не мала, але вона вже дуже поважного віку і на той час була. ТОму чи ще працює саме зараз- не підкажу. Минулоріч ще точно працювала) Одним словом, тут усі приблизно однакові- немає нікого супер і нікого геть поганого. У кожного свої плюси і мінуси.

12. madchen

madchen Member

Я от, нарешті, вибралась сьогодні в поліклініку(4-та). Наша дільнича гінеколог-Чорненька, виявилась дуже приємною і судячи з чнрг до неї, мабуть, толковою.

13. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Пішла я сьогодні таки в свою 5-ту поліклініку, познайомилась з дільничим гінекологом, бере мене на облік)) Журавецька Олена Валентинівна, може хтось був у неї?

14. Retaret

Retaret Well-Known Member

і я вже хочу нарешті йти з понеділка. Контрольно ше раз перепитаю - хто шо знає про Ковальову Наталю Євгенівну з Симоненка? Бо вже раніше питала, але шось відповідей і не було... якась невідома вона народу....

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

може раніше форумлянки писали, через пошук пробували ? Є результати ?

16. Retaret

знаходжу лише 1 відгук, 4річної давності, - позитивний, але малоінформативний

17. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Значить пробуйте, поспілкуєтесь і будете знати чи це "Ваш" лікар. ;)
    Про гінекологів з Симоненка дуже багато відгуків, оберіть кількох, щоб на всякий випадок одразу до іншого звернутись.
    Багато хвалять Третякову М. (завідуюча), можна йти до неї на облік проситись.
    я належу до цієї поліклініки , на обліку у Кучки І. Я. - лікарка приємна але щоб вона дуже цікавилась пацієнтом...нууу нема такого :) Але говорить дуже приємно, як з малою дитиною)))
    Не сподобалось у Плити Л. Р., раз мене туди скерували терміново, з різкими болями внизу живота на огляд, вона була одна на поверсі, був вечір. То так стогнала, чо я до неї прийшла, і дуже активно натякала щоб я оплатила її послуги, хоч я навіть розігнутись не могла.

18. Retaret

ну вот совершила нині і я свій подвиг - сходила в ЖК з наміром стати на облік. Ну звичайно перші теплі слова, які прийшлося почути - а де ви були досі? І чогось її дуже бентежило те, що ніякі аналізи на вади 1го триместру я не встигла здати. Я вже не стала їй пояснювати, що я ітак планувала від них відмовитися, але нехай, то вона ще довідається....

але шо мене найбільше здивувало - терміново на узд на Лисенка!!! І аж коли прийду до неї з результатом, тоді вона мені видасть всі напрвлення щоб стати на облік. І скерування таке цікаве - дали відразу номер моб. до кого йти . А коли я подзвонила щоб записатися і запитала вартість обстеження, то відразу сказали, що нема часу говорити зі мною так довго!! У всякому разі шось там нечисто і від того нехочеться ходити в ту точку, куда мене напрявляють

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Не заморочуйтеся, ви ж, здається, консультуєтеся у свого лікаря. А облік для лікарняного, я не помиляюся? Виберіть собі самі нормального узиста навіть на того аамого Лисенка і сходіть. Бо ті рекомендаціі не завжди добрі. Мені он лікаря на пологи запропонували, запитала тут про нього у дівчат. Жодного доброго слова. Так що шукайте собі тих спеціалістів, які вам підходять, а на поліклініку не зважайте, вони там вам всеодно змушені все дати. Плюс всі аналізи, які потрібні для лікарніного роблять в поліклініці безкоштовно, тож активно користуйтеся цією послугою.

---------- Додано в 08:14 ---------- Попередній допис був написаний в 08:13 ----------

А то УЗД у вас виходить плановим чи ви вже робили до того?

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дівчата, просвітіть мене темну... братова нині пішла ставати на облік і їй сказали оплатити 340 грн: 40 канцелярка, 300 за те, що вона прописана в іншому місці. Наскільки я знаю, то такого вимагати вони не можуть, медична допомога надається за місцем проживання. Тим більше така сума немала. Та й ні номера рахунку не дали, сказали що можна частинами платити. Я так розумію, то той "благодійний внесок". Як поставити лікарку на місце? Я так думаю, просто попросити номер рахунка з чітко вказаною сумою.
    І ще одне, вагінальний огляд при постановці на огляд обов*язковий? Ніби писали що від нього можна відмовитись, а лікарка сказала що в такому разі на облік не візьме, бо "не знає що в неї там"