Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. Муська

Муська Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Аналогічно, брали два рази мазки,на початку ,коли прийшла вперше і десь на 30 тижні. Це було акуратно і без дискомфорту. Живіт тільки легенько рукою прощупували(чи як то назвати), і слухали ще серцебиття дитинки. І все. На крісло більше нема потреби лізти.

2. Kalina

Kalina Active Member

А можна відмовитися від мазка і огляду на кріслі?

3. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

моя лікарка теж так говорила, особливо до 12 тижня. В мене брали мазок на 26 тижні дуже легенько і за моїм бажанням, бо мала надокучливі виділення.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дивно...в нас один лікар...але мене дивилась..

5. DarkNess

DarkNess New Member

На цьому тижні маю вже ставати на облік. Найближча жк получається на Мазепи, точніше жк №2 від 1 міської лікарні. Чи хтось там стояв чи стоїть на обліку? Напишіть, які там відношення до вагітних і які лікарі? Бо щодо інших лікарів-спеціалістів з тої поліклініки -то враження лишились не з приємних. Буду вдяча всім за відповіді.
    Чи може в цьому районі є ще ін жк? Чекаю порад, бо час піджимає.

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

В мене минулого тижня брали мазочок в залізничній лікарні. Абсолютно демократично - нікуди не лізла, дали рукавичку - сама візьми легенько і перенеси на шкельце.

Єдиний раз, коли у мене під час вагітності були кровянисті виділення - після відвідування оцього ж крісла. Просто не було інакшого виходу, але краще дійсно цього не робити.

7. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Мазки мазками.... А як на рахунок цитології шийки матки, це ж мусять з шийки взяти зішкряб. Просто дуже страшна для мене процедура, дуже чутлива шийка, і кровить після таких маніпуляцій. А тим паче в теперішньому положенні, я того точно не дам зробити.
    Чи на цитологію не беруть мазок?

8. Orman

Orman Модератор-бомба

починаю гратись в Левандівку - куди він вас піджимає? Ще находитесь в ЖК, аж надоїсть.

ЖК2 це та що в поліклініці на Мазепи?

• Смішно Смішно x 1
  9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Niferttiti, на цитологію у вагітних не беруть .Лише аналіз виділень з піхви на флору.

10. DarkNess

DarkNess New Member

Мені лікар, в якої я консультуюсь, сказала, шо треба вже ставати на облік, може тому шо треба всякі аналізи здавати, відповідно до терміну вагітності, вести детальне спотереження. Сама не знаю як правильно, бо зі мною вперше.

Мабуть, в приміщенні поліклініки, а може і в лікарні, точно не знаю.:confused:
    Ви щось чули про цю жк? Завтра-післязавтра піду в розвідку.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я стою на обліку в поліклініці на Топольній, то і є 2ЖК, на 2-ому поверсі знаходиться

12. Єва

Єва Well-Known Member

Всякі аналізи - то подвійний і потрійний тести, тільки вони мають привязку до конкретного терміну. На рахунок їхньої інформативності - я вже писала в гілочці для майбутніх мам, яких нервів вони мені коштували. На рахунок доцільності здачі - залежить від того, яке рішення жінці дозволить совість прийняти, якщо виявиться що з дитиною щось не так. А скеровують на ці анали всіх підряд, мо між лікарем і лабораторією діє система клієнт-відкат. Тому вирішувати вам :)

13. носик

носик New Member

kvVItKA, я також стою на обліку на Топольній.Хоча живу на Левандівці( знімаємо квартиру).Стала на облік на Топольній, бо господиня квартири досить непередбачувану, і щоб 10 раз не міняти консультації записалася до своєї на Топольній. Тепер мотаюся 56 в позі Лотоса. І чомусь так попадає, що бабульки чипляються. Ну, типу молода і нічого не буде як встану а он хлопець весь зелений треба вступити і таке- сяке... Зранку, щоб здати аналізи треба встати в 6.в 7 вийти і десь біля 8 я є біля поліклініки, де пенсіонери наче ночують. Роблять бучу, що ветерани війни ( в мене везіння на буйних бабок) і катаються ліфтом на той 7 поверх.
    На обліку стою в Поляник І.І.... Дописує мені 3 зайві тижні. Хоча кожен раз їй повторюю, що в мене цикл не 28, а 40-42 дні.і на узд спеціалісти підтримують мене... Якось її не було( коли карантин був), а час підпирав мені на узд. Я записалася до Прокопчук на Ехомед. УЗД обійшлося мені в 60 грн. Потім, як Поляничка побачила результат- підняла бучу як я посміла без її направлення піти до Прокопчук.і, що у неї узд неякісне а вона мені хорошого якогось спеціаліста підготувала трішки дорожчого...Всюди направляє, де їй буде відкат і користь....
    А вчора мені заявила, що я вже не живу на Топольній, то маю сплатити "добровільний" внесок і квитанцію принести їй до 20 числа, бо не дасть декретних.

14. airy_cat

airy_cat New Member

На обліку в 4-й на Стецька в Попадинець (Цимбала) - в принципі досить спокійна жінка + в неї приємна медсестра. В перший візит забрала 20 грн. "на ксерокси", але це скорше комічне ніж негатив. Загалом після всіх страхіть, які можна прочитати на форумах про лікарів в ЖК, враження скорше позитивне.

15. DarkNess

DarkNess New Member

ого! :no: А часто треба такі аналізи здавати?
    А як черги, є?
    І як лікарі відносяться? Намагаються позаглядати в кишені?
    Вибачте, якшо не в тему, але це ті шо на 12 і на 16 тижні треба здавати відповідно?

16. Єва

Єва Well-Known Member

Саме так.
    А ще врахуйте, що баночки з сечею треба носити в поліклініку раз на 2 тижні. Воно вам треба так швидко?

17. Ailenka

Ailenka Member

а хто стоїть в 5 жк на Виговського у Беха ?

• Подобається Подобається x 1
  18. DarkNess

DarkNess New Member

Сьогодні в цьому переконалася. В лабораторії запитали прізвище лікаря, я назвала тільки прізвище, а вони автоматично вписали ім я і по батькові. Зв"язок очевидний.

На рахунок ЖК на Мазепи. Була там сьогодні, ставала на облік. Подивилась на той весь цирк.:girl_crazy:, ліпше би не йшла. Людей зовсім нема ( мо, тому шо свято), лікарки, як пави, сидять в своїх кабінетах, з гордо-високо піднятою головою, чекають на "підлеглих". Відношення приязним назвати важко, скоріше наоборот, весь час складалось відчуття, ніби комусь шось винна. Коли мене відразу хотіли скеровувати на аналізи/узі (в тій же поліклініці, звичайно), то я впевнено заявила, що всі результати в мене вже є, через то шо я консультуюсь у іншого спеціаліста... :girl_cool: Скептино-негативного враження після цієї фрази лікар не могла навіть приховати з обличчя (добре, шо я до цього була готова :girl_smile:). Дальше послідували фрази типу: нашо я ТАМ здавала аналізи/узі, шо я повинна здавати їх тільки в них і тд, що це може навіть мені НАШКОДИТИ, і шо вона має сумніви в їхній правдивості!! Мене це навіть трохи розсмішило). Видно, шо між лікарями з різних поліклінік немає жодної консолідації. Одним словом, мені хотіли прикріпити думку, що я "прив"язана" тільки до них, і що не варто спілкуватись з іншими лікарями!:girl_haha: Тут всьо ясно, система працює в основному для качання грошей з вагітних, а не спрямована для допомоги і підтримки.
    Ну і коли я вже збиралась виходити, послідувала фраза: "Ну...і в нас прийнято залишати благадійні внески для лікарні, приблизно в розмірі 50 грн!" (без квитанції чи № рахунку!, готівкою). Я так і не зрозуміла за шо?, і на шо?, приладдя/інструмент - старовинні, не обновлялись багато-багато років! Висновок - я не розумію, для чого ставати на той облік! Хіба лише для формальності. А консультуватись лише в хороших спеціалістів. Не знаю, може це мені так пощастило, за всіх розписуватись не буду.
    Усім бажаю приємного спілкування з лікарями!

19. носик

носик New Member

я стала на облік з 8 тижнів і так кожні 2-3 тижня тре здати аналізи.Деколи заставляють робити частіше. і таке враження, що роблять їх навмання. Брали заг. аналіз крові- виявили низький гемоглобін , а в іншому аналізі білок... Ще там у мене був тонус, тому наступного дня поклали у лікарню на Мєчнікова. Зробили там мені аналізи -все внормі навіть краще.
    Ще сьогодні зранку знов перлася з тими аналізами. На загальному аналізі стоїть знак " формула плюс" ( це щось типу добровільного благочинного внеску). Раніше давала 1 грн чи 2. А сьогодні поклала їй 2грн. Вона такі очі зробила:girl_crazy:( тьотя з трубочками і стікляшками). І питає: " а чого 2 грн? Внесок починається від 5 грн.".І поки я не додала їй 3 грн та не хотіла звяти кров. ось
    лікарі хочуть, але не можуть з мене здерти. говорю, що студентка. Але є наглі виключення.
    На 12 і 16 я робила на Науковій і на сінєво( 700 річчя).в районі 200-250 грн.
    Направляють до своїх від яких мають відкат.

Мені моя Поляник кожен раз повторює, щоб я більше не сміла йти у самовілку без її направлення на узд. А може мені підходить ціна і якість обслуговування у Ехомеді. й відгуки непогані.
    Коли я щось роблю не так як Хоче Поляник - маю багато прописів лікарств, лишні аналізи і ще якісь чаї заспокійливі мені прописує. Більшу половину з того я не п ю. А це я розумію як покарання.
    Доречі, той терапевт на 2 в жк прописала мені повно всячини від печії. Сьогодні купила. Стратила 150 грн і ще більше пече. Ледве сиджу чи лежу. Повзаю по квартирі. Найкраще мені помагає ренні ( але на 30 хв), а потім поволі проходить. І терапевт без 20-30грн тобі нічого хорощого не пропише. Написала, що у мене проблеми з нирками( а по Нечепуренко все ок).
    Такщо я зробила висновок: поменше слухати тих "спеціалістів" на Мазепи і травити свою дитину хімією.

20. Єва

Єва Well-Known Member

Лікарка з ЖК взяла до уваги всі аналізи і записи іншої моєї лікарки, в якої я лікувалась до вагітності і на початках була на підтримці (я просто попросила свою лікарку порадити мені когось нормального з ЖК).На рахунок вимагання грошей і винагород - в цьому плані мені пощастило, завжди віддячувалась скільки вважала за потрібне, навіть були випадки, коли мені віддавали, казали, що не потрібно.
    А от зав. відділенням в ЖК напряму вказала мені про не львівську прописку і обовязок здати "благодійний" внесок через касу, але так, як ті гроші отримає не їхнє відділення, а поліклініка, то ше бажано хоча б 100 грн. їм, бо не мають за шо паперу і ручок купити, а "вам вагітним ми постійно скерування пишемо на аналізи"... Так як я ставала на облік після стаціонару і загрози на 8-9 тижні, то завідуюча не полінувалась мені нагадати, що вагітність до 12 тижнів - то ше вилами по воді писано, бо всяке буває. Одним словом - особа дуже неприємна, навіть не хочу більше з такою людиною десь в житті стикатись.