Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

1. izz

izz Well-Known Member

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Мені несказали коли прийти, тому я у вас питаю.Лікарка така занята була, що окрім направлень на аналізи, і послухала, поміряла пузік, нічого я невстигла розпитати.
    І ще сказала поприймати магне В6 3рази на день, а скільки часу несказала

2. svoybox

svoybox Well-Known Member

Мені теж не казали, коли прийти і не дзвонили, сама прийшла через 4 місяці, коли вже лікарняний треба було, крику було :eek:
    Зато не здавала ніяких "обовязкових" аналізів і ніхто нічо не говорив, відмов не писала і спокійно спала

3. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

А підкажіть-розкажіть як проходить сама процедура ставання на облік не за місцем прописки? Хочу бути в Хомишин на Симоненка, треба спершу йти з нею домовлятись, а потім вже з заявою і благодійним внеском до головного лікаря? Чи навпаки,спочатку до гол.лікаря за дозволом на обслуговування в поліклініці,а вже потім до лікаря в якого хочу стояти на обліку?

4. Orman

Orman Модератор-бомба

я би встрелилась...

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

Ви прописані в іншому місті? чи просто не хочете ставати до свого дільничого?

6. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Я в Рівненській обл.прописана, по місцю проживання мені жк на Чупринки підходить, але хочу ставати на облік на Симоненка

7. izz

izz Well-Known Member

Через 4 місяці -то круто,
    А я так подумала , що з'явлюсь після планового узд десь в середині жовтня.

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я думаю, що треба до лікарки піти і сказати , що до неі на облік хочете. Вона вам скаже що далі робити. Я, правда, в своій поліклініці стою, але лікарка не моя. То я просто прийшла сказала, що хочу саме до неі. І там же в неі в кабінеті заяву написала, вони там бланк стандартний мають і медсестра в мене іі забрала і все.

9. svoybox

Я навіть на планові УЗД не ходила. перший раз пішли, бо чоловік дуууже вже просив, а другий то вже заставила лікар разом з аналізами для лікарняного після того, як я через 4 міс з'явилась

10. KAPUCHINKA

Чотири місяці то може і круто, але аналіз сечі і заг крові треба таки частіше здавати, щоб трохи контролювати.

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Так до лікарняного тільки два УЗД і треба. Ви на них і були виходить.

11. svoybox

Ви так говорите, як і всі лікарі. А їм ті аналізи для галочки треба, бо коли я прийшла не бувши за 4 міс жодного разу в поліклініці і не здавши жодного аналізу, лікар навіть не запитала, чи мене щось турбує, чи є якісь скарги, питання. Вони в д***і мають нас і наші аналізи, але для звітності все чітко записують в карточку, на власні очі бачила в своїй карті записи про направлення, рекомендації, ніби-то консультації. Я просто в шоці від нашої медицини: лікарі більше переживають за перевірки, ніж пацієнтку.

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Перше. Не знаю наскільки то правильно судити по 1 людині про всіх та ще й так категорично. Друге. Підозрюю, що якби Вас шось заболіло, Ви б 4 міс.вдома б не відсиджувались, то навіщо зайві питання?

13. KAPUCHINKA

Та чому як всі лікарі? Лікарю до лампочки . а от у ваших інтересах то контролювати. я на облік на 21 тижні стала, а от сечу і заг. крові здавала до того кілька разів для себе. Результати були добрі то я в поліклініку і не спішила.

14. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ви такі цікаві:). Взагалі тут вийшло однаково: ви лікаря мали
    і при цьому дивуєтеся, що вона анлогічно. А мала би слізно просити кожну пацієнтку : "прийдіть, я без вас нічого не писатиму, хоч ви у мене на обліку. Підставлятиму свою попу перед начальством з місяця в місяць і чекатиму-чекатиму пацієнтку "М...". У цій ситуації кожен думає за себе- ви робите, як краще вам, а вона- як їй .

16. svoybox

Вибачте за грубість, не хотіла нікого образити, тим більше лікарів. Я хотіла сказати, що наша медицина настільки пропала в формальностях і бюрократії, що лікарям, на мою думку (якої ніхто не питав) просто не вистачає часу на пацієнтів.
    Вагітність - це не хвороба і якщо жінка себе добре почуває, то для чого бігати щомісяця ті аналізи здавати, лишній раз себе накручувати.
    П.С. ще раз прошу вибачення за різкі слова. Не маю нічого проти лікарів
    П.С. п.с. про те, що деякі гінекологи дзвонять до своїх вагітних я дізналась тут на ДП і про графіки відвідувань ЖК теж, тому вважала нормою графік своїх прийомів

17. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

я незнаю чи сюди пишу якщо ні то прошу виправити,я сьогодні ходила в ЖК на Сихів ,до лікарки в якої лікуюсь(хоча немоя гінеколог)але хотіла щоб вона мене вела ,але як я почула скільки благодійний внесок то чуть невпала з крісла я хотіла б запитати дівчата прописка львів,відношусь до тої поліклініки,а от скільки ви платити благодійний внесок якщо другою пропискою

18. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Не моя поліклініка, не львівська прописка, заплатила офіційно через касу з власноїю волі 50 грн.лише за обслуговування в поліклініці.

19. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А я взагалі 30)))

20. Raven

Raven Мама малятка

Вони мають план по тих внесках, видно тоі суми не вистарчило до здачі.